کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

تغییر نام برند ایرانی نوتلابار به سیناتلا

شنبه 27 شهریور 1395 - 20:45
مطالعه 1 دقیقه
نوتلابار
نام برند ایرانی نوتلابار به طور رسمی به سیناتلا تغییر پیدا کرد. «تلا» به معنی توسعه لذت ایرانیان است.
تبلیغات

    روز گذشته به طور رسمی نوتلابار، به عنوان یک برند ایرانی، به سیناتلا تغییر پیدا کرد. موسس و طراح برند ایرانی نوتلابار، «سینا محمدی» است. برای همین در نام جدید برند از اسم او به عنوان خالق برند استفاده شده است اما «تلا» به معنی توسعه لذت ایرانیان است.

    «شهرام سیف» درباره این تغییر نام گفت:

    چون نام برند در ذهن مردم شکل گرفته بود تغییر آن و هویت‌سازی جدید کار بسیار سختی بود. به همین دلیل در بخش اول اسم تصمیم گرفتیم از نام سینا که موسس برند است استفاده کنیم. در بخش دوم از آنجا که این برند در مدت یک سال از مرداد ۹۴ تا مرداد ۹۵ توانست از یک شعبه در تهران به ۶۸ شعبه فعال در نقاط مختلف ایران توسعه پیدا کند، واژه توسعه را انتخاب کردیم.

    وی افزود که قصد داریم این برند را به عنوان برندی ایرانی در جهان توسعه و گسترش بدهیم. بنابراین واژه ایرانیان بود. بنابراین «سیناتلا» به معنی سینا، توسعه لذت ایرانیان است.

    مقاله رو دوست داشتی؟
    نظرت چیه؟
    داغ‌ترین مطالب روز

    نظرات