چگونه ویزای مجارستان بگیریم؟

چگونه ویزای مجارستان بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| چهار شنبه, ۲ خرداد ۹۷ ساعت ۲۰:۰۰

مجارستان یکی از کشورهای زیبای اروپای مرکزی است که عضو پیمان شینگن است و از این‌رو، سفر به آن مستلزم دریافت روادید پیش از سفر است.

تور مجارستان یکی از پرطرفدارترین و ارزان‌ترین تورهای اروپایی است که گردشگران با آن می‌توانند از نزدیک با فرهنگ جالب مجارستان آشنا شده و از زیبایی طبیعت بکر آن لذت ببرند.

مجارستان یکی از کشورهای اروپای مرکزی است و بوداپست – پایتخت این کشور – به دلیل برخورداری از جاذبه‌های متنوع به «پاریس شرق» شهرت دارد. علاوه بر این ویژگی‌های منحصربفردی مانند دسترسی به سایر کشورهای اروپایی، فرهنگ و اقتصاد پویا این کشور را به مقصد ایده‌آلی برای گردشگران تبدیل کرده‌اند.

ویزای مجارستان

البته گفتنی است مجارستان عضو اتحادیه اروپا بوده و از بیست و یکم دسامبر سال ۲۰۰۷ عضو پیمان شینگن شده است و متقاضیان سفر به این کشور ملزم به دریافت ویزا قبل از سفر هستند.

انواع ویزای مجارستان

ویزای مجارستان

  • ویزای تجاری
  • ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و سمینارها
  • ویزای ورزشی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ملاقات با بستگان

مراحل صدور ویزا

چنانچه متقاضی چنانچه قصد سفر به مجارستان و اقامت کمتر از ۹۰ روز را داشته باشد، ابتدا باید از طریق وب‌سایت کارگزار سفارت مجارستان برای دریافت وقت ملاقات اقدام کند. سپس در موعد مقرر جهت انجام سایر مراحل شامل ارائه مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک به صورت حضوری به دفتر کارگزار مراجعه کند.

چنانچه متقاضی قصد سفر به مجارستان و اقامت بیشتر از ۹۰ روز یا اخذ اقامت را داشته باشد، باید با قسمت کنسولی سفارت به شماره تلفن ۲۲۵۵۰۴۸۲ (۰۲۱)، روزهای یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ تماس بگیرد.

مدارک لازم برای دریافت ویزا

ویزای مجارستان

۱) فرم درخواست ویزا (موجود در سایت سفارت)

۲) اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه

۳)‌ اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی

۴) ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید (۴.۵*۳.۵ سانتی‌متر)

۵)‌ کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)

۶) نامه تمکن مالی (پرینت حساب بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)

۷) گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد).

۸) بیمه مسافرتی به ارزش ۳۰,۰۰۰ یورو

۹) سند مالکیت

۱۰) واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما

ویزای مجارستان

مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.

نکته‌ها

  • کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  • حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
  • حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.

سفارت مجارستان در تهران

ویزای مجارستان

  • نشانی: تهران، دروس، میدان هدایت، خیابان شادلو، پلاک ۱۶
  • تلفن: ۲۲۵۵۰۴۵۲ و ۲۲۵۵۰۴۶۰ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۵۵۰۵۰۳ (۰۲۱)
  • ایمیل خدمات کنسولی: consulate.thr@mfa.gov.hu
  • وب‌سایت: teheran.mfa.gov.hu/irn
  • ساعات کاری کنسولگری: از یکشنبه تا پنجشنبه بین ساعت ۹ صبح تا ۱۶:۰۰ است. قرار ملاقات برای ارسال درخواست ویزا فقط از طریق تلفن ۲۲۵۵۰۴۸۲ (۰۲۱) از یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ انجام می‌شود. متقاضیان می‌توانند درخواست تائید (تایید مدرک، ترجمه، درخواست گواهی عدم سوء پیشینه بدون وقت قبلی) را فقط روزهای پنج‌شنبه از ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ ارائه کنند.

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه