چگونه ویزای تایلند بگیریم؟

چگونه ویزای تایلند بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| دوشنبه, ۲۲ بهمن ۹۷ ساعت ۲۰:۳۰

کلیه شهروندان ایرانی که از طریق زمینی یا هوایی قصد سفر به تایلند را دارند، باید پیش از سفر ویزای خود ا از سفارت سلطنتی تایلند دریافت کنند.

تایلند به لطف طبیعت زیبا، مردم مهربان و مهمان‌نواز و نیز امکانات گردشگری به یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری جنوب شرق آسیا تبدیل شده است و سالانه گردشگران بسیاری از سراسر جهان برای بازدید از دیدنی‌های تایلند و گذران تعطیلات خود، راهی سرزمین هزار معبد می‌شوند. از اینرو، تورهای تایلند یکی از محبو‌ب‌ترین تورهای تفریحی در دنیا محسوب می‌شوند.

اگر شما نیز قصد سفر به تایلند را دارید، در کجارو می‌توانید بهترین و ارزان‌ترین تور تایلند را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو کرده و تور دلخواهتان را از میان ده‌ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

البته تایلند نیز جزو کشورهایی است که گردشگران ایرانی پیش از سفر به آنجا به اخذ ویزا نیاز دارند و برای این کار باید به سفارت تایلند در تهران مراجعه کنند.

ویزای تایلندشرح خدمات
انواع ویزاتوریستی، تجاری (کاری)، تحصیلی، مهاجرتی، ترانزیت، پزشکی، نمایشگاهی
مراحل صدور ویزااز طریق سفارت
وقت سفارتندارد
مصاحبه و انگشت‌نگاریندارد
مدارک لازم برای صدور ویزاگذرنامه، عکس، بلیط هواپیما و...
مدت زمان لازم برای صدور ویزاچهار روز کاری
سفارت/ کنسولگریدارد

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری (کاری)
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای مهاجرتی
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای پزشکی
  • ویزای نمایشگاهی

ویزای تایلند

مدارک لازم برای ویزا

ویزای توریستی:

  • یک برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد. متقاضی باید شخصا" صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.
  • یک قطعه عکس یک شکل جدید ۴*۳ که به فرم ویزا چسبانده شده باشد.
  • اصل گذرنامه (گذرنامه باید دارای حداقل ۶ ماه اعتبار باشد.)
  • کپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4) 
  • کپی بلیط هواپیما (حتما در یک صفحه A4)
  • نامه ضمانت آژانس مسافرتی (در صورتی‌که از طریق آژانس برای دریافت ویزا اقدام شود)

ویزای تجاری:

  • یک قطعه عکس جديد ۴*۳ رنگی، تمام رخ و بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل گذرنامه (اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از شش ماه باشد.)
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • تکميل یک برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)
  • يک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه
  • ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند
  • کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند

ویزای تایلند

هزینه ویزای تایلند

نوع ویزاهزینه (یورو)
ویزای توریستی یکبار ورود۳۵
ویزای توریستی دوبار ورود۷۰
ویزای غیر مهاجرتی (تجاری، تحصیلی و غیره) یکبار ورود۶۰
ویزای غیر مهاجرتی (تجاری، تحصیلی و غیره) چندبار ورود۱۴۰
ویزای ترانزیت۲۵
هزینه تائید مدارک۱۵

هزینه‌های ویزا مطابق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت تایلند است. همچنین، طبق اعلام سفارت تایلند این هزینه قابل استرداد نیست.

ویزای تایلند

نکته‌ها

  • حضور متقاضی به هنگام ارائه درخواست الزامی است.
  • ویزای توریستی تایلند تنها سه ماه اعتبار دارد و در این مدت فقط ۳۰ روز می‌توان در کشور تایلند اقامت داشت.
  • ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی و در چهار روز کاری صادر می‌شود.
  • اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را در تایلند داشته باشید، باید برای تمدید یا تغییر نوع ویزا به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • اگر در زمان اقامت در تایلند، از مدت زمان ویزای تایلند شما باقی مانده و تصمیم دارید تا به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ ورود مجدد به تایلند را بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • اقامت بیشتر از زمان ویزای صادر شده در تایلند حتی برای یک روز کاملا غیرقانونی است.

ویزای تایلند

سفارت تایلند در ایران

  • نشانی: تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک چهار
  • تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳ و ۷۷۵۳۷۷۰۸ (۰۲۱)
  • شماره‌های داخلی بخش ویزا: ۱۰۷، ۱۰۹ و ۱۲۰
  • نمابر: ۷۵۳۲۰۲۲
  • ساعت کار سفارت: همه روزه به جز جمعه‌ها و شنبه‌ها از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۶:۳۰ بعد از ظهر
  • پست الکترونیک: info@thaiembassy-tehran.org
  • وب‌سایت: www.thaiembassy-tehran.org

دیدگاه  

    تورهای برگزیده

    5,580,000 تومان

    هوایی

    6 روز و 5 شب

    6,300,000 تومان + 159 دلار

    هوایی

    8 روز و 7 شب

    تبلیغات