چگونه ویزای توریستی ارمنستان بگیریم؟

چگونه ویزای توریستی ارمنستان بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| دوشنبه, ۱۱ دی ۹۶ ساعت ۲۰:۰۰

ارمنستان یکی از مقصدهای محبوب گردشگران ایرانی است و سالانه هزاران نفر از طریق مرزهای زمینی و هوایی برای گذران تعطیلات روانه ایروان می‌شوند. ولی پیش از سفر، برای دریافت ویزای ارمنستان چه باید کرد؟ 

ارمنستان سرزمینی با تاریخ پر فراز و نشیب و فرهنگی غنی است و مجموعه‌ای بی‌نظیر و متنوع از جاذبه‌های گردشگری مانند آثار تاریخی، یادبودها و رویدادهای فرهنگی، طبیعت نفس‌گیر و غذاهای لذیذ و سنتی گردشگران از سراسر جهان را برای سفر به این کشور وسوسه می‌کند. 

انواع روادید ارمنستان

ویزای ارمنستان

روادید سیاحتی

روادید توریستی برای  سفر به ارمنستان جهت دیدار با آشنایان (دوستان)، الحاق به اعضای خانواده، گردشکری (استراحت)، درمان، تحصیل در موسسات آموزشی جمهوری ارمنستان، شرکت در برنامه‌ها ‌و همایش‌های ورزشی، فرهنگی، علمی و سایر برنامه‌هائی که در جمهوری ارمنستان برگزار می‌شود، اجرای برنامه‌های کوتاه مدت کمک‌های انسان دوستانه، کمک‌های فنی، خیریه و مالی، شرکت در مذاکرات کار آفرینی، ایجاد شغل، انجام فعالیت‌های اقتصادی (تاسیس بنگاه تجاری، تاسیس شعبه یا نمایندگی شرکت‌های تجاری خارجی در جمهوری ارمنستان، سرمایه‌گذاری در جمهوری ارمنستان، صادرات و واردات کالا و خدمات صادر می‌شود. همچنین، روادید یکبار یا چندبار ورود با اعتبار یک ساله برای پرسنل شرکت‌های هوائی بین‌المللی و یا وسایل نقلیه حمل کالا و مسافر در زیرمجموعه ویزای گردشگری قرار می‌گیرند.

روادید دولتی

این نوع از روادید برای افرادی است که برای افرادی که دارای گذرنامه دولتی (خدمت) هستند.

روادید دیپلماتیک

این نوع از روادید برای افرادی صادر می‌شود که برای افرادی که دارای گذرنامنه دیپلماتیک یا وضعیت دیپلماتیک هستند.

روادید تزانزیتی

روادید یکبار ورود یا چند بار ورود یک‌ ساله برای توقف سه روزه با تمدید حداکثر تا چهار روز برای افرادی که از طریق خطوط هوائی یا وسایل نقلیه زمینی از جمهوری ارمنستان عبور می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

ویزای توریستی ارمنستان

اگر قصد سفر به ارمنستان را دارید، دیگر جای نگرانی برای طی مراحل اداری دریافت ویزا وجود ندارد، زیرا از خرداد ماه سال ۱۳۹۵ توافق‌نامه‌ای به منظور توسعه و بهبود روابط همه جانبه دولت‌های ایران و ارمنستان به امضا رسیده است که بنا به مفاد آن شهروندان هر دو کشور می‌توانند بدون نیاز به دریافت ویزا و با گذرنامه‌های عادی از مرز دو کشور عبور کنند.

ویزای ارمنستان

مسیر زمینی سفر به ارمنستان

طبق تفاهم‌نامه پنجم ژوئن سال ۲۰۱۶، شهروندان ایرانی و ارمنی می‌توانند ۹۰ روز را در طول شش ماه در کشور مقصد (ایران یا ارمنستان) به سر ببرند.

 هدف از عقد این توافق‌نامه توسعه صنعت گردشگری و تسهیل رفت‌وآمد گردشگران دو کشور است. در این رابطه، طبق آمار اعلام شده از جانب دولت ارمنستان در سال ۲۰۱۵ حدود ۱۴۴،۰۰۰ نفر شهروند ایرانی از مرز این کشور عبور کرده‌اند که نسبت به سال ۲۰۱۴، بیست و چهار درصد رشد داشته و اغلب این سفرها در ایام تعطیلات نوروز انجام شده است.

تا پیش از این، شهروندان ایرانی عازم ارمنستان می‌توانستند با مراجعه به سفارت ارمنستان در تهران ویزای خود را در مدت ۲۴ ساعت دریافت کنند. همچنین امکان دریافت ویزا در پایانه‌ مرزی زمینی نوردوز در صورت سفر با اتوبوس و خودروی شخصی نیز فراهم بوده و در این صورت گردشگران علاوه بر هزینه ویزا ملزم به پرداخت هزینه‌های جانبی از جمله بیمه و عوارض ورود به خاک ارمنستان بودند.

ویزای ارمنستان

فرودگاه بین المللی ایروان

شرایط این ویزا مشابه ویزای گردشگری ترکیه است. البته شهروندان ایرانی در صورت سفر هوایی می‌توانستند ویزای خود را با هزینه‌ای معادل با هزینه ویزا در سفارت ارمنستان در ورود به فرودگاه بین المللی زوارتنوتس دریافت کنند.

مدارک لازم برای ویزای ارمنستان

البته نکته قابل توجه این است که در هنگام سفر به این کشور نیز باید گذرنامه از اعتبار کافی برخوردار باشد. همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سایر موارد می‌توان به سفارت ارمنستان در تهران مراجعه کرد.

سفارت ارمنستان در ایران

ویزای ارمنستان

همیشه می‌توانید تورهای مختلف آژانس‌های مسافرتی را در صفحه اختصاصی کجارو برای تور ارمنستان مقایسه کرده و تور مناسب خود را بیابید.

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده