چگونه ویزای کرواسی بگیریم؟

چگونه ویزای کرواسی بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| چهار شنبه, ۲۷ تیر ۹۷ ساعت ۲۰:۰۰

کرواسی یکی از زیباترین کشورهای اروپای مرکزی است که به دلیل برخورداری از جاذبه‌های طبیعی، تفریحی، معماری و... گردشگران بسیاری را به خود جلب می‌کند. البته سفر به کرواسی نیز همانند سایر کشورهای اروپایی نیازمند دریافت ویزا است. 

کرواسی یکی از کشورهای منطقه بالکان واقع در اروپای مرکزی است که به دلیل قدمت تاریخی دارای آثار ارزشمند تاریخی و موزه‌های بی‌نظیری است. البته در کنار این جاذبه‌های تاریخی، کرواسی دارای طبیعت بکر و بی‌نظیری است که بر جذابیت‌های سفر به این کشور افزوده است و می‌توان از طریق تورهای معتبر به این کشور سفر کرد.

البته سفر به کرواسی همانند سایر کشورهای قاره سبز منوط به دریافت ویزا است و کلیه شهروندان ایرانی باید با مراجعه به سفارت یا کنسولگری‌های کرواسی روادید ورود به خاک این کشور را دریافت کنند.

ویزای کرواسی

مدت اعتبار ویزای گردشگری کرواسی

دارندگان ویزای گردشگری کرواسی می‌توانند حداکثر تا مدت ۹۰ روز به منظور بازدید یا سفر ترانزیتی در خاک این کشور اقامت داشته باشند.

ویزای گردشگری کرواسی

این نوع از ویزا به صورت یک بار، دو بار یا چند بار ورود برای گردشگران، تجار، افراد حقیقی و... صادر می‌شود.

مدت اعتبار ویزا

ویزای گردشگری کرواسی تا مدت ۶ ماه پس از نخستین تاریخ ورود به این کشور اعتبار دارد.

ویزای کرواسی

مدارک لازم برای دریافت ویزای کرواسی

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه)
  • دو قطعه عکس رنگی
  • مدارک لازم برای اثبات بازگشت به ایران پس از اتمام سفر مانند بلیط قطعی رفت و برگشت هواپیما
  • ارائه اسناد لازم مانند واچر هتل برای مشخص نمودن محل اقامت در طول سفر
  • مشخص نمودن هدف سفر با ارائه مدارکی مانند دعوتنامه از سوی شخص یا شرکت
  • بیمه نامه پزشکی و مسافرتی
  • گواهی تمکن مالی (پرینت گردش حساب ۶ ماهه گذشته)
  • مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال، جواز کسب، ثبت شرکت، گواهی بازنشستگی یا نامه اشتغال به تحصیل

ویزای کرواسی

نکته‌ها

۱) برای بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب سفارت کرواسی در حدود ۱۴ روز کاری زمان لازم است.

۲) اگرچه کرواسی عضو پیمان شینگن نیست، ولی در صورتی که متقاضی قبلا ویزای شینگن دریافت کرده باشد نیازی به ارائه درخواست برای ویزای کرواسی ندارد.

۳) قیمت ویزا با توجه به نوع آن متفاوت است.

۴) دارندگان گذرنامه دیپلماتیک، کودکان زیر ۶ سال و اعضای خانواده (همسر و فرزندان) دارای ملیت کرواسی از دریافت ویزا معاف هستند.

۵) اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان نیز برای انجام امور لازم برای سفر به کرواسی باید به سفارت کرواسی در تهران مراجعه کنند.

ویزای کرواسی

سفارت کرواسی در ایران

  • نشانی: تهران،خیابان پاسداران، بهستان اول، پلاک ۱۹
  • تلفن: ۲۲۵۸۹۹۲۳ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۵۴۹۱۹۹
  • پست الکترونیک: vrhteh@mvpei.hr
منبع mvep eavar iranvisa

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده