چگونه ویزای دانشجویی شینگن بگیریم؟

چگونه ویزای دانشجویی شینگن بگیریم؟

عماد جعفری
| شنبه, ۲۲ دی ۹۷ ساعت ۲۱:۰۰

اخذ ویزای دانشجویی شینگن یکی از مهم‌ترین مراحل پیش‌روی برای علاقه‌مندان به ادامه تحصیل در دانشگاه‌های اروپایی محسوب می‌شود.

ویزای دانشجویی نوع خاصی از ویزا است که از طرف کشور مقصد به به دانشجوی پذیرفته‌شده در یک موسسه آموزشی معتبر در آن کشور اعطا می‌شود. دارنده ویزای دانشجویی برای اقامت در کشور مقصد به هیچ مدرک دیگر که شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد را تایید کند، نیاز ندارد.

کشورهای عضو پیمان شینگن نیز جزو کشورهایی محسوب می‌شوند که به غیر از دانشجویان شهروند کشورهای عضو، سایر دانشجویان ملزم به دریافت نوع خاصی از ویزای شینگن موسوم به ویزای دانشجوی شینگن هستند. به عبارت دیگر، از آنجایی‌که مدت زمان اقامت دانشجویان بین‌المللی بیشتر از ۹۰ روز است، بنابراین، این گروه مشمول دریافت نوع خاصی از ویزای شینگن به نام ویزای ملی (National Visa) یا ویزای نوع D می‌شوند.

چه کسانی باید ویزای دانشجویی شینگن دریافت کنند؟

دانشجویان غیر اروپایی که شهروندی کشورهای عضو ناحیه شینگن را در اختیار ندارند و قصد دارند برای ادامه تحصیل به اروپا سفر کنند، ملزم به دریافت ویزای دانشجویی شینگن هستند. علاوه بر دریافت ویزای دانشجویی شینگن، اگر زمان اقامت دانشجویان بیشتر از ۹۰ روز باشد، دانشجویان ملزم به دریافت اجازه اقامت برای یک سال آموزشی کامل از کشور مقصد هستند.

ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی شینگن

  • فرم درخواست ویزا در ابتدا لازم است فرم درخواست از اینترنت دانلود شده و به‌طور کامل و با دقت تکمیل شود. فرم درخواست می‌تواند به‌صورت الکترونیکی تکمیل شده یا پرینت گرفته و تکمیل شود. پس از تکمیل فرم و  امضا، فرم درخواست باید به‌صورت دستی به سفارت، کنسولگری یا نماینده معتبر کشور مقصد در کشور مبدا دانشجو تحویل داده شود.
  • گذرنامه معتبری که حداقل سه ماه تا پایان مدت آن اعتبار داشته باشد.
  • اسناد تمکن مالی مستنداتی که تامین مخارج دانشجو را در طی اقامت در اتحادیه اروپا تضمین کند. این مستندات می‌تواند از قبیل پول نقد قابل تبدیل به ارز معتبر، چک مسافرتی، بلوک پول در حساب بانکی، کارت اعتباری یا... باشد.
  • اسناد محل اقامت ارائه مستندانی در مورد محل اقامت دانشجو در کشور مقصد. این مدارک برای دانشجویانی که ثابت کنند کمک‌ هزینه (فاند) کافی در طول تحصیل خود دریافت می‌کنند، لازم نیست.
  • دو قطعه عکس که شرایط و مشخصات ارائه‌شده توسط سفارتخانه کشور مقصد را دارا باشند.
  •  ارائه برنامه سفر
  • بیمه سفر و پزشکی که در طول مدت اقامت شما در ناحیه شینگن معتبر باشد.
  •  نامه پذیرش از دانشگاهی که دانشجو از آن اجازه تحصیل گرفته‌ است.
  • پرداخت هزینه صدور ویزا

Vietnam-visa-application-what-to-know

بسته به این‌که برای دریافت ویزای کدام کشور اقدام می‌کنید ممکن است سفارت یا کنسولگری آن کشور مدارکی اضافه بر این مدارک را از شما درخواست کند. برای مثال، بسیاری از کشورها علاوه بر مدارک فوق گواهی عدم سو پیشینه دانشجو را در فهرست مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا قرار می‌دهند. 

ویزای دانشجویی توسط کدام مرجع صادر می‌شود؟

دانشجو باید از طریق سفارتخانه یا کنسولگری کشوری که قصد سفر به آن را دارد، برای دریافت ویزای شینگن اقدام کند.

مدت زمان اعتبار ویزا چقدر است؟

مدت اعتبار ویزای شینگن به‌طور معمول ۹۰ روز در بازه زمانی ۱۸۰ روزه است. چنانچه دانشجو برای ادامه تحصیل خود به زمان بیشتر از ۹۰ روز نیاز داشته باشد، باید برای دریافت اجازه اقامت برای مدت‌ زمان متناسب با شرایط خود اقدام کند. دریافت اجازه اقامت پس از ورود به کشور مقصد و با ارائه ویزای شینگن امکان‌پذیر است. اجازه اقامت به‌صورت مهر در پاسپورت شما درج می‌شود. ویزای شینگن دانشجویان چندبار ورود است و در مدت‌زمان اعتبار ویزا (بدون دریافت اجازه اقامت) می‌توانند به‌ صورت نامحدود به کشورهای ناحیه شینگن سفر کنند. 

دریافت ویزای دانشجویی شینگن از طریق ویزای دانشجویی سایر کشورها

graduate-member

اگر در حال حاضر دارای ویزای دانشجویی از کشوری خارج از ناحیه شینگن بوده و قصد بازدید از کشورهای ناحیه شینگن را داشته باشد، می‌تواند برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن اقدام کند. برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن از این طریق دو شرط اساسی و ضروری وجود دارد. اول آنکه متقاضی باید حداقل یک ماه قبل از اقدام برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن در کشوری (خارج از ناحیه شینگن) که ویزای دانشجویی آن را در اختیار دارد، اقامت داشته باشد. 

همچنین، دانشجو فقط در زمان تحصیل در آن کشور می‌تواند ویزای دانشجویی شینگن دریافت کند. اگر دانشجو قصد دارد پس از اتمام تحصیل خود از کشورهای اتحادیه اروپا بازدید کند، باید از طریق سفارتخانه آن کشورها در کشور خود (و نه از طریق ویزای دانشجویی در کشوری که تحصیل می‌کند) برای دریاقت ویزای توریستی اقدام کند. 

مدت زمان لازم برای صدور ویزا چقدر است؟

download

بررسی درخواست برای صدور ویزای شینگن دانشجویی حداکثر سه ماه طول می‌کشد. برای دارندگان ویزای دانشجویی سایر کشورها، نتیجه درخواست ویزا معمولا در یک ماه اول پس از ارائه درخواست مشخص می‌شود.

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده