این ۳ مورد را در کسب و کارتان جدی بگیرید تا کمتر ضرر کنید

بخش تبلیغات
بخش تبلیغات دوشنبه، ۹ دی ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۰۰
این ۳ مورد را در کسب و کارتان جدی بگیرید تا کمتر ضرر کنید

پیشرفت در کسب‌و‌کار همیشه به‌معنای رسیدن به موفقیت های بیشتر، در آمد بیشتر یا بستن قرارداد های جدید نیست. گاهی اوقات جلوی ضرر و زیان های احتمالی را گرفتن نیز نوعی پیشرفت و منفعت محسوب می‌شود.

مجموعه نخستین ثبت مجری مستقیم ثبت شرکت و برند در ایران و خارج از ایران سه مورد از مهم‌ترین موارد به‌ظاهر کم اهمیت که بیشتر کسب و کارهای نوپا و حتی به بلوغ رسیده آن‌ها را نادیده می‌گیرند را بررسی می‌کند.

انجام هر کاری پیشنیازی دارد ، همان طور که به‌منظور بهره‌برداری از یک درخت میوه باید نهال آن را بکاریم و از آن مراقبت کنیم ، هنگام رشد درخت و حتی پس از رشد آن باید حواسمان باشد تا سرما و گرمای زیاد به آن آسیب نرساند ، با سم پاشی منظم مطمئن شویم که درختان از جانوران و آسیب‌های محیطی به دور می مانند و با هرس به موقع اطمینان یابیم که مسیر رشد و باروری مجدد را برای آن‌ها سهل کرده‌ایم.

راه‌اندازی کسب‌و‌کار نیز مانند کاشتن یک درخت است ، شاید کاشتن یک درخت یا راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار ساده به نظر برسد ولی قطعا این طور نیست و چالش‌های مسیر پیش رو ساده نخواهد بود.

در دنیای پیچیده امروز راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار نیز پیچیدگی های خاص خود را دارد. باید به‌خوبی از کسب‌و‌کار خود مراقبت و مسیر پیش رو را پیش از قدم نهادن در آن تا جایی که می‌شود به‌خوبی ارزیابی کرد.

در این مقاله سه مورد کمتر اشاره شده در مورد رشد و پیشرفت کسب‌و‌کار را با هم بررسی می‌کنیم ، مجدد یادآور می‌شویم که جلوی ضرر و زیان های احتمالی را گرفتن ، خود نیز نوعی پیشرفت و منفعت محسوب می‌شود.

۱- قوانین ثبتی و حقوقی را بشناسیم و رعایت کنیم (ثبت شرکت و برند)

عده کثیری هستند که بدون توجه به قوانین ثبتی و حقوقی و بدون اینکه که شرکتی به ثبت رسانیده باشند یا برندی برای محصول یا خدمات خود به‌صورت قانونی ثبت و معرفی کرده باشند کسب‌و‌کار خود را آغاز می‌کنند.

روزی صاحبان کسب‌و‌کار ، غرق در انجام فعالیت‌های روزانه و خدمات دهی به مشتریان متوجه می‌شوند که شخص یا اشخاصی محصول آن‌ها را بدون کسب اجازه از آن‌ها کپی و روانه بازار کرده‌اند!!!

حال چگونه می‌توانند از حقوق مالکیت محصولشان دفاع کنند ؟

مثلا در نظر بگیرید که پس از سال‌ها توانسته اید نوشابه ای را با فرمولی خاص (که فقط خودتان آن را می دانید) تولید کنید. اسمی با عنوان - نوشابه نخستین - برای محصول خود انتخاب کرده و پس از تولید نوشابه و درج نام و نشان خود آن را روانه بازار می‌کنید (توجه کنید که در این مرحله ،  نام انتخابی شما برای محصولتان تنها و تنها در ذهن خودتان معتبر است زیرا آن را در مراجع رسمی به ثبت نرسانده اید و حقوق مالکیت معنوی برای شما محفوظ نیست)

همه چیز خوب پیش می‌رود ، محصول را با نام انتخابی تان تولید می‌کنید ، آن را روانه بازار می‌کنید ، میزان فروش محصول سر به فلک می کشد ، همه از - نوشابه های نخستین - راضی هستند و به مرور نام نوشابه شما بر سر زبان ها می افتد.

در همین حین متوجه می شوید که اشخاصی دیگر بدون کسب اجازه و رضایت شما نوشابه ای با همین نام تولید و روانه بازار کرده‌اند و از آنجائیکه که شما زحمت زیادی برای تولید محصول اولیه و جا انداختن آن در بازار کشیده اید - نوشابه نخستین - نامی شناخته شده نزد مصرف‌کنندگان است.

مشتریان شما بی خبر از همه‌جا بعلت تشابه اسمی بین نوشابه شما و نوشابه تقلبی آن را خریداری و مصرف می‌کنند.

برند همان نام انتخابی نوشابه شما است که آن را در ذهن داشتید و در نهایت آن را تولید نمودید و زحمت زیادی کشیدید تا در بازار شناخته شود.

اگر در همان ابتدای کار برند نوشابه خود را ثبت می نمودید هم‌اکنون می توانستید با استفاده از قوانین حقوق مالکیت معنوی صاحب اثر از تولید کنندگان نوشابه تقلبی شکایت کرده و مانع تولید نوشابه هایی مشابه برند خود شوید و حتی می توانستید غرامت نیز دریافت کنید.

در این موقعیت این احتمال نیز وجود دارد که شخص یا اشخاصی دیگر پیش از اینکه شما متوجه وخامت اوضاع شده باشید - برند نوشابه نخستین - را برای خودشان ثبت کرده باشند و تمامی زحمات شما در یک چشم بر هم زدن بر باد رفته باشد.

بنابراین اگر در ابتدا ، برند نوشابه خود را به‌صورت رسمی ثبت می نمودید ، قوانین مالکیت معنوی و ثبت برند می توانست به کمک شما بیاید.

مقوله ثبت شرکت نیز به همین صورت است ، در اصل توسط ثبت شرکت شما به‌همراه چند نفر از شرکای خود یک هویت حقوقی واحد تحت مدیریت ۲ یا چند نفر ایجاد می‌کنید و دارای یک شخصیت حقوقی یکتا می شوید.

از آن پس در بازار به‌جای اینکه شما را با نام خانوادگی تان بشناسند ، شما را با نام شرکت تان خواهند شناخت ، اعتبار های کسب شده برای نام شرکت و هویت حقوقی شما خواهد بود و اگر روزی یکی از شرکایتان تمایل به ادامه همکاری با شما را نداشت ، اعتبار شرکت شما با قطع همکاری شریکتان از بین نخواهد رفت زیرا از همان ابتدا مردم شما را با نام شرکت تان شناخته اند و حال افزایش و کاهش اعضای شرکت لطمه ای به اعتبار آن شرکت نخواهد زد.

مثلا یکی از شرکت‌های شناخته شده و فعال در بازار ایران را در ذهن خود تصور کنید. آیا می دانید در پس پرده ، چند مورد افزایش یا کاهش تعداد اعضا در آن شرکت اتفاق می افتد و شما از آن خبر ندارید و شاید اصلا برایتان مهم نباشد. مهم این است که آن شرکت پابرجا و مشغول به ادامه فعالیت است و تا زمانی که خدماتی با کیفیت همیشگی از آن شرکت دریافت می‌کنید اصلا مهم نیست که اعضای هیئت مدیره آنچه کسانی هستند.

در ضمن با ثبت شرکت علاوه بر در اختیار داشتن یک شخصیت حقوقی و آغار یک کسب‌و‌کار رسمی و قانونی ،  می‌توانید به‌صورت قانونی در ازای محصولات و خدماتی که ارائه می‌کنید فاکتور رسمی ارائه دهید ، در مناقصات و استعلام های خصوصی و دولتی شرکت کنید و حتی در صورت نیاز برای کسب‌و‌کار خود که پیش از این شرکت آن را ثبت کرده‌اید وام بانکی دریافت کنید !!!

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان علاوه بر بازدید از وب‌سایت مجموعه نخستین ثبت به نشانی https://www.nokhostinsabt.com می‌توانید با شماره تلفن های ۰۲۱۸۸۸۸۱۲۳۵ و ۰۲۱۸۸۸۸۱۲۴۵ تماس حاصل کنید.

کسب و کار

۲ - امنیت داده های کسب‌و‌کار خود را جدی بگیریم

بر کسی پوشیده نیست که امروزه بیشتر امورات خود را با کمک کامپیوتر ، اینترنت ، موبایل و شبکه‌های ارتباطی به انجام می رسانیم. کامپیوترها و شبکه‌های ارتباطی به شاه‌راه اصلی تبادل اطلاعات بین اشخاص و کسب‌و‌کار ها تبدیل شده‌اند.

 

 تقریبا اکثر کارهای روزمره را توسط تلفن های هوشمند و کامپیوترها انجام می دهیم. اطلاعات مهم شخصی و کسب‌و‌کار خود را در آن‌ها ذخیره می‌کنیم و در مواقع نیاز آن‌ها را فراخوانی می‌کنیم.

در محل کار خود از کامپیوترها برای ارتباط با همکاران و تبادل اطلاعات با سایرین استفاده می‌کنیم ، کامپیوتر هایی را به‌عنوان سرور (سرویس دهنده) برای استفاده شخصی یا شرکتی در نظر می گیریم و تمامی اطلاعات مهم را در آن‌ها ذخیره می‌کنیم بدون آن که حتی لحظه ای به امنیت وب و شبکه خود فکر کنیم.

امروزه کمتر پیش می‌آید که حتی اطلاعات مهم را روی کاغد بنویسیم و به مرور حساسیت نگه‌داری نسخ فیزیکی مدارک از بین رفته و ما بدون کوچک‌ترین تردیدی به کامپیوترها اعتماد می‌کنیم.

آیا تابه‌حال فکر کرده‌اید که اگر روزی سرورهای محل کارتان تحت حملات هکرها یا ورود ویروس یا بدافزاری ناخواسته از کار بیفتد ، تمامی اطلاعات تان ناپدید شود و تمامی داده های سیستم حسابداری تان محو شود چه فاجعه عظیمی رخ می‌دهد ؟

بله ، به همین راحتی یک کسب‌و‌کار نابود می‌شود.

بنابراین از شبکه داده ها و سرور های خود بهتر از هر زمان دیگری محافظت کنید و با مشورت متخصصان امر ، ریسک ها و اشکالات موجود در شبکه خود را ارزیابی و به‌صورت منظم سرور ها ، شبکه‌های محلی و اطلاعات خود بررسی و پیش از بروز مشکلات جبران ناپذیر تمهیدات امنیتی و روش‌های مقابله با آن را برنامه‌ریزی کنید.

اگر کسب و کاری دارید و اطلاعات خود را روی کامپیوترها و سرور هایی در محل شرکت یا محیط وب نگه‌داری می‌کنید این را بدانید که در هر ساعت از شبانه‌روز امکان از بین رفتن اطلاعات شما وجود دارد بنابراین پیش از بروز صدمات جبران ناپذیر تمهیدات آن را بیاندیشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان امنیت وب و شبکه می‌توانید ضمن تماس با شماره تلفن اختصاصی ۰۲۱۶۲۸۶۸۰۸۰ از پایگاه اینترنتی https://webnahad.com نیز بازدید کنید.

کسب و کار

۳ - مسیر های ورودی به کسب‌و‌کار خود را خلوت و باز نگاه دارید

مسیر ها و روش‌های دسترسی مشتریان به هر کسب و کاری چیست؟ مراجعه به محل کسب‌و‌کار ، ارتباط از طریق شبکه‌های اجتماعی ، فکس ، ایمیل و مهم‌ترین روش دسترسی مشتریان به شما از طریق تلفن است.

ارتباطی تلفنی اولین و مهم‌ترین روشی است که مشتریان از طریق آن با شما ارتباط برقرار می‌کنند ولی در بسیاری از کسب و کارها به این مهم توجه چندانی نمی‌شود بنابراین به‌صورت غیرمستقیم ضرر و زیان های احتمالی متوجه آن کسب‌و‌کار خواهد شد.

بسیار اتفاق افتاده است که با مجموعه ، شرکت ، اداره و سازمانی تماس گرفته ایم که در خوش بینانه ترین حالت مدت‌ها در صف انتظار برقراری تماس معطل شده و در اکثر مواقع با اشغالی خطوط تلفن قادر به برقراری تماس با واحد مورد نظر نشده ایم یا به‌دلیل عدم حضور متصدیان پاسخگو در پشت میزهایشان نتوانسته ایم با مسئول مربوطه ارتباط برقرار کنیم.

 

این یک زنگ خطر جدی است ، شما به‌عنوان صاحب یک کسب‌و‌کار یا مسئول بخش ارتباطات درون و برون سازمانی باید ورودی‌های تلفن کسب‌و‌کار خود را ارزیابی و جهت بهینه‌سازی آن اقدام کنید ، زیرا اگر در بخش خصوصی مشغول به خدمت‌رسانی باشید و مشتری با شما تماس بگیرد و به هر دلیل اعم از شغولی خطوط تلفن یا انتظار بیش از حد پشت خط تلفن نتواند به شما دسترسی پیدا کند ، این احتمال وجود دارد که باعث رنجش وی از خدمات نامناسب مجموعه شما شده و تصمیم به انتخاب یکی از رقبایتان به‌عنوان تأمین‌کننده جدید محصول یا خدمات مورد نیاز خود بگیرد.

به این مهم توجه کنید که در عصر حاضر تنها شما نیستید که محصولی تولید می‌کنید یا خدماتی در حوزه ای خاص ارائه می دهید ، قطعا اشخاص و شرکت‌هایی دیگر هستند که محصولات و خدمات مشابه شما را ارائه می‌کنند و بسیار مشتاق آن هستند که مشتری شما را که شاید سال‌ها برای به دست آوردن و حفظ او زحمت کشیده اید نصیب خود کنند.

تلفن یکی از مهم‌ترین روش‌های ارتباطی مشتریان با مجموعه شما است ، باید حتما تمهیداتی بیاندیشید تا زمانی که تمامی اپراتور های مجموعه تان به‌علت ازدحام تماس گیرندگان مشغول هستند ، مشتری را بیش از حد پشت خط منتظر نگذارید یا با روش‌های نوین باعث سرگرمی وی در صف انتظار برقرای تماس شوید.

زمانی که اپراتور هایتان پشت میز حضور ندارند ، توسط سیستم‌های خودکار تلفنی از تماس گیرنده پیغام وی را دریافت کرده و در اسرع وقت با او تماس بگیرید یا اگر تعداد فیزیکی خطوط تلفن مجموعه تان کفاف تماس گیرندگان را نمی دهد ، نسبت به افزایش تعداد خطوط تلفن برآیید یا از خطوط تلفنی پیشرفته دارای ظرفیت مکالمات بالا استفاده کنید.

همه این‌ها ممکن نمی‌شود مگر اینکه زیرساخت سیستم تلفنی خود را بر اساس نسل جدید سیستم تلفنی مبتنی بر شبکه (وویپ voip) پایه ریزی کنید.

توسط سیستم‌های تلفنی voip قدرت مانور شما بی نهایت می‌شود ، در هر زمان که لازم باشد می‌توانید مکان داخلی ها را جابه‌جا کنید ، بین شعب مختلف مجموعه خود در شهر ها و حتی کشور های مختلف ارتباط تلفنی ارزان مبتنی بر شبکه فراهم کنید ، به‌راحتی پیغام های صوتی مشتریان خود را دریافت و ذخیره کنید ، سیستم‌های نوبت دهی تمام خودکار راه‌اندازی کنید ، از طریق تلفن به‌صورت خودکار سفارشات مشتریان را دریافت کنید ، سیستم تلفنی را به وب‌سایت و اتوماسیون اداری مجموعه خود متصل کنید ، در خارج از محل کسب‌و‌کار به تلفن های ورودی مجموعه خود پاسخ دهید و حتی در تعطیلات و خارج از محیط مجموعه از تلفن های داخلی و خطوط شهری خود استفاده و از طریق آن‌ها شماره گیری کنید !!!

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نسل جدید سیستم‌های تلفنی مبتنی بر شبکه (وویپ voip) علاوه بر بازدید از وب‌سایت مجموعه آریاوا به نشانی https://ariyava.ir می‌توانید با خط ویژه ۰۲۱۶۲۸۶۸۶۸۶ تماس حاصل کرده و از کارشناسان مشاوره دریافت کنید.

امید است که سه مورد اشاره شده در مقاله حاضر بتواند نیم نگاهی جزئی به مسائلی بیندازد که بی‌توجهی به آن‌ها در یک کسب‌و‌کار ، مسبب ضرر و زیان هایی گاه جبران ناپذیر می‌شود.

مطالب مرتبط:

منبع nokhostinsabt

دیدگاه