ترکیب هنر قرون وسطی و طراحی مدرن: لوگوهایی فراتر از زمان
ترکیب لوگوی مدرن با قرونوسطا و بازسازی طراحی برندهای مشهور، مجموعه جالب توجهی است که ذهن طراح گرافیک خلاقی را به خود مشغول کرده است.
«ایلیا دنیسوف» ( Ilya Denisov) که با نام مستعار «ایلیا استالونه» (Ilya Stallone) نیز شناخته میشود، هنرمند و طراح گرافیک است. ایلیا در یکی از آخرین پروژههای خود به سراغ ساخت مجموعهای با عنوان «برندسازی قرونوسطایی» رفت و لوگوی برندهای مشهور جهانی را به سبک قرونوسطا، بازسازی کرد. کار او مورد توجه مردم در سراسر جهان قرار گرفت و ایلیا مصمم شد که این پروژه خلاقانه را ادامه دهد.
این هنرمند ایدهپرداز، درباره نقاشیهای قرونوسطایی خود چنین میگوید:
هیچ چیز پیچیدهای در مورد روند این کار وجود ندارد؛ ابزار اصلی تخیل است. من به لوگوی برندهای معروف مینگرم و با خود فکر میکنم که این طرح، در قرونوسطا چگونه به نظر میرسید. پس، با فاصلهگیری از مینیمالیسم، بهسمت هنر دقیقتر پیش میروم.
بهعنوان مثال، اگر لوگوی اسپاتیفای (Spotify) را در نظر بگیرید، کاملا مشخص نیست که این خطوط به چه معنا هستند؛ در حالی که این لوگو میتوانست نماد بسیاری از چیزها باشد. این طراحی برای قرونوسطا بی معنی است؛ چراکه اگر بهجای خط، سه لوله موزیکال طراحی شود، بلافاصله مشخص میشود که یک سرویس موسیقی پیش روی ما قرار دارد.
وقتی ایده کلی در ذهنم رشد کرد، شروع به کشیدن طرحها میکنم. گاهی اوقات، ایده آنقدر واضح است که یک طرح کفایت میکند؛ اما مواقعی وجود دارد که برای ساختن یک کار واقعا خوب، باید ۱۰ طرح بسازم. سپس نقاشی شروع میشود؛ برای سبکم، از قوانین نقاشی قرونوسطایی استفاده میکنم.
این فرایند، سریعترین راه ممکن است؛ به این دلیل که هنرمندان قرونوسطا چندان اهمیت نمیدادند که نقاشی یک فرد، آناتومی واقعا درستی داشته یا یک شیء، حتما متقارن باشد؛ همه چیز کاملا ابتدایی، اما برای بیننده قابل درک بود.
من کمی کنایه یا طنز را نیز به کار خود اضافه میکنم؛ چراکه هنرمندان قرونوسطا نیز میدانستند که چگونه با چاشنی شوخطبعی پیش بروند و چطور طنز را در تصویرسازیهای خود اعمال کنند.
طراحی متفاوت لوگوها مورد توجه شما قرار گرفت؟ کدام تصویر را بیشتر دوست داشتید؟ لطفا نگاه و نظر خود را با کجارو و همراهان آن نیز به اشتراک بگذارید.
چنانچه در زمینه خاصی از هنر فعالیت میکنید و تمایل به معرفی آثار هنری خود دارید، میتوانید تصاویر آثار را بههمراه معرفی کوتاهی، به آدرس ایمیل info[at]kojaro.com ارسال کنید. آثار ارسالی، در صورت تایید، با نام شما در رسانه کجارو منتشر خواهند شد.
دیدگاه