چگونه ویزای کرواسی بگیریم؟

چگونه ویزای کرواسی بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| چهار شنبه, ۵ دی ۹۷ ساعت ۱۶:۰۰

کرواسی یکی از زیباترین کشورهای اروپای مرکزی است که به دلیل برخورداری از جاذبه‌های طبیعی، تفریحی، معماری و... گردشگران بسیاری را به خود جلب می‌کند. البته سفر به کرواسی نیز همانند سایر کشورهای اروپایی نیازمند دریافت ویزا است. 

کرواسی یکی از کشورهای منطقه بالکان واقع در اروپای مرکزی است. جاهای دیدنی کرواسی به دلیل قدمت تاریخی این کشور شامل آثار ارزشمند تاریخی و موزه‌های بی‌نظیری است و گردشگران را از سراسر جهان برای سفر به این کشور ترغیب می‌کند.

اگر شما نیز قصد سفر به کرواسی را دارید، در کجارو می‌توانید بهترین و ارزان‌ترین تور کرواسی را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو کرده و تور دلخواهتان را از میان ده‌ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید. 

 البته سفر به کرواسی همانند سایر کشورهای قاره سبز منوط به دریافت ویزا است و کلیه شهروندان ایرانی  باید با مراجعه به سفارت یا کنسولگری‌های کرواسی روادید ورود به خاک این کشور را دریافت کنند. نکته قابل توجه اینکه کرواسی از اعضای اتحادیه اروپا است، ولی از اعضای پیمان شینگن محسوب نمی‌شود. با این وجود دارندگان ویزای شینگن نیاز به دریافت ویزای کرواسی ندارند و می‌توانند با استفاده از ویزای شینگن مدت ۹۰ روز در بازه زمانی ۱۸۰ روزه به کرواسی سفر کنند.

ویزای کرواسیشرح خدمات
انواع ویزاویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت، ویزای کار
مراحل صدور ویزاثبت‌نام و تعیین وقت سفارت، مراجعه حضوری، عودت مدارک
وقت سفارتبه صورت حضوری
مصاحبه/انگشت‌نگاری دارد
مدارک لازم برای صدور ویزامدارک شناسایی، مدارک مالی و مدارک شغلی
مدت زمان لازم برای صدور ویزا۱۴ روز
سفارت/ کنسولگریدارد

مدت اعتبار ویزای توریستی کرواسی

دارندگان ویزای توریستی کرواسی می‌توانند حداکثر تا مدت ۹۰ روز به منظور بازدید یا سفر ترانزیتی در خاک این کشور اقامت داشته باشند.

ویزای توریستی کرواسی

این نوع از ویزا به صورت یک بار، دو بار یا چند بار ورود برای گردشگران، تجار، افراد حقیقی و... صادر می‌شود.

مدت اعتبار ویزا

ویزای توریستی کرواسی تا مدت ۶ ماه پس از نخستین تاریخ ورود به این کشور اعتبار دارد.

ویزای کرواسی

مدارک لازم برای دریافت ویزای کرواسی

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل سه ماه)
  • دو قطعه عکس رنگی
  • مدارک لازم برای اثبات بازگشت به ایران پس از اتمام سفر مانند بلیط هواپیما
  • ارائه اسناد لازم مانند واچر رزرو هتل کرواسی برای مشخص نمودن محل اقامت در طول سفر
  • مشخص نمودن هدف سفر با ارائه مدارکی مانند دعوتنامه از سوی شخص یا شرکت
  • بیمه نامه پزشکی و مسافرتی
  • گواهی تمکن مالی (پرینت گردش حساب ۶ ماهه گذشته)
  • مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال، جواز کسب، ثبت شرکت، گواهی بازنشستگی یا نامه اشتغال به تحصیل

ویزای کرواسی

نکته‌ها

  • برای بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب سفارت کرواسی در حدود ۱۴ روز کاری زمان لازم است.
  • اگرچه کرواسی عضو پیمان شینگن نیست، ولی در صورتی که متقاضی قبلا ویزای شینگن دریافت کرده باشد نیازی به ارائه درخواست برای ویزای کرواسی ندارد.
  • قیمت ویزا با توجه به نوع آن متفاوت است.
  • دارندگان گذرنامه دیپلماتیک، کودکان زیر ۶ سال و اعضای خانواده (همسر و فرزندان) دارای ملیت کرواسی از دریافت ویزا معاف هستند.
  • اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان نیز برای انجام امور لازم برای سفر به کرواسی باید به سفارت کرواسی در تهران مراجعه کنند.

ویزای کرواسی

سفارت کرواسی در ایران

  • نشانی: تهران،خیابان پاسداران، بهستان اول، پلاک ۱۹
  • تلفن: ۲۲۵۸۹۹۲۳ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۵۴۹۱۹۹
  • پست الکترونیک: vrhteh@mvpei.hr

دیدگاه  

    جستجوی تور، پرواز، هتل، رستوران و دیدنی‌ها...

    تبلیغات