کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

جشنواره یلدا در تهران برگزار می‌شود

سه‌شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲
مطالعه 1 دقیقه
جشنواره یلدا ایرانی
نمایشگاه و جشنواره «چله ایرانی، یلدای جهانی» به‌دنبال ثبت آیین یلدا در فهرست میراث ناملموس یونسکو، در فضای باز هتل بین‌المللی لاله تهران برگزار می‌شود.
تبلیغات

در پی ثبت آیین یلدا در فهرست میراث ناملموس جهانی یونسکو، شرکت توسعه گردشگری ایران، نمایشگاه و جشنواره «چله ایرانی، یلدای جهانی» را در فضای باز هتل بین‌المللی لاله تهران برگزار می‌کند.

این نمایشگاه و جشنواره از روز گذشته آغاز شده و به‌ مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت. در این نمایشگاه محصولات صنایع دستی شامل زیورآلات، چرم، چوب، فرش و بافته‌های داری، سنگ‌های قیمتی و... در کنار محصولات مرتبط با آیین یلدا و نیز سوغات استان‌های فارس، قم، مرکزی، گیلان، گلستان و... عرضه خواهد شد.

برگزاری آیین‌های یلدا به‌همراه برنامه‌های سرگرم‌کننده برای مخاطب کودک و نوجوان از دیگر بخش‌های این نمایشگاه و جشنواره است. علاقه‌مندان به بازدید از این نمایشگاه و جشنواره می‌توانند تا ۳۱ آذر ۱۴۰۱ از ساعت ۹ صبح تا ۲۲ به پارکینگ هتل بین‌المللی لاله تهران واقع در خیابان فاطمی، تقاطع حجاب مراجعه کنند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات