رئیس سازمان میراث فرهنگی خواستار رسیدگی به خانه نیما یوشیج شد
رئیس سازمان میراث فرهنگی در نامهای به معاون میراث فرهنگی کشور خواستار ساماندهی و رسیدگی به وضعیت خانه نیما یوشیج شد.
«علیاصغر مونسان» معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در نامهای خطاب به محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی نوشته است:
با توجه به اتفاقات اخیر در خصوص تهدید ، وظیفه روشن سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حفظ آثار تاریخی و فرهنگی، ضروری است اقداماتی عاجل درخصوص حفظ این اثر صورت گیرد.
با عنایت به ثبت خانه نیما یوشیج در سال ۱۳۸۰ ازسوی سازمان میراث فرهنگی به شماره ۴۶۰۳ در فهرست آثار ملی ایران، بهرغم رأی اخیر دیوان عدالت اداری مبنی بر خروج اثر مذکور از این فهرست، این خانه همچنان از منظر کارشناسی واجد ارزشهای ثبتی است.
بنابراین از جنابعالی انتظار میرود از تمام امکانات و اختیارات قانونی و حقوقی بهره جسته و مانع هرگونه تخریب و آسیب به ارزشهای این اثر شوید و در اسرع وقت نیز گزارش اقدامات انجامشده را به اینجانب اعلام کنید.
داغترین مطالب روز