چگونه ویزای مجارستان بگیریم؟

چگونه ویزای مجارستان بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| دوشنبه, ۱ بهمن ۹۷ ساعت ۲۰:۳۰

مجارستان یکی از کشورهای زیبای اروپای مرکزی است که عضو پیمان شینگن است و از این‌رو، سفر به آن مستلزم دریافت روادید پیش از سفر است.

مجارستان یکی از کشورهای اروپای مرکزی است و بوداپست – پایتخت این کشور – به دلیل برخورداری از جاذبه‌های متنوع به «پاریس شرق» شهرت دارد. علاوه بر این ویژگی‌های منحصربفردی مانند دسترسی به سایر کشورهای اروپایی، فرهنگ و اقتصاد پویا این کشور را به مقصد ایده‌آلی برای گردشگران تبدیل کرده‌اند. به عبارت دیگر، مجارستان یکی از پرطرفدارترین و در عین حال ارزان‌ترین مقاصد اروپایی محسوب می‌شود که گردشگران با سفر به آنجا می‌توانند از نزدیک با فرهنگ جالب مجارستان آشنا شده و از زیبایی طبیعت بکر آن لذت ببرند. اگر شما نیز قصد سفر به مجارستان را دارید، می‌توانید بهترین و ارزان‌ترین تورهای مجارستان را در کجارو جستجو و مقایسه کنید.

ویزای مجارستانشرح خدمات
انواع ویزاتوریستی، تجاری، ورزشی، پزشکی، تحصیلی، شرکت در کنفرانس و ملاقات با بستگان
مراحل صدور ویزاتعیین وقت، مراجعه حضوری برای تحویل مدارک و ثبت اطلاعت بیومتریک، عودت پاسپورت
وقت سفارتمراجعه به کارگزار سفارت (ویزاهای کوتاه مدت) و مراجعه مستقیم به سفارت در سایر موارد
مصاحبه و انگشت‌نگاری دارد
مدارک لازم برای صدور ویزامدارک شناسایی، مدارک مالی و مدارک شغلی
مدت زمان لازم برای صدور ویزا۲۱ روز
سفارت/ کنسولگریدارد

البته مجارستان یکی از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می‌شود و از ۲۱ دسامبر سال ۲۰۰۷ عضو پیمان شینگن شده است و متقاضیان سفر به این کشور باید با توجه به هدف سفر خود برای دریافت ویزا اقدام کنند. طبق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت مجارستان از تاریخ پانزدهم سپتامبر سال ۲۰۱۷ (۲۴ شهریور ۱۳۹۶)، کلیه مراحل صدور ویزاهای کوتاه مدت شینگن مجارستان (اقامت کمتر از ۹۰ روز) به کارگزار سفارت در تهران واگذار شده است.

ویزای مجارستان

انواع ویزای مجارستان

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و سمینارها
  • ویزای ورزشی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ملاقات با بستگان

مراحل صدور ویزا

چنانچه متقاضی چنانچه قصد سفر به مجارستان و اقامت کمتر از ۹۰ روز را داشته باشد، ابتدا باید از طریق وب‌سایت کارگزار سفارت مجارستان برای دریافت وقت ملاقات اقدام کند. سپس در موعد مقرر جهت انجام سایر مراحل شامل ارائه مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک به صورت حضوری به دفتر کارگزار مراجعه کند. چنانچه متقاضی قصد سفر به مجارستان و اقامت بیشتر از ۹۰ روز یا اخذ اقامت (ویزای ملی/ نوع D) را داشته باشد، باید به قسمت کنسولی سفارت مراجعه کند.

تعیین وقت سفارت 

متقاضیان ویزاهای کوتاه مدت باید برای تعیین وقت از طریق کارگزار سفارت اقدام کنند، در حالی‌که تعیین وقت ملاقات برای متقاضیان ویزای دائم (نوع D) فقط به صورت تلفنی و از طریق سفارت امکان‌پذیر است (تعیین وقت سفارت از طریق ایمیل به هیچ عنوان میسر نیست). همچنین، به دلیل ترافیک کاری سفارت، ممکن است وقت ملاقات تا شش یا هشت هفته پس از تماس با سفارت تعیین شود. مدت زمان لازم برای صدور ویزا نیز ۲۱ روز کاری است.

ویزای مجارستان

مدارک لازم برای دریافت ویزا

۱) فرم درخواست ویزا (موجود در سایت سفارت)

۲) اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه

۳)‌ اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی

۴) ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید (۴.۵*۳.۵ سانتی‌متر)

۵)‌ کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)

۶) نامه تمکن مالی (پرینت حساب بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)

۷) گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد).

۸) بیمه مسافرتی به ارزش ۳۰,۰۰۰ یورو

۹) سند مالکیت

۱۰) واچر هتل

۱۱) بلیط هواپیما

ویزای مجارستان

مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.

نکته‌ها

  • کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  • حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
  • حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.

سفارت مجارستان در تهران

  • نشانی: تهران، دروس، میدان هدایت، خیابان شادلو، پلاک ۱۶
  • تلفن: ۲۲۵۵۰۴۵۲ و ۲۲۵۵۰۴۶۰ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۵۵۰۵۰۳ (۰۲۱)
  • ایمیل خدمات کنسولی: consulate.thr@mfa.gov.hu
  • وب‌سایت: teheran.mfa.gov.hu/irn
  • ساعات کاری بخش خدمات کنسولی:  تعیین وقت سفارت برای ویزاهای بلند مدت فقط از طریق تماس تلفنی با شماره‌های ۲۲۵۵۰۴۸۲، ۲۲۵۹۶۰۲۰، ۲۲۵۵۰۴۵۲، ۲۲۵۵۰۴۶۰ و ۲۲۵۵۰۴۷۱ انجام می‌شود. همچنین، متقاضیان می‌توانند درخواست تائید (تایید مدرک، ترجمه، درخواست گواهی عدم سوء پیشینه بدون وقت قبلی) را فقط روزهای پنج‌شنبه از ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ ارائه کنند.

دیدگاه  

    تورهای برگزیده

    5,445,000 تومان

    هوایی

    5 روز و 4 شب

    4,150,000 تومان

    هوایی

    6 روز و 5 شب

    4,140,000 تومان

    هوایی

    6 روز و 5 شب

    تبلیغات