مهاجرت به کانادا با موسسه حقوقی مهاجرتی رهپویان مهاجر آتی نگر

بخش تبلیغات
بخش تبلیغات چهار شنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۱۵
مهاجرت به کانادا با موسسه حقوقی مهاجرتی رهپویان مهاجر آتی نگر

کانادا کشوری مهاجرپذیر است اما برای مهاجرت به کانادا باید ابتدا مقدمات و ملزومات آن را فراهم و فرایند دریافت ویزا یا اقامت دائم آن را طی کرد.

سلب‌ مسئولیت: تحریریه‌ی کجارو در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.

عمده موسسات ارائه دهندۀ خدمات مهاجرتی، فرایندی پیچیده و دشوار را برای مراجعان خود ترسیم می‌کنند و متقاضیان مهاجرت نیز معمولا همین دشواری‌ها و پیچیدگی‌ها را در ذهن دارند. با وجود اینکه فرایند مهاجرت و پیمودن روال‌های اداری و غیراداریِ آن کمابیش فنی و طولانی است، برآنیم در ادامه این مطلب کوتاه، برخی از روش‌های رایج مهاجرت به کانادا را به زبانی بسیار ساده شرح دهیم:

ویزای مالتیپل کانادا

شیوه مرسوم رفتن به کانادا به‌عنوان توریست ، اخذ ویزای مولتی کانادا است. ویزای مالتیپل در واقع یک ویزای توریستی است، با این تفاوت که طول مدت آن زیاد است و دارنده‌ی این ویزا می‌تواند بدون محدودیت، وارد کشور کانادا شود، مدتی طولانی در آنجا بماند، شهر مورد نظر خود برای کار و زندگی در آن کشور را ارزیابی کند، و در نهایت فرایند مهاجرت خود را آغاز کند. طول مدت ویزای مالتی، ده سال است اما از آنجا که دارندگان پاسپورت ایرانی، هر پنج سال یک‌بار مجبورند پاسپورت خود را تمدید کنند، عملاً ویزای مولتی کانادا برای دارندگان پاسپورت ایرانی، پنج سال بیشتر نخواهد بود.

برای دریافت ویزای مالتیپل کانادا به مدارکی نیاز خواهید داشت که معمولا برای دریافت هر نوع ویزای دیگری لازم است و داشتن این مدارک شانس متقاضی را جهت دریافت ویزای مولتی کانادا افزایش می‌دهند.

این مدارک عبارت‌اند از:

- اصل پاسپورت شخص‌ متقاضی

 - اصل‌ و ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی

 - دعوت‌نامه (در صورت نداشتنِ دعوت‌نامه، بهتر است شخص متقاضی سابقه حداقل دو بار ورود به کشورهای حوزه شینگن را داشته باشد)

 - عکس پرسنلی

 - مدارک اثبات تمکن مالی (ترجمه‌ی رسمی به زبان انگلیسی)

 - اصل و ترجمه‌ی رسمی مدارک شغلی (گواهی اشتغال، سابقه‌ی بیمه،...)

 - گواهی عدم سوء پیشینه کیفری

 - گواهی سلامت

پس از آماده کردن این مدراک، می‌توانید پس از تعیین وقت قبلی،خودتان رأساً به سفارت کانادا مراجعه کنید، مدارک‌تان را تحویل دهید، فرم درخواست ویزای مالتیِ کانادا را در محل سفارت پر کنید، و پس از صدور ویزا، آن را شخصاً از سفارت تحویل بگیرید (فراموش نکنید در حال حاضر کانادا هیچ سفارت‌خانه و کنسول‌گری‌ای در ایران ندارد. پس متقاضیان ایرانی، باید به سفارت‌خانه‌های کانادا در کشورهای دیگری مثل ترکیه یا امارات مراجعه کنند).

 یک روش دیگر هم وجود دارد که به‌جای مراجعه‌ی حضوری، از یک آژانس یا وکیل مجرب برای انجام تمام این امور استفاده کرد. در ادامه و در بخش «وکیل مهاجرت» بیشتر دراین‌باره توضیح خواهیم داد.

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص و مهارت های شغلی (اسکیل وورکر)

اسکیل وورکر در واقع اشاره به افرادِ برخوردار از تخصص و مهارت‌های شغلی دارد. یکی از طرح‌های کانادا برای پذیرش مهاجر، برنامه‌ای با عنوان اسکیل وورکر کانادا است. طبق این طرح، کانادا از مهاجرت کارگران و متخصصان که سابقه‌ی کار در کشورهای دیگر دارند و مایل به مهاجرت و اقامت دائم در این کشور هستند استقبال می‌کند و ویزای آن‌ها را در قالب طرح‌هایی چون «اکسپرس انتری» (یا ورودِ سریع) صادر می‌کند. استفاده از این گزینه، نیازمند سوابق و مدارکی است که مهم‌ترینِ آن‌ها عبارت‌اند از سابقه‌ی کار تخصصی در خارج از کانادا، تسلط به زبان (انگلیسی یا فرانسوی) و مدرک تحصیلیِ مرتبط با شغلِ متقاضی. این سه مورد، معیارهای اصلیِ استفاده از گزینه‌ی اسکیل وورکر هستند.

اگر متقاضی سه معیار فوق را دارا بود، آن‌گاه سایر معیارها در مورد وی ارزیابی می‌شود تا مشخص شود که آیا او صلاحیت مهاجرت به کانادا به‌عنوان یک نیروی کار متخصص را دارد یا خیر. این معیارهای ثانویه مربوط به مقولاتی چون سن متقاضی، مقدار سابقه‌ی کار او، سطح مهارت‌های زبانی، داشتنِ پیشنهاد شغلی در کانادا، نامزدی استانی، و امثالهم هستند که هرکدام از آن‌ها نمره‌ای برای داوطلب دارند و جمع نمرات متقاضی، در رقابت با نمرات سایر متقاضیان، تعیین‌کننده‌ی پذیرش یا رد درخواست مهاجرت او خواهند بود.

مهاجرت به کانادا

در کنار سیستم مهاجرت از طریق برنامه فدرالی ، برنامه مهاجرت استانی (PNP)  نیز وجود دارد و بعضاً توسط ادارۀ مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا به استان های مختلف نیز این اجازه داده می‌شود که متناسب با نیازها و اقتضائات بومی و منطقه ای خود و کمبودهای خود در حوزه بازار کار و نیروی انسانی نسبت به پذیرش و جذب مهاجرین واجد الشرایط اقدام کنند و معمولا به‌دلیل بالا رفتن سطح امتیازات در روش اکسپرس اینتری و اینکه افراد کمی در روش اکسپرس اینتری مورد انتخاب قرار می‌گیرند، روش مهاجرت از طریق برنامه استانی گزینه بهتری بوده و بیشتر مورد استقبال واقع شده است.

کارآفرینی در کانادا

وقتی صحبت از ویزای اقامت دائم کانادا از طریق کارآفرینی در این کشور می‌شود ، باید به یاد داشته باشید که در اکثر موارد، منظور این نیست که فرد، لزوماً سرمایه‌ای را با خود به کانادا بیاورد و فقط با همان سرمایه، مقیم این کشور شود. در بیشتر موارد، منظور از اقامت از طریق کارآفرینی در کانادا، این است که متقاضی باید سرمایه‌ی لازم برای تاسیس و راه‌اندازی، یا مدیریت، یا خرید یک کسب و کار در کانادا را داشته باشد. پس طبیعتاً خود سرمایه‌گذاری معمولا باید با روش‌هایی چون تاسیس یک

 

استارت‌آپ جدید یا خرید و مدیریتِ یک بیزینسِ قدیمی‌تر در کانادا همراه باشد که هر یک از این گزینه‌ها، اولاً نیازمند سرمایه‌ی اولیه‌ی متفاوتی هستند و ثانیاً شرایط‌شان از استانی به استان دیگر در کانادا فرق می‌کند.

بر اساس آخرین تغییرات قوانین مهاجرتی در سال 2019 به‌صورت مستقیم در روش کارآفرینی کارت اقامت دائم کانادا صادر نمی گردد بلکه بدواً یک ویزای کاری و سرمایه‌گذاری برای شخص کارآفرین و خانوادۀ وی صادر می گردد و شخص کارآفرین باید ظرف مدت 2 سال نسبت به راه‌اندازی کسب و کار خود اقدام کند و کارمندان لازمه را استخدام کرده و مالیات های مربوطه را پرداخت کند و کسب و کار وی در این مدت برقرار و فعال باشد و گزارش عملکرد و ادارۀ کسب و کار خود را به اداره مهاجرت کانادا و اداره ایالتی گزارش کند و پس از فعالیت کسب و کار در مدت 2 سال و تایید این موضوع توسط بازرسان ادارۀ مهاجرت برای شخص کارآفرین کارت اقامت دائم صادر می گردد.

سرمایه‌گذاری در کانادا

برخلاف روش کارآفرینی ، در روش سرمایه‌گذاری متقاضی می‌تواند فقط با آوردن سرمایه به کانادا، اقامت دائم این کشور را دریافت کند .معمولاً در روش سرمایه‌گذاری الزامی جهت ارائه مدرک زبان در سطوح پیشرفته وجود ندارد و در برخی ایالت ها مثل کبک شرط ارائه مدرک زبان برای سرمایه‌گذاران وجود ندارد.

