کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

بهره‌برداری از باغ موزه مشاهیر جهان در فارس از سال آینده

جمعه 23 مهر 1400 - 14:06
مطالعه 1 دقیقه
باغ موزه مشاهیر جهان در فارس
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از اختصاص اعتبار برای بهره‌برداری از باغ موزه مشاهیر جهان در فارس از سال آینده خبر داد.

سید عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جریان بازدید پنجشنبه ۲۲ مهرماه از مجموعه باغ موزه مشاهیر جهان در استان فارس با اشار به تامین اعتبارات لازم، از بهره‌برداری از این مجموعه در سال آینده خبر داد. وی در این رابطه اذعان داشت:

مشکل اعتبار ساخت این مجموعه با اختصاص تسهیلات به‌زودی برطرف می‌شود و امیدواریم تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.

ضرغامی با بیان اینکه تاکنون ۷۵ درصد از باغ موزه مشاهیر ساخته شده است، این مجموعه گردشگری را به سبب دربر گرفتن تندیس مشاهیر جهان، بیش از هر مجموعه‌ای پیام آور صلح و دوستی دانست و اذعان داشت:

همه دنیا در تلاش برای ایران هراسی هستند و این در حالی است که هر گردشگر پس از سفر به ایران متوجه روحیه دوستی و مودت ایرانیان می‌شود.

بنا بر گفته وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، تاکنون برای ساخت این مجموعه ۴۶ میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل نیازمند ۵۰ میلیارد تومان اعتبار است. شایان ذکر است که ساخت باغ موزه مشاهیر از سال ۱۳۸۹ در جوار آرامگاه حافظ آغاز و در سال ۱۳۹۶ به بخش خصوصی واگذار شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات