نصرالله ابراهیمی، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر از مرمت عمارت کمندی با برآورد هزینه ۴۰ میلیارد ریال در استان خبر داد.

ابراهیمی اظهار کرد:

عمارت کمندی یکی از بناهای ثبتی شاخص، ارزشمند و با معماری خاص بافت قدیم بوشهر بوده که عملیات مرمت و سامان‌دهی آن آغاز شده است.

وی اضافه کرد:

در جریان عملیات این پروژه کار استحکام بخشی، اندودبرداری، بندکشی، تعویض کلاف‌های فرسوده، تقویت پی، کف‌سازی، گچ‌کاری، تاسیسات برقی و کارهای چوبی درب و پنجره‌ها انجام خواهد شد.

معاون میراث فرهنگی استان بوشهر تصریح کرد:

برآورد هزینه ما برای مرمت این عمارت ۴۰ میلیارد ریال بوده که با واگذاری به بخش خصوصی، عملیات اجرایی و آغاز شده است.

ابراهیمی تصریح کرد:

با توجه به روند مرمت و به‌منظور کیفیت بخشی به احیای ضابطه‌مند بنا، تلاش خواهیم کرد تا در سال آینده این پروژه به اتمام برسد و با کاربری پذیرایی اقامتی فعال شود که به توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان نیز کمک خواهد کرد.