کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

تلاش برای برقراری مجدد پروازهای لندن از ۱۱ اردیبهشت

یک‌شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۵
مطالعه 1 دقیقه
ساعت بیگ بن و منظره پاییزی لندن
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از رایزنی‌ها با ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا برای برقراری پروازهای انگلیس از اول ماه مه خبر داد.
تبلیغات

محمدحسن ذیبخش، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، با اشاره به بهبود وضعیت کشور انگلیس به‌لحاظ شیوع ویروس کرونا و هنچنین درخواست مکرر شهروندان ایرانی مقیم لندن برای از سرگیری پروازها، از رایزنی‌ها با ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا برای برقراری مجدد پروازهای لندن از اول ماه مه خبر داد. وی با اشاره به انجام پرواز فوق‌العاده لندن در هفته گذشته به‌عنوان یکی از نتایج این رایزنی‌ها، اذعان داشت:

تعلیق پروازها به انگلیس تا اول مه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰) است. در حال رایزنی با ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت برای ازسرگیری پروازهای انگلیس از ۱۱ اردیبهشت هستیم. شرکت ایران ایر پیش فروش بلیط پرواز لندن را انجام می‌دهد که نامه آنرا به شعب خود ارسال کرده است.

پیروی این موضوع، مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی ملی ایران (هما) در عصر روز یکشنبه ۲۲ فروردین‌ماه از برقراری مجدد پروازهای لندن از ۱۶ اردیبهشت‌ماه خبر داد. وی با اشاره به رفع محدودیت‌های کرونایی، تصریح کرد که این پروازها در روز یکشنبه و پنجشنبه هر هفته برقرار خواهد شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات