به گفته‌ی مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش، برای فراهم شدن امكان سفر هموطنان به كيش با توان مالی مختلف، امسال بسته‌های گردشگری ارزان قيمت آماده و نظارت گسترده‌ای بر نرخ خدمات گردشگری اعمال شده است. علی اصغر مونسان با اشاره به تنوع خدمات گردشگری، گفت:

با توجه به تنوع كلاس‌هاي پروازي و درجه‌بندي هتل‌ها، مسافران كيش مي‌توانند بسته‌های گردشگری را با قيمت‌های مختلف و امكانات متنوع متناسب با سليقه و توان مالی خود انتخاب كنند.

وی افزود:

در فصل تابستان كه دانشجويان و دانش‌آموزان اوقات فراغت بيشتری دارند ارائه بسته‌های سفر ارزان قيمت به كيش تمايل خانواده‌ها را برای سفر به اين منطقه افزايش می‌دهد و ما نيز در تلاش هستيم تا با ارائه خدمات مناسب و كاهش قيمت بليط، اماكن اقامتی، تفريحی و گردشگری، رضايت گردشگران افزايش يابد تا تعداد بيشتري از هموطنان بتوانند از جاذبه‌های مختلف جزيره كيش بهره‌مند شوند.

منبع: روابط عمومی منطقه آزاد کیش