طبق اعلام وحید رحمتی، مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد با توجه به ادامه برنامه‌های ریاست‌جمهوری، این مجموعه تا چهارشنبه ٢۵ خرداد ۱۴۰۱ تعطیل است.

رحمتی ضمن عذرخواهی از گردشگران و بازدیدکنندگان گفت:

فعالیت همه موزه‌ها و کاخ موزه‌های مجموعه سعد آباد از روز پنجشنبه ٢۶ خرداد طبق روال از سر گرفته می‌شود و از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ پذیرای علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.

۱۴۰۱/۰۳/۲۲

در راستای تعطیلی کاخ سعدآباد، عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پیامی از گردشگران داخلی و خارجی به این خاطر عذرخواهی کرد. توئیت وزیر میراث به این شرح است:

تعطیلات کاخ موزه سعدآباد و اوج آن در این هفته به‌دلیل مراسم رسمی تشریفات رؤسای جمهوری میهمان است. به نظرات کارشناسان حفاظت احترام می‌گذاریم، ولی به این میزان سختگیری اعتقاد نداریم و از همه گردشگران داخلی و خارجی عذرخواهی می‌کنیم.
توئیت ضرغامی، وزیر میراث درباره تعطیلی کاخ سعدآباد

۱۴۰۱/۰۳/۲۰

مجموعه فرهنگی و تاریخی سعدآباد از تعطیلی تمام کاخ‌ها، موزه‌ها و محوطه باز آن در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه برابر با بیستم، بیست‌ویکم و بیست‌ودوم خردادماه ۱۴۰۱ خبر داد.

سعدآباد از روز دوشنبه ۲۳ خردادماه فعالیت خود را دوباره از سر می‌گیرد. ساعت بازدید از کاخ‌های این مجموعه در روزهای عادی از ۹ صبح تا ۱۹ عصر است.

تعطیلی مجموعه سعدآباد با سفر نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا و هیئت سیاسی و اقتصادی همراه او به ایران، مقارن است.

گفتنی است تولیت دو کاخ در مجموعه سعدآباد، یعنی کاخ فریده دیبا (مادر فرح دیبا) و کاخ ملکه‌ مادر به عهده نهاد ریاست‌جمهوری است و این نهاد برای پذیرایی مهمانان خود از کاخ ملکه‌ مادر (معروف به ساختمان جمهور) استفاده می‌کند. این مجموعه تاریخی در روزهای هشتم و نهم خرداد ماه نیز به‌منظور اجرای مراسم استقبال از رئیس‌جمهوری تاجیکستان تعطیل شده بود.