سفری به درون سر انسان؛ چگونه هنرمندان با اشیای متفاوت آناتومی را به تصویر کشیدند؟

فاطمه حکمت شعار
فاطمه حکمت شعار پنجشنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۲
سفری به درون سر انسان؛ چگونه هنرمندان با اشیای متفاوت آناتومی را به تصویر کشیدند؟

دو هنرمند، با ترکیب علم و هنر و با استفاده از اشیای مختلف، مجموعه‌ای از آناتومی سر انسان را طراحی کرده‌اند. 

«ادویج ماسارت» (Edwige Massart) و «خاویر وین» (Xavier Wynn)، هنرمندان ساکن شیکاگو، با ترکیب علم و هنر، مجسمه‌های سوررئالیستی جالبی از آناتومی سر انسان می‌‌سازند. آن‌ها با شیوه‌ای چون کلاژ، هر شیئی که بیابند را کنار یکدیگر می‌چینند تا ساختارهای پیچیده درون سر انسان را به تصویر بکشند. 

مجموعه آثار آناتومی این زوج هنرمند، با عنوان کلی «سرها» در حال انجام است و هدف از خلق این آثار، بررسی پیچیدگی‌های روانی و رابطه‌ای ذهن انسان از طریق مدیومی فیزیکی است. 

این مجسمه‌ها از اجسامی مانند نخ، سنگ‌های کف رودخانه، نوک مداد رنگی، صدف‌های دریایی، شیشه‌های شکسته ماشین، میخ، جواهرات، کریستال‌ها، تخته‌های مدار، اسباب‌بازی‌ها و حتی قرص‌های خواب، تشکیل می‌شوند. هرکدام از این اجسام، به دقت کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا آناتومی سر انسان را به‌درستی نشان دهند.

 شیوه منحصربه‌فرد این هنرمندان در ساخت مجسمه‌های خاص یا به عبارتی مدل‌های آناتومیک، نه‌تنها درک مخاطب از مواد مختلف و معنای مستتر در هرکدام را به چالش می‌کشد، بلکه با رویکردی سورئال، نمایشی ملموس از جنبه‌های ناملموس تفکر و احساسات انسانی را رو‌به‌روی چشم بینندگان قرار می‌دهد. 

جمجمه سر رنگی

جمجمه مصنوعی سبز سر انسان

ساخت جمجمه سر انسان با اشیا

ساخت جمجمه انسان با سنگ و استخوان

ساخت جمجمه با سنگ و صدف و مروارید

ساخت جمجمه با سنگ

جمجمه دست ساز قرمز انسان

ساخت جمجمه انسان با شاخه خشک

ساخت جمجمه انسان با ورق های کتاب

ساخت جمجمه با اشیای دور ریختنی

جمجمه دست ساز آبی انسان

کلاف های کاموایی در ساخت جمجمه

ساخت جمجمه سنگی انسان

ساخت جمجمه طلایی انسان

ساخت جمجمه با تکه های آبکش

ساخت جمجمه با لوله های باریک

به آثار هنری سورئال علاقه‌مند هستید؟ از تماشای دست‌سازه‌های عجیب و جالب این هنرمندان لذت بردید؟ لطفا کجارو و کاربران آن را نیز از نظرهای ارزشمند خود مطلع سازید. 

چنانچه در زمینه خاصی از هنر فعالیت می‌کنید و تمایل به معرفی آثار هنری خود دارید، می‌توانید تصاویر آثار را به‌همراه معرفی کوتاهی، به آدرس ایمیل info[at]kojaro.com ارسال کنید. آثار ارسالی، در صورت تایید، با نام شما در رسانه کجارو منتشر خواهند شد.

مطالب مرتبط:

منبع visualflood

دیدگاه