سخنگوی شرکت هواپیمایی لوفت هانزا که حامل پرچم آلمان است، امروز، چهارشنبه ۱۸ دی‌ماه، اعلام کرد که این شرکت پروازهای روزانه خود بین فرانکفورت و تهران را به‌دلیل شرایط حاکم بر ایران متوقف می‌کند.

وی افزود:

لوفت هانزا همچنین پیش از این پروازهای برنامه‌ریزی شده بعدی خود (شنبه) را به مقصد اربیل عراق کنسل کرده بود.

لوفت هانزا پروازهای روزانه خود بین فرانکفورت و تهران را به‌دلیل شرایط حاکم بر ایران متوقف می‌کند

چند ایرلاین بزرگ دیگر نیز در روز چهارشنبه اعلام کرده‌اند که پروازهایی که از آسمان ایران و عراق می‌گذرد را از مسیرهای دیگری انجام خواهند داد؛ این تصمیم در پی اعلام ممنوعیت پرواز هواپیماها از سوی اداره حمل و نقل هوایی فدرال آمریکا اتخاذ شده است.

این اداره پس از حمله نیروهای سپاه پاسداران ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق، پرواز هواپیماهای آمریکایی بر فراز آسمان ایران و عراق را ممنوع اعلام کرده است.