 مبالغ سرمایه‌گذاری نیز در ایالت ها و شهرهای مختلف بزرگ یا کوچک ،  متفاوت است ( روش سرمایه‌گذاری 100 هزار دلاری، روش سرمایه‌گذاری 150 هزار دلاری، روش سرمایه‌گذاری 220 هزار دلاری یا روش سرمایه‌گذاری 800 هزار دلاری و... ) .

به‌عنوان مثال در تمام استان‌های کانادا (به‌جز کبک)، فرد می‌تواند با آوردنِ حداقل 800 هزار دلار به کانادا، و سپردن و تودیع این مبلغ نزد یکی از بانک‌های فدرال این کشور، برای خود و خانواده‌اش اقامت دائم دریافت کند. شرط بهره‌مندی از این گزینه، آن است که متقاضی، این مبلغ را به‌صورت تضمینی به‌مدت پنج سال در بانک سپرده‌گذاری کند. در این پنج‌سال، سپرده‌ی متقاضی از جانب دولت کانادا بلوکه خواهد شد و متقاضی اجازه‌ی برداشت از حساب خود را نخواهد داشت. پس از پنج سال، بانک کانادایی مبلغ را عیناً (بدون هرگونه سودی) به وی بازخواهد گرداند.

وکیل و مشاور مهاجرتی

اجازه دهید همین ابتدا روشن کنیم که هیچ تضمینی برای دریافت ویزای مالتیپل یا ویزای اقامت دائمی کانادا وجود ندارد و هر شخص حقیقی یا حقوقی‌ای که از همان ابتدا و بدون بررسی مدارک و سوابق شما، ادعا کند که امکان مهاجرت شما را به‌صورت تضمینی در فلان مدت مشخص فراهم خواهد کرد، ادعایی نابجا کرده است. آنچه در بالا بیان کردیم، تصویری کلی و بسیار ساده‌شده از شرایط و فرایند مهاجرت به کانادا (و برخی گزینه‌های این مهاجرت) بود. واقعیت این است که افراد فراوانی هستند که سودای مهاجرت به این کشور را دارند، اما به‌دلیل ناآگاهی از شرایط مهاجرت یا ناآگاهی از زمان‌های مقرر برای ثبت‌نام‌ها و پرکردن فرم‌ها و ارسال مدارک و امثالهم، درخواست مهاجرت‌شان رد می‌شود. فردی که بخواهد خودش مستقلا و بدون کمک‌ گرفتن از یک وکیل مهاجرتیِ خوب، تمام مراحل مهاجرت را طی کند، بی‌تردید در میانه‌ی راه دچار سردرگمی‌های و غفلت‌های متعددی خواهد شد. به همین دلیل، منطق حکم می‌کند با صرف هزینه‌ای معقول، تمام امور مهاجرتی خود را به آژانس یا وکیل مجرب و باسابقه‌ای بسپاریم که کارش به‌صورت حرفه ای و تمام‌وقت انجام امور مهاجرتی است.

موسسه حقوقی مهاجرتی رهپویان مهاجر آتی نگر به‌عنوان یک موسسه قانونی ثبت شده به شماره 75574 نزد ادارۀ ثبت شرکت‌ها تحت مدیریت دکتر غلامرضا سلطانفر ( وکیل پایه یک و با تجربه و مبرز دادگستری) با داشتن دفاتر مستقر در تورنتو کانادا و سیدنی استرالیا و شعب مختلف در سراسر کشور و با برخورداری از یک تیم منسجم حقوقی و اداری و با در اختیار داشتن مشاوران پرسابقه مهاجرتی و داشتن کارگزاران مستقیم و موثق در دیگر کشورها و با نگرشی مشتری مدارانه و توام با صداقت و احترام و با رویکردی متفاوت و با ارائه خدمات نوین و متمایز و با لحاظ نمودن شرایط فردی هر یک از متقاضیان بهترین گزینه و روش را برای مشتریان خود انتخاب و تا پایان مسیر حتی پس صدور کارت اقامت دائم مشتریان خود را همراهی کامل خواهد کرد.

ما بهترین ها را برای شما تدارک دیده ایم چون شما شایستۀ بهترین ها هستید.

از اینکه ما را به دوستان و آشنایان خود معرفی می‌کنید سپاسگزاریم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:

دفتر مرکزی شیراز:

09120973437     09120973427

07136383246     07136383392

09122189355

شعبه کرج:

02632515881     02632513321

آدرس:

شیراز – معالی‌آباد – ابتدای خیابان بهاران – مجتمع اداری آرین – طبقه سوم – واحد 4

کرج – خیابان طالقانی – جنب پل آزادگان – ابتدای بلوار بسیج(کاج سابق) – پلاک۴۷۹ – ساختمان پژواک – طبقه پنجم – واحد ۱۳

مطالب مرتبط:

دیدگاه