دریافت ویزای توریستی کانادا

دریافت ویزای توریستی کانادا

زهره صمیمی
| سه شنبه, ۲۴ شهریور ۹۴ ساعت ۲۳:۴۰

آیا تا به حال شرایط خود را برای دریافت ویزای توریستی کانادا بررسی کرده‌اید با کجارو همراه باشید تا ببینید آیا برای دریافت این نوع ویزا واجد شرایط هستید یا خیر.

نیازهای اولیه

برای دیدار از کانادا لازم است نکات اولیه‌ای را مد نظر قرار دهید.
  • مدرک شناسایی معتبری مثل پاسپورت داشته باشید.
  • در وضعیت جسمانی خوبی باشید.
  • هیچگونه سابقه جرم یا محکومیت مربوط به امور مهاجرت نداشته باشید.
  • بتوانید افسر مهاجرت را قانع کنید که در کشور خود متعلقاتی دارید ، مثل کار، خانه، دارایی و خانواده و به خاطر این تعلقات باید به کشور خود باز گردید.
  • افسر مهاجرت را قانع کنید که پیش از انقضای ویزا کانادا را ترک خواهید کرد.
  • به اندازه کافی پول جهت تامین هزینه ‌ای خود در زمان اقامت به همراه دارید. ( مقدار پول مورد نیاز شما ممکن است متفاوت باشد. این مقدار به عواملی مانند مدت اقامت، و محل اقامت مثلا هتل یا منزل دوستان و خویشاوندان بستگی دارد.)
  • ممکن است به دعوتنامه از سوی شخصی در کانادا نیاز داشته باشید.

مدارک مربوط به هنگام ورود به خاک کانادا

ورود علاوه بر مدارک اولیه که در بالا گفته شد، اغلب افرادی که به عنوان توریست وارد خاک کانادا می‌شوند، به یک مدرک معتبر برای ورود نیاز دارند.

مجوز الکترونیکی سفر (eTA)

از ۱۵ مارچ ۲۰۱۶، تمامی مسافرانی که پاسپورت آنها مربوط به این کشورها ، هنگام ورود به کانادا به eTA نیاز دارند.

این مجوز به صورت الکترونیکی به پاسپورت شما لینک می‌شود و به مدت ۵ سال یا تا زمان اعتبار پاسپورت، اعتبار دارد.

درخواست برای دریافت eTA ساده است و هزینه کمی دارد. ( ۷ دلار کانادا) و به صورت آنلاین انجام می‌گیرد که بیش از چند دقیقه طول نمی‌کشد. اکثریت درخواست کنندگان ظرف چند دقیقه پس از ارسال فرم آنلاین، eTA خود را در یافت می‌کنند.

اگر به eTA نیاز دارید باید:

  • وقتی تصمیم به سفر می‌گیرید آن را دریافت کنید و درخواست خود را به لحظه‌های آخر موکول نکنید.
  • حتما با پاسپورتی که با آن eTA گرفته‌اید به کانادا سفر کنید.

چه کسانی به eTA نیاز ندارند

کلیه شهروندان آمریکایی برای ورود به خاک کانادابه مجوز الکترونیکی نیاز ندارند.

ویزای توریستی

مسافرانی که دارای پاسپورت ابن کشورها هستند برای ورود به کانادا به ویزای توریستی (اجازه اقامت موقت) نیاز دارند.

ویزا یک نوع سند رسمی است که در پاسپورت شما درج می‌شود و به شما اجازه ورود به کانادا را می‌دهد.

شرایط صدور ویزا

دو نوع ویزا وجود دارد. یک بار ورود و چند بار ورود. هر دو نوع ویزا برای مدت محدود و معینی معتبر هستند و بعد از آن منقضی می‌شوند.

ویزای چند بار ورود به دارندگان آن اجازه می‌دهد چندین بار و هر بار به مدت ۶ ماه از کانادا خارج و وارد آن شوند بدون این که نیاز باشد دوباره ویزا بگیرند. این ویزا به مدت ۱۰ سال یا یک ماه قبل از اینکه پاسپورت شما باطل شود اعتبار دارد. ویزای یک بار ورود فقط یک بار اجازه ورود به کانادا را به دارنده آن می‌دهد. برای ورود دوباره نیازمند دریافت ویزای جدید هستید.

اسناد مربوط به سفر

در هنگام سفر به کانادا باید برای خود و همراهان اسناد خاصی به همراه داشته باشید.

شرکتهای مسافرتی باید مطمئن شوند که اسناد مناسب به همراه دارید. در غیر این صورت با مشکل مواجه می‌شوید یا از سوار شدن شما به هواپیما ممانعت به عمل می‌آید.

اسناد زیر معتبر  نیستند. برای ورود به کانادا نمی‌توانید از آنها استفاده کنید.

  • پاسپورتی که توسط کشور سومالی صادر شده باشد.
  • پاسپورت کشور جمهوری چک که توسط کامپیوتر قابل خواندن نباشد.
  • پاسپورت موقت کشور آفریقای جنوبی.
  • پاسپورتهای ایالتی ونزوئلا.

برای اطلاعات بیشتر به این دو صفحه مراجعه کنید.

لینک ۱ لینک ۲  

افراد مقیم کانادا

اگر مقیم کانادا هستید باید کارت اقامت دائم خود را هنگام ورود مجدد به کانادا موقع سوار شدن نشان دهید. اگر با ماشین شخصی به کانادا سفر می‌کنید به این صفحه مراجعه کنید.

اگر می‌خواهید کانادا را ترک کنید، کارت اقامت خود را چک کنید و ببینید آیا تا زمان ورود مجدد به کانادا اعتبار دارد یا خیر. بیشتر کارت‌ها معمولا ۵ سال اعتبار دارند.

ممنوعیت

ممنوعیت برخی افراد اجازه ورود به کانادا را ندارند. برخی موارد موجب این ممنوعیت می‌شود، مثل شرکت در جرم و جنایت، در فعالیت‌های مربوط به نقض حقوق بشر، یا در جرائم برنامه ریزی شده. همچنین عوامل امنیتی، پزشکی، یا امور مالی نیز ممکن است سبب ممنوعیت شود.

در مقالات آتی اصلاعات بیشتری درباره سفر به این کشور، و قوانین مهاجرت و دریافت ویزا و اقامت در اختیار شما خواهیم گذاشت. پس همچنان با کجارو همراه باشید.

منبع: CIC

دیدگاه  

    تورهای برگزیده

    تبلیغات