کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

پرواز Indigo دوحه، ۳۰ دقیقه پس از بلند شدن از زمین دوباره فرود آمد

جمعه 26 آبان 1396 - 09:36
مطالعه 1 دقیقه
هواپیمای ایندیگو
در دوحه‌‌ی قطر، خلبان شرکت هواپیمایی «ایندیگو» پس از بلند شدن از زمین، دوباره هواپیما را در فرودگاه «چنای»، فرود آورد.

مقامات اعلام کردند که یک پرواز ایندیگو (Indigo) دوحه، در صبح روز پنجشنبه پس از برخورد با یک پرنده، مدت کوتاهی پس از آن که از زمین بلند شد، دوباره به فرودگاه چنای بازگشت. این در حالی است که تمامی ۱۳۴ مسافر در کابین هواپیما سالم بوده‌اند.

این هواپیما پس از بلند شدن از فرودگاه بین‌المللی «آنا» (Anna) در چنای، در ساعت ۱ و ۴۷ دقیقه‌ی صبح، ۳۰ دقیقه‌ی بعد در ساعت ۲ و ۲۰ دقیقه‌ی صبح، دوباره به زمین نشست.

شرکت هواپیمایی در بیانیه‌ای اعلام کرد، پرواز Indigo Flight 6E-1707، از فرودگاه چنای با یک پرنده برخورد کرد. خلبان نیز به‌دلایل احتیاطی و امنیتی، تصمیم به بازگشت به چنای برای بازرسی هواپیما گرفته است.

همچنین این شرکت هواپیمایی اعلام کرد که این اقدام خلبان با روش توصیه شده توسط کارخانه‌ی سازنده‌ی هواپیما کاملا مطابقت دارد.

در طول پروسه‌ی بازگشت هواپیما به فرودگاه، خدمه‌ی هواپیما مسافران را در جریان مسئله‌ی پیش‌آمده قرار دادند و شرکت هواپیمایی IndiGo برای جلوگیری از ناراحتی و عدم ایجاد نارضایی مسافران، یک هواپیمای جایگزین را فراهم کرد. مسئولان این شرکت هواپیمایی خاطرنشان کرده‌اند که به‌هیچ‌وجه اجازه‌ی به خطر افتادن امنیت مسافران را نخواهند داد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات