کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

اسکان بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر در مراکز آموزش و پرورش

سه‌شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶
مطالعه 1 دقیقه
اسکان در مدارس
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش از پذیرش ۱,۳۲۲,۲۷۴ نفر مسافر نوروزی برای حضور در مراکز اسکان آموزش‌وپرورش خبر داد.
تبلیغات

سید سعید مقدم‌زاده، جدیدترین آمار به ثبت رسیده از سامانه اسکان نوروزی فرهنگیان را اعلام و اظهار کرد:

بر اساس آخرین آمارها تا ساعت ۱۲ روز هشتم فروردین ۱۴۰۲، تعداد مسافران پذیرش شده تا این لحظه ۱,۳۲۲,۲۷۴ نفر در قالب ۳۲۳,۴۹۷ خانواده است.

وی افزود:

میزان پذیرش تاکنون به ۱,۸۷۲,۷۸۲ نفر-روز رسیده است و آمارها در حال افزایش است.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش همچنین هفت استان دارای بیشترین میزان پذیرش مسافران را اعلام کرد و گفت:

فارس، خراسان رضوی، اصفهان، خوزستان، بوشهر و هرمزگان، به‌ترتیب بیشترین میزان پذیرش مسافران نوروزی را داشته‌اند.

به گفته وی، در حال حاضر ۷۴۷ مرکز رفاهی، ۶۳,۶۳۴ کلاس درس در قالب ۸۲۹۸ مدرسه پذیرای مسافران نوروزی هستند و ۱۹,۴۵۴ تن به‌عنوان عوامل اجرایی میزبان مسافران هستند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات