چگونه ویزای انگلستان بگیریم؟

چگونه ویزای انگلستان بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| دوشنبه, ۲۸ آبان ۹۷ ساعت ۲۰:۰۰

انگلستان یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین کشورهای اروپایی است که سفر به آنجا نیازمند دریافت ویزا است.

انگلستان بزرگترین کشور بریتانیا است و در عین حال میزبان بزرگترین پایتخت اروپا، شهر لندن، است. همچنین، وجود صدها جاذبه، کیلومترها نوار ساحلی، تاریخ و فرهنگ منحصر به فرد باعث شده است تا گردشگران بسیاری علاقه‌مند سفر به انگلستان شوند. در این راستا، اتباع کشورهای غیر اتحادیه اروپا باید پیش از سفر به این کشور از سفارت یا کنسولگری بریتانیا در کشور خود برای گرفتن ویزا اقدام کنند. نکته قابل توجه این است که ویزای کشور انگلستان در میان ویزاها از اعتبار خاص و بالایی برخوردار است.

با وجود اینکه ارائه خدمات ویزا و کنسولی همچنان برای عموم تعطیل است، مراحل فنی صدور ویزای انگلستان از طریق کارگزار سفارت در تهران انجام می‌شود؛ بدیهی است تصمیم گیری نهایی درباره نتیجه درخواست به عهده سفارت است.

ویزای انگلستانشرح خدمات
انواع ویزاویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای کار، اخذ ویزا از طریق بستگان (ازدواج)، شهروندی انگلستان
مراحل صدور ویزاثبت‌نام در وب‌سایت کارگزار، تعیین وقت سفارت، مراجعه حضوری، عودت مدارک
وقت سفارتاز طریق کارگزار سفارت
مصاحبه و انگشت‌نگاری دارد
مدارک لازم برای صدور ویزامدارک شناسایی، مدارک مالی و مدارک شغلی
مدت زمان لازم برای صدور ویزا۱۵ تا ۳۰ روز
سفارت/ کنسولگریدارد

انواع ویزای انگلستان

مراحل دریافت ویزای انگلستان

ویزای انگلیس

متقاضیان هر یک از ویزاهای انگلیس می‌توانند با طی مراحل زیر تقاضای خود را به سفارت انگلستان ارائه کنند؛

  • مراجعه به وب‌سایت UK Visas and Immigration برای اطلاع از انواع ویزاها و انتخاب ویزای درخواستی بر اساس هدف از سفر؛
  • ثبت درخواست آنلاین ویزا از طریق Gov.uk؛ نکته قابل توجه اینکه به هنگام ارائه درخواست متقاضی باید ترجمه کلیه مدارک درخواستی را تهیه کند. 
  • رزرو قرار ملاقات از طریق کارگزار سفارت برای ثبت اطلاعات بیومتریک؛ در صورت درخواست ویزای دانشجویی (سطح ۴)، مصاحبه حضوری نیز انجام خواهد شد. (راهنمای تعیین وقت سفارت)
  • پرداخت هزینه ویزا؛
  • دریافت شماره پیگیری؛
  • مراجعه حضوری به دفتر کارگزار؛
  • پیگیری درخواست؛
  • عودت مدارک.

ویزای انگلستان

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

بررسی مدارک به منظور صدور ویزای انگلستان امکان دارد تا ٢٠ روز کاری طول بکشد.

مدت اعتبار ویزای انگلستان

ویزای انگلستان در سه نوع شش ماهه، یک ساله و پنج ساله صادر می‌شود.

ویزای انگلیس

مدارک لازم برای صدور ویزای انگلستان

  • شناسنامه و کارت ملی
  • اصل گذرنامه دارای اعتبار یک‌ ساله به همراه گذرنامه قدیمی
  • اصل و کپی اسناد و اموال غیر‌منقول متقاضی و همسر وی
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری سه ماه گذشته (برای مدیران و سهامداران اصل ارائه اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی شش ماه گذشته الزامی است.)
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • اصل مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، لیست بیمه، کارت پرسنلی، حکم و کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و...
  • گواهی سپرده یا اوراق بهادار (سهام)
  • اصل اجاره‌نامه املاکی که سند آن‌ها ارائه شده است.
  • اصل یا کپی دعوتنامه (در صورت وجود؛ در این حالت باید کلیه مدارک میزبان شامل برگه‌های مالیاتی سه ماه گذشته، کپی پاسپورت یا اقامت دائم، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی، سند محل اقامت، قبوض پرداختی نیز ارائه شوند.)
  • واچر هتل
  • اصل سند ازدواج

سفارت انگلستان در تهران

ویزای انگلستان

  • نشانی:  تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۱۹۸
  • کدپستی: ۹۱۱۴۴-۱۱۳۱۶
  • برنامه کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰
  • تلفن: ۶۴۰۵۲۰۰۰ (۰۲۱)
  • نشانی کارگزار سفارت: تهران، میدان آرژانتین، خیابان الوند، خیابان (بییست و هفتم) راشل کوری، پلاک ۱۱، طبقه اول

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده