اشتراک گذاری

تور ایتالیا - سوئیس - زوریخ - لوگانو - میلان 8 شب

از 1,990 یورو
3 فروردین
ترکیش ایرلاین
8 شب
ققنوس
www.ghoghnos.ir
برای رزرو این تور تماس بگیرید

02124525

برنامه سفر

تهران
تهران
زوریخ
ترکیش ایرلاین
زوریخ
3 شب
زوریخ
لوگانو
ترکیش ایرلاین
لوگانو
3 شب
لوگانو
میلان
ترکیش ایرلاین
میلان
2 شب
میلان
تهران
ترکیش ایرلاین

قیمت و اقامت

تاریخ‌های اجرای تور

قیمت به ازای هر نفر محاسبه می‌شود

3 فروردین 99
انتخاب تاریخ
مقصد هتل
قیمت دو تخته

قیمت به ازای هر نفر محاسبه می‌شود

زوریخ (3 شب) لوگانو (3 شب) میلان (2 شب)
Swissotel Zurich Hotel City Lugano NYX Hotel Milan
BB
اتاق+یک وعده صبحانه
BB
اتاق+یک وعده صبحانه
BB
اتاق+یک وعده صبحانه
1,990 یورو 3,285 یورو 1,395 یورو 200 یورو
سایر اتاق‌ها
  • 1,990 یورو
  • 3,285 یورو
  • 1,395 یورو
  • 200 یورو
1,990 یورو
سایر اتاق‌ها
  • دو تخته 1,990 یورو
  • یک تخته 3,285 یورو
  • کودک با تخت 1,395 یورو
  • کودک بدون تخت 200 یورو
بستن

خدمات

پرواز
هتل
ویزا
راهنمای فارسی
بیمه مسافرتی
ترانسفر فرودگاهی
گشت شهری
راهنمای محلی
اتوبوس
  • بليط رفت و برگشت هواپيما
  • اقامت در هتل هاي ۴ ستاره در اتاق های دونفره صبحانه
  • ديدار از جاذبه های جهانگردی هر شهر طبق برنامه تور كامل
  • وروديه محل های مورد بازديد و پيش بينی شده در برنامه
  • تور و انتقال از فرودگاه ها به هتل ها و بالعكس
  • عوارض فرودگاه های خارج از كشور
  • همراهی راهنمای ايرانی و محلی در روزهای بازديد
  • هزينه های باربری در هتل ها
  • اخذ ويزای گروهی يا انفرادی و بيمه مسافرتی
  • انعام راننده و راهنمای محل

مدارک مورد نیاز

اصل گذرنامه امضا شده با حداقل شش ماه اعتبار پس از اتمام سفر به همراه دو صفحه ی خالی رو به روی هم<br>اصل تمامی گذرنامه های باطله<br>۳ قطعه عکس4* 3 رنگی با پشت زمینه سفید, بیش از شش ماه از گرفتن عکس نگذشته باشد و مشابه عکس گذرنامه و ویزاهای قبلی نباشد.<br>اصل, ترجمه و کپی شناسنامه<br>اصل و ترجمه سند ملکی<br>مدارک مالی<br>گواهی تمکن و گردش سه ماهه حساب های بانکی با ذکر نام به زبان انگلیسی با مهر برجسته و امضا بانک مربوطه در صفحه های A4<br> زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تحویل مدارک به سفارت باشد.<br>پزشکان: پروانه مطب با تاریخ به روز, کارت نظام پزشکی<br> پزشکان مشغول در بیمارستان: نامه اشتغال به کار روی سربرگ به همراه مهر و امضا سازمان یا حکم کارگزینی, سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی<br>وکلا: پروانه وکالت<br>مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت و مهر و امضا مدیر عامل با ذکر سمت و سابقه, میزان حقوق و ذکر تاریخ و تائید مرخصی آخرین فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی<br>بازنشسته ها: حکم بازنشستگی, آخرین فیش واریزی<br>مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار روی سر برگ شرکت با مهر و امضا مدیر عامل, فیش حقوقی , سابقه بیمه تامین اجتماعی<br>خویش فرما: جواز کسب, آخرین آگهی تغییرات, آگهی تاسیس به روز شده<br>مدرس, اساتید دانشگاه: حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سر برگ و مهر سازمان مربوطه, آخرین فیش حقوقی , سابقه بیمه تامین اجتماعی<br>دانشجو یا دانش آموز: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل با ذکر تاریخ و تائید مرخصی<br>در صورتی که مسافر نیاز به حمایت مالی برای تامین مخارج سفر دارد, اصل و ترجمه مدارک مالی, شغلی و شناسایی برای اثبات نسبت شخص حمایت کننده و مسافر الزامی است.<br>برای بانوان شاغل که قصد سفر به اتحادیه شنگن بدون همسر را دارند, ارائه اصل و ترجمه مدارک مالی, شغلی و تعهدنامه تامین مخارج سفر از سوی همسر الزامی است .<br> اگر متقاضی از سوی اتحادیه شنگن ردی دارد باید حداقل 6 ماه از تاریخ ردی گذشته باشد تا مجاز به درخواست مجدد ویزا از سفارت سوئیس باشد.<br> کلیه مدارک ترجمه شده به زبان انگلیسی با مهر مترجم و از زمان تاریخ ترجمه ها حداکثر ۱۰ روز قبل از تحویل مدارک به سفارت قابل قبول است .<br> برای فرزندانی که بدون یکی از والدین سفر می کنند یا ویزا معتبر دارند, ترجمه رضایت نامه محضری به زبان انگلیسی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است.<br>برای فرزندانی که یکی از والدین آنها فوت کرده اند, ارائه ترجمه گواهی فوت و رضایت نامه محضری سرپرست قانونی به زبان انگلیسی و تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است ..<br>مراجعه متقاضیان باالی ۱۱ سال به سفارت جهت انگشت نگاری الزامی است.<br>.هزینه دارالترجمه " به عهده " مسافرین تور " است .

برچسب‌ها

مدارک مورد نیاز

اصل گذرنامه امضا شده با حداقل شش ماه اعتبار پس از اتمام سفر به همراه دو صفحه ی خالی رو به روی هم اصل تمامی گذرنامه های باطله ۳ قطعه عکس4* 3 رنگی با پشت زمینه سفید, بیش از شش ماه از گرفتن عکس نگذشته باشد و مشابه عکس گذرنامه و ویزاهای قبلی نباشد. اصل, ترجمه و کپی شناسنامه اصل و ترجمه سند ملکی مدارک مالی گواهی تمکن و گردش سه ماهه حساب های بانکی با ذکر نام به زبان انگلیسی با مهر برجسته و امضا بانک مربوطه در صفحه های A4 زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تحویل مدارک به سفارت باشد. پزشکان: پروانه مطب با تاریخ به روز, کارت نظام پزشکی پزشکان مشغول در بیمارستان: نامه اشتغال به کار روی سربرگ به همراه مهر و امضا سازمان یا حکم کارگزینی, سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی وکلا: پروانه وکالت مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت و مهر و امضا مدیر عامل با ذکر سمت و سابقه, میزان حقوق و ذکر تاریخ و تائید مرخصی آخرین فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی بازنشسته ها: حکم بازنشستگی, آخرین فیش واریزی مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار روی سر برگ شرکت با مهر و امضا مدیر عامل, فیش حقوقی , سابقه بیمه تامین اجتماعی خویش فرما: جواز کسب, آخرین آگهی تغییرات, آگهی تاسیس به روز شده مدرس, اساتید دانشگاه: حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سر برگ و مهر سازمان مربوطه, آخرین فیش حقوقی , سابقه بیمه تامین اجتماعی دانشجو یا دانش آموز: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل با ذکر تاریخ و تائید مرخصی در صورتی که مسافر نیاز به حمایت مالی برای تامین مخارج سفر دارد, اصل و ترجمه مدارک مالی, شغلی و شناسایی برای اثبات نسبت شخص حمایت کننده و مسافر الزامی است. برای بانوان شاغل که قصد سفر به اتحادیه شنگن بدون همسر را دارند, ارائه اصل و ترجمه مدارک مالی, شغلی و تعهدنامه تامین مخارج سفر از سوی همسر الزامی است . اگر متقاضی از سوی اتحادیه شنگن ردی دارد باید حداقل 6 ماه از تاریخ ردی گذشته باشد تا مجاز به درخواست مجدد ویزا از سفارت سوئیس باشد. کلیه مدارک ترجمه شده به زبان انگلیسی با مهر مترجم و از زمان تاریخ ترجمه ها حداکثر ۱۰ روز قبل از تحویل مدارک به سفارت قابل قبول است . برای فرزندانی که بدون یکی از والدین سفر می کنند یا ویزا معتبر دارند, ترجمه رضایت نامه محضری به زبان انگلیسی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است. برای فرزندانی که یکی از والدین آنها فوت کرده اند, ارائه ترجمه گواهی فوت و رضایت نامه محضری سرپرست قانونی به زبان انگلیسی و تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است .. مراجعه متقاضیان باالی ۱۱ سال به سفارت جهت انگشت نگاری الزامی است. .هزینه دارالترجمه " به عهده " مسافرین تور " است .

بازگشت به اطلاعات تور

امتیاز کاربران