چگونه ویزای توریستی انگلستان بگیریم؟

چگونه ویزای توریستی انگلستان بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| پنجشنبه, ۱۸ آبان ۹۶ ساعت ۱۸:۰۰

انگلستان یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین کشورهای اروپایی است که سفر به آنجا نیازمند دریافت ویزا است.

انگلستان بزرگترین کشور بریتانیا است و در عین حال میزبان بزرگترین پایتخت اروپا، لندن، است. همچنین، وجود صدها جاذبه، کیلومترها نوار ساحلی، تاریخ و فرهنگ منحصر به فرد باعث شده است تا گردشگران بسیاری علاقه‌مند سفر به انگلستان شوند. در این راستا، اتباع کشورهای غیر اتحادیه اروپا باید پیش از سفر به این کشور از سفارت یا کنسولگری بریتانیا در کشور خود برای گرفتن ویزا اقدام کنند. نکته قابل توجه این است که ویزای کشور انگلستان در میان ویزاها از اعتبار خاص و بالایی برخوردار است.

انواع ویزای انگلستان

ویزای انگلستان

مراحل دریافت ویزای توریستی انگلستان

ویزای انگلستان

ویزای توریستی به افرادی تعلق می‌گیرد که برای تفریح، گردش یا دیدار با خانواده قصد سفر به انگلستان را دارند. پروسه درخواست و صدور ویزای توریستی انگلستان مشابه سایر کشورها است؛ به این ترتیب که در ابتدا متقاضی باید فرم تقاضای ویزای انگلستان را به صورت آنلاین را در وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تکمیل کنند. پس از انجام مراحل آنلاین، ایمیلی در مورد وقت ملاقات به صورت خودکار برای متقاضی ارسال می‌شود.

به طور کلی، مراحل دریافت ویزای انگلستان به صورت آنلاین را می‌توان به شکل زیر دنبال کرد:

۱) باز کردن اکانت کاربری با آدرس ایمیل فعال

۲) انتخاب نوع ویزای درخواستی

۳) تکمیل اطلاعات درخواستی در فرم (اطلاعات شخصی) : فرم تقاضای ویزا باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود.

۴) امضای الکترونیک مسافر که به منزله تائید اطلاعات وارد شده است.

۵)‌ اخذ وقت سفارت: وقت ویزا به صورت هفتگی (سه‌شنبه‌ها ساعت ۱۳:۰۰) تعیین می‌شود؛ بنابراین، توصیه می‌شود تا متقاضیان در این زمان خاص حتما برای تعیین وقت ملاقات اقدام کنند.

۶)‌ پرداخت هزینه

۷) رجیستر کردن اطلاعات برای بازگشت پاسپورت متقاضی

ویزای انگلستان

ویزای کشور انگلستان نیازی به مصاحبه ندارد، ولی حضور متقاضی در زمان تعیین شده در محل سفارت برای انجام انگشت‌نگاری، ارائه مدارک درخواستی و پرداخت هزینه ویزا الزامی است. در این مرحله، اصل مدارک و گذرنامه‌ی متقاضی به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش ویزای سفارت انگلیس خواهد ماند و بابت آن رسیدی تحویل داده خواهد شد. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به متقاضی برگردانده می‌شود.

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

بررسی مدارک به منظور صدور ویزای انگلستان امکان دارد تا ٢٠ روز کاری طول بکشد.

نکته

در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش ویزای سفارت انگلیس، مسئولان سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست متقاضی، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های فرد مذکور برای هرگونه ویزای انگلستان جلوگیری به عمل آورند.

مدت اعتبار ویزای انگلستان

ویزای انگلستان در سه نوع شش ماهه، یک ساله و پنج ساله صادر می‌شود.

ویزای انگلستان

مدارک لازم برای صدور ویزای انگلستان

  • شناسنامه و کارت ملی
  • اصل گذرنامه دارای اعتبار یک‌ ساله به همراه گذرنامه قدیمی
  • اصل و کپی اسناد و اموال غیر‌منقول متقاضی و همسر وی
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری سه ماه گذشته (برای مدیران و سهامداران اصل ارائه اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی شش ماه گذشته الزامی است.)
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • اصل مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، لیست بیمه، کارت پرسنلی، حکم و کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت پانشجویی و...
  • گواهی سپرده یا اوراق بهادار (سهام)
  • اصل اجاره‌نامه املاکی که سند آن‌ها ارائه شده است.
  • اصل یا کپی دعوتنامه (در صورت وجود؛ در این حالت باید کلیه مدارک میزبان شامل برگه‌های مالیاتی سه ماه گذشته، کپی پاسپورت یا اقامت دائم، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی، سند محل اقامت، قبوض پرداختی نیز ارائه شوند.)
  • واچر هتل
  • اصل سند ازدواج

***کلیه مدارک فوق باید دارای ترجمه رسمی انگلیسی باشند*

بیشتر بخوانید:

سفارت انگلستان در تهران

ویزای انگلستان

نشانی: تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۱۹۸

کدپستی: ۹۱۱۴۴-۱۱۳۱۶

برنامه کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰

تلفن: ۶۴۰۵۲۰۰۰ (۰۲۱)

 

 

دیدگاه ها  

    عضو کانال تلگرام کجارو شوید close