کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

معاون گردشگری: تا آخر سال پول یا اعتبار اضافی برای تبلیغ ایران نداریم

شنبه ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
مطالعه 2 دقیقه
گردشگر خارجی
به گفته معاون گردشگری کشور، در لایحه بودجه ۱۴۰۲، پیشنهاد شده اعتباری برای مقابله با ایران‌هراسی اختصاص داده شود، اما هنوز مجوزی صادر نشده است.
تبلیغات

معاون گردشگری کشور در عین حال که از پیشنهاد اعتباری برای مقابله با ایران‌هراسی در لایحه بودجه ۱۴۰۲ خبر داد، گفت:‌

تاکنون هیچ مجوزی داده نشده که تا آخر سال پول یا اعتبار اضافی برای تبلیغ ایران اختصاص داده شود.

به‌دنبال هشدار منع سفر به ایران از سوی برخی کشورها و لغو سفر گردشگران خارجی در ماه‌های اخیر و همچنین کاهش سفرهای داخلی بنا بر اظهارات فعالان گردشگری و در ادامه آن، بحران معیشت و اشتغال در صنعت گردشگری کشور، علی‌اصغر شالبافیان درباره استراتژی و دستور کار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای خروج از این وضعیت، گفت:‌

بسته‌ مقابله و نحوه مواجه با حوادث، تدوین شده که به دولت نیز ارائه شده است. برخی از مفاد این بسته، از جمله معافیت مالیاتی دو ساله، به تصویب رسیده و برخی از مفاد دیگر نیز در حال اجرا است؛ مثل برخی بخشنامه‌ها و جلساتی که با سازمان تامین اجتماعی و امور مالیاتی برگزار شده است.

او از ارائه پیشنهادهایی برای مقابله با ایران‌هراسی در قالب بودجه ۱۴۰۲ و انتظار برای نهایی شدن لایحه آن و برنامه هفتم توسعه، خبر داد.

معاون گردشگری با توجه به بحرانی که اشتغال و معیشت فعالان گردشگری را نشانه گرفته است، درباره تدابیر و اقدام احتمالی که تا پایان سال از سوی این معاونت پیش‌بینی شده است، ‌گفت:‌

تا آخر سال تنها از محل بودجه محدودی که در اختیار وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و همچنین از محل بودجه مسئولیت‌های اجتماعی، موضوع را پیگیری می‌کنیم، اما اینکه در سال ۱۴۰۱ پول جداگانه‌ای قطعا بگیریم، هنوز چنین مجوزی دریافت نکرده‌ایم.

شالبافیان همچنین درباره اینکه با توجه به تأثر شدید صنعت گردشگری ایران از رخدادهای سیاسی و به انزوا کشیدن آن، آیا در چنین شرایطی مطالعه شده است که چگونه و چه اقدام مؤثری باید انجام شود نیز اظهار کرد:

وظیفه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این است که رویدادهای گردشگری را برگزار کند که نشان‌دهنده زندگی عادی مردم باشد و نشاط اجتماعی را نشان بدهد. ما به‌هیچ‌وجه این جریان را تعطیل نکردیم و در این مدت رویدادهای زیادی برگزار کردیم که نشان می‌دهد حوزه گردشگری پویایی دارد و ظرفیت این را دارد که پویایی را به جامعه برگرداند.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات