آماده سازی دو نمایشگاه دائمی صنایع دستی در بندرعباس

سه‌شنبه 25 بهمن 1401 - 11:18
مطالعه 3 دقیقه
معبد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان از تجهیز، طراحی و آماده‌سازی دو مرکز معبد هندوها و معاونت صنایع دستی به‌عنوان نمایشگاه دائمی صنایع دستی خبر داد.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان، دو مرکز معبد هندوها و معاونت صنایع دستی به‌عنوان نمایشگاه دائمی صنایع دستی تجهیز، طراحی و آماده‌سازی می‌شوند به‌طوری که محلی برای ارائه محصولات پرتلاش‌ترین قشر روستایی و شهری در طول سال باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان خاطرنشان کرد:

برنامه داریم که دو مرکز معبد هندوها و معاونت صنایع دستی را به‌عنوان نمایشگاه دائمی صنایع دستی تجهیز، طراحی و آماده‌سازی کنیم و محلی برای ارائه محصولات پرتلاش‌ترین قشر روستایی و شهری در طول سال باشد.

محمد محسنی صبح امروز (۲۵ بهمن ماه) در پاسخ به این پرسش که چه برنامه‌هایی برای حفظ عنوان شهر خلاق بندرعباس شده است، افزود:

با توجه به رویکرد خوب شهردار بندرعباس و مدیران مربوط به حوزه شهر خلاق بندرعباس، جلساتی با آن‌ها داشتیم و برنامه‌های خوبی تهیه‌شده که انشا الله که بتوانیم آن استانداردها و شاخص‌های ارزیابی و ممیزی موردنظر یونسکو را حفظ و صیانت و حتی ارتقا بدهیم و امیدوارم این اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد:

شهرداری بندرعباس هم اعلام آمادگی کردند که هر نقاط و مکانی از شهر بندرعباس برای این مأموریت اعلام آمادگی کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان خاطرنشان کرد:

برنامه داریم که دو مرکز معبد هندوها و معاونت صنایع دستی را به‌عنوان نمایشگاه دائمی صنایع دستی تجهیز، طراحی و آماده‌سازی کنیم و محلی برای ارائه محصولات پرتلاش‌ترین قشر روستایی و شهری در طول سال باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا این امکان وجود دارد اداره‌کل میراث فرهنگی به گردشگری سواحل شهر بندرعباس ورود پیدا کند و طرح‌های جذابی را برای گردشگران ایجاد کند، عنوان کرد:

به‌لحاظ محوریت و مدیریت واحد شهری محدوده‌ها در دست شهرداری است اما قطعا هر فردی اعم از حقوقی یا حقیقی بخواهد در حوزه میراث فرهنگی با رویکرد گردشگری و صنایع دستی و میراث فرهنگی کار کند لازمه‌اش این است که مجوزهای لازم را از اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بگیرد.

محسنی ادامه داد:

خوشبختانه تعامل ما با شهرداری خوب است و با مذاکرات متعددی که با شهرداری و استانداری شده، این اطمینان را به همشهریان می‌دهیم که مسیر توسعه و درآمدزایی در استان در مسیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرارگرفته و در آینده تقویت خواهد شد.

وی در پاسخ به این پرسش که چه برنامه ویژه‌ای برای جزیره هرمز دارید، اضافه کرد:

مقام عالی دولت در استان برنامه‌های خیلی خوبی برای گذاشته است و پهنه‌های مختلف گردشگری در جزیره هرمز مشخص‌شده است.

محسنی با اشاره به اینکه مجوزهای متعددی از قبیل اقامتی، پذیرایی و زیرساخت‌های گردشگری در حوزه گردشگری و حتی آموزشی صادرشده که انشاء الله نتایج آن را در سال‌های آینده مردم خواهند دید، تصریح کرد:

رویکرد اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کاملا رویکرد تسهیلگری و کمک و حمایت است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان عنوان کرد:

به بدنه اجرایی اداره‌کل استان اعلام‌شده که اگر سرمایه‌گذاری بخواهد در حوزه مأموریتی اداره‌کل فعالیت کند اگر اسناد و مدارک مربوطه را برای موافقت اصولی کامل تحویل بدهد، ظرف یک هفته کار سرمایه‌گذار انجام می‌شود.

وی اظهار کرد:

اما اگر سرمایه‌گذار اسناد کامل را تحویل ندهد، اهلیت محرز نباشد و توان و تمکن مالی به نسبت آن پروژه نباشد قطعا جز عدم شرایط رقم می‌خورد و مجوز برای شخص صادر نمی‌شود.

محسنی تاکید کرد:

اما بااین‌وجود مدل‌ها و روش‌های حمایتی خیلی خوبی آماده‌شده و هر روش یا راهی که بتوانیم تسهیل بکنیم مسیر سرمایه‌گذاری را حمایت می‌کنیم.
تبلیغات

نظرات