اشتراک گذاری

تور سوئیس - آلمان - زوریخ - مونیخ 6 شب

منقضی شده
28 مرداد
هواپیمایی قطر ایرویز
6 شب
samseir.com
برای رزرو این تور تماس بگیرید

02122376866

برنامه سفر

تهران
تهران
زوریخ
هواپیمایی قطر ایرویز
زوریخ
3 شب
زوریخ
مونیخ
هواپیمایی قطر ایرویز
مونیخ
3 شب
مونیخ
تهران
هواپیمایی قطر ایرویز

تورهای با هتل‌های مشابه این تور

خدمات

پرواز
هتل
ویزا
راهنمای فارسی
بیمه مسافرتی
ترانسفر فرودگاهی
گشت شهری
  • نرخ ریالی بلیط به پکیج اضافه میگردد ، لطفا برای اطلاع از نرخ ریالی با شماره ۲۳۲۴ تماس بگیرید.

قوانین و ملزومات

مدارک مورد نياز (كپي ها حتما در برگه A4) ، ضمانت برگشت به ازای هر مسافر به مبلغ ۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ريال نقد یا ضمانت نامه بانکی. تكميل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر ، اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار همراه با امضاي دارنده پاسپورت به همراه پاسپورت های قبلی. دو قطعه عكس در اندازه 3*4 رنگي،تمام رخ،با زمينه روشن و جدید. اصل شناسنامه و ترجمه آن با مهر مترجم سند مالكيت به نام متقاضي ارائه اصل و ترجمه آن با مهر مترجم . گواهي حساب بانكي به زبان لاتین از بانک به همراه مهر برجسته و معتبر شعبه و روابط بین الملل: الف)پرینت حساب بانکی 3 ماه آخر ب) تمکن مالی یا بالانس حساب ، مدارك شغلي ترجمه شده با مهر مترجم . پزشكان: پروانه مطب و كارت نظام پزشكي مشاغل آزاد: جواز كسب معتبر. در صورت داشتن سمت مدیریت و یا هر سمتی دیگر ،روزنامه رسمی آن شرکت و آخرین تغییراتی که در آگهی تاسیس آمده است ،آگهی تاسیس شرکت به همراه گواهی اشتغال به کار که عنوان و سمت مورد نظر در سربرگ شرکت به همراه امضا دارندگان حق امضا آن شرکت ، در صورت کارمند بودن در شرکت/ موسسه/ سازمان و ... گواهی اشتغال به کار در سربرگ معتبر به همراه لیست بیمه ۶ ماه آخر و آخرین فیش حقوقی . کپی ویزاهای قبلی (آمریکا ،کانادا ،شنگن ) - در صورتی که افراد محصل و دانشجو می باشند، باید گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه ممهور به مهر آموزش و پرورش و مهر منطقه آن مدرسه و برای دانشگاه مهر معتبر دانشگاه الزامی می باشد،به همراه کارت دانشجویی.

قوانین و ملزومات

مدارک مورد نياز (كپي ها حتما در برگه A4) ، ضمانت برگشت به ازای هر مسافر به مبلغ ۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ريال نقد یا ضمانت نامه بانکی. تكميل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر ، اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار همراه با امضاي دارنده پاسپورت به همراه پاسپورت های قبلی. دو قطعه عكس در اندازه 3*4 رنگي،تمام رخ،با زمينه روشن و جدید. اصل شناسنامه و ترجمه آن با مهر مترجم سند مالكيت به نام متقاضي ارائه اصل و ترجمه آن با مهر مترجم . گواهي حساب بانكي به زبان لاتین از بانک به همراه مهر برجسته و معتبر شعبه و روابط بین الملل: الف)پرینت حساب بانکی 3 ماه آخر ب) تمکن مالی یا بالانس حساب ، مدