امکان سفر از قشم به بندر خصب عمان با حمل خودرو شخصی

تیم  کجارو
تیم کجارو شنبه، ۷ فروردین ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۳۰
امکان سفر از قشم به بندر خصب عمان با حمل خودرو شخصی

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: سفر از قشم به بندر خصب عمان با حمل خودرو شخصی از اواخر فروردین امسال امکان‌پذیر می‌شود.

«عبدالجواد کمالی» مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت:

سفر دریایی از قشم به بندر خصب عمان حدود ۵۰ دقیقه به طول می‌انجامد و با حمل خودرو شخصی از اواخر فروردین امسال امکان‌پذیر می‌شود.

وی با بیان اینکه خارجیان برای ورود به منطقه آزاد قشم نیازی به ویزا ندارند، گفت که مهم‌ترین دلیل تاخیر در راه‌اندازی خط کشتیرانی قشم - خصب، پیگیری برای کسب امتیاز از عمانی‌ها با هدف دریافت نکردن ویزا از ایرانیان و شتاب‌گیری در روند صدور ویزا است.

کمالی ادامه داد که در این چارچوب اسکله بهمن قشم برای پهلوگیری شناورها و سالن این بندر برای ارائه خدمات، مجهز شده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت که با توجه به استفاده از شناورهای پیشرفته، سفر دریایی از قشم به خصب و بالعکس با خودرو شخصی مسافران امکان‌پذیر می‌شود.

وی با بیان اینکه بازار هدف ما از راه‌اندازی این خط کشتیرانی جذب اروپائیان ساکن امارات است، افزود که خارجیان ساکن امارات با دو ساعت رانندگی در روزهای پایانی هفته می‌توانند به خصب عمان سفر کنند و از آنجا در کمتر از یک ساعت با وسیله نقلیه خود از طریق سفر دریایی وارد قشم شوند و از ظرفیت‌های گردشگری این جزیره زیبا دیدن کنند.

کمالی اظهار کرد که بسیاری از مردم جهان با توجه به شرایط پسابرجام علاقه‌مند سفر به ایران هستند و جزیره قشم به دلیل ظرفیت بالای گردشگری، باید سهم خود را از این فرصت با هدف ارتقای اقتصاد جزیره و جوامع محلی کسب کند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۹۴ با تاکید مدیر عامل سازمان منطقه آزاد، شرایط ویژه‌ای برای استفاده گردشگران از ژئوسایت‌های تنها ژئوپارک خاورمیانه در قشم ایجاد شده گفت:

می‌توان ادعا کرد که بیشتر جاذبه‌های زیبای این جزیره به محصول گردشگری تبدیل شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت که ایجاد کاشانه‌های میهمان در روستاها، شرایط مناسبی برای اسکان گردشگران تا ۶۰۰ نفر در هر شب فراهم کرده است.

برگزاری دروه‌های آموزشی از جمله یادگیری زبان انگلیسی برای اداره‌کنندگان این کاشانه‌ها، طبخ غذاهای متنوع به ویژه غذاهای دریایی، فروش محصولات صنایع دستی در کاشانه‌های میهمان از دیگر موضوعاتی بود که وی به آن اشاره کرد.

کمالی گفت که صنعت گردشگری در حقیقت حلقه‌ی اقتصاد مقاومتی است و حوزه سیاحت یک مقوله به تمام معنا از اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد که توانمند‌سازی جوامع محلی قشم و اشتغال مردم روستایی از سیاست‌های مهمی است که در دوره جدید اداره سازمان منطقه آزاد قشم به آن توجه ویژه شده است.

وی با بیان اینکه اقتصاد خانواده‌های روستایی قشم از طریق ارائه خدمات در کاشانه میهمان، اسکله‌های گردشگری، تولید محصولات زیور آلات و صنایع دستی دگرگون شده است، گفت:

برای علاقه‌مندان کسب و پیشه در حوزه صنعت گردشگری با توان مالی متفاوت از ۲۰ میلیون ریال تا دو هزار میلیارد ریال برنامه ویژه داریم.

وی خاطرنشان کرد که قشم از شرایط مناسب جذب سرمایه‌گذار در صنعت گردشگری برخوردار است و فعالان اقتصادی می‌توانند با اطمینان از بازگشت سرمایه و سود مناسب به صورت حرفه‌ای در این جزیره سرمایه‌گذاری کنند.

جزیره قشم با حدود ۱۱۷ هزار نفر جمعیت و یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع وسعت، شامل ۱۳۵ کیلومتر طول و عرض متوسط، ۱۴ کیلومتر در جنوب کشور و در میان آب‌های نیلگون خلیج فارس واقع شده و به تنهایی از ۲۲ کشور جهان بزرگتر است.

این جزیره با داشتن ظرفیت‌های مهم در حوزه‌های مختلف به ویژه گردشگری از جمله نخستین ژئوپارک بین‌المللی خاورمیانه از امتیاز ویژه در اقتصاد کشور برخوردار است و سالانه پذیرای میلیون‌ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است که مقصد خود را بازارها و دیدن جاذبه‌های طبیعی این جزیره انتخاب می‌کنند.

از طرف دیگر با سرد شدن هوای نقاط مختلف ایران در نیمه دوم سال، این جزیره به دلیل آب و هوای معتدل، پذیرای خیل گردشگر داخلی و خارجی است که اوج این سفرها را می‌توان در تعطیلات نوروز مشاهده کرد.

مطالب مرتبط:

منبع ایرنا

دیدگاه