کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

جزیره پان یی (کو پان یی)

چهارشنبه 26 مهر 1396 - 11:43
مطالعه 4 دقیقه
جزیره پان یی (کو پان یی)
جزیره پان یی یا کو پان یی از جاهای دیدنی در تایلند به شمار می رود و خانه های آن روی آب بنا شده اند.
جزیره پان یی (کو پان یی)
  • مدت زمان بازدید از این جاذبه: نصف روز
  • بازدید از این جاذبه رایگان است
  • Phang Nga Province, Thailand
جزیره پان یی (کو پان یی)
مشاهده روی نقشه
جزیره پان یی (کو پان یی)
جزیره پان یی (کو پان یی)
جزیره پان یی (کو پان یی)

کوه پان‌یی نام روستایی ماهیگیری است که از جاهای دیدنی تایلند در استان پهانگ‌ نگا به شمار می‌آید. خانه‌های این روستا که روی آب بنا شده‌اند، لقب روستای شناور را به کوه پان‌یی داده‌‌اند و آن را به یکی از مقاصد گردشگری در تایلند تبدیل کرده‌اند.

در جنوب تایلند و در خلیجی که کنار صخره‌‌ای آهکی و بزرگ پناه گرفته است، صدها کلبه، خانه، آلونک و رستوران زیر سایه صخره‌ی نسبتا عمودی، به‌شکل خوشه، کنار یک‌دیگر قرار گرفته‌اند و روستای کوه پان‌یی را به‌وجود آوردند. آب کم‌عمق و آرام این منطقه به ماهیگیران این فرصت را داده است تا خانه‌های خود را با خیال آسوده و با استفاده از چارچوب‌هایی مخصوص، کمی بالاتر از سطح آب بنا کنند.

کو پانی

بیش از ۳۰۰ خانواده و ۱۵۰۰ نفر به‌طور دائم در این روستای شناور زندگی می‌کنند. تمام اهالی کو پانی را نوادگان توه بابو، خانواده و دوستان او شامل می‌شوند؛ کسانی که حدود ۲۰۰ سال پیش تمام مسیر را از اندونزی با قایق پیمودند و در این نقطه از استان پهانگ‌ نگا در تایلند سکونت گزیدند.

کو پانی

در آن زمان بیگانگان حق ورود به زمین‌های تایلند را نداشتند. بنابراین توه بابو و دو خانواده‌ای که با او همراه بودند، شروع به ساختن خانه‌های خود در این قسمت از آب کردند و روستای شناور کوه پان‌یی را به‌وجود آوردند.

کو پانی

در طی قرن‌ها به جمعیت این روستای شناور افزوده شد و رفاه زندگی در آن پیشرفت کرد. امروزه کوه پان‌یی یک مدرسه، یک مسجد، یک مرکز سلامت، تعدادی فروشگاه هدیه برای تهیه سوغاتی، چند رستوران بزرگ و حتی یک زمین فوتبال شناور دارد.

کو پانی

منبع اصلی درآمد ساکنان پان‌کویی ماهیگیری است؛ اما در سال‌های اخیر و با رشد صنعت توریسم در تایلند، این جزیره به یکی از جاهای دیدنی پهانگ نگا بدل شده و در‌آمدهای حاصل از گردشگران نیز به ثروت مردم این شهر افزوده است. امروزه نیمی از بومیان کو پانی به صنعت گردشگری اشتغال دارند و ۴۰ درصد آن‌ها، همچنان به شغل ماهیگیری ادامه می‌دهند.

کو پانی
کو پانی
کو پانی
کو پانی

نویسنده: صنم وفقی

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات