سرگردانی ۱۰ هزار گردشگر ایرانی در ترکیه
در این میان مسافران در ایران مشمول پرداخت جریمه بابت لغو کردن سفرشان نمیشوند و مسافرانی که در ترکیه هستند نیز باید منتظر بمانند که آیا دفاتر خدمات مسافرتی هماهنگ کننده تور گردشگران میپذیرند که هزینه اقامت اضافه آنها پرداخت شود یا خیر.
ولی تیموری مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی گردشگری درباره شرایط گردشگران ایرانتوضیح داد:
وی گفت:
علی رفیعی معاون گردشگری تهران نیز به گفت:
طبق گزارش معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی اکنون ۱۰ هزار گردشگر ایرانی در ترکیه حضور دارند که با تورهای گردشگری به این کشور سفر کردهاند. به همین دلیل اکنون سازمان میراث فرهنگی درصدد است تا بیانیهای پیرو اتفاقات به وجود آمده منتشر کند. در این بیانیه آمده است تا زمانی که آرامش به ترکیه برنگشته، ایرانیان قصد سفر به این کشور را نداشته باشند.
همچنین وزارت خارجه ایران نیز در بیانیهای از ایرانیانی که اکنون در ترکیه هستند خواسته است که در صورت هر گونه مشکلی با سفارت ایران در آنکارا تماس داشته باشند و هموطنان مقیم ترکیه و مسافران این کشور تا اطلاع ثانوی از ترک محل اقامت و حضور در هرگونه تجمع خودداری کرده و به هشدارهای مقامات ذیربط امنیتی جمهوری ترکیه توجه کنند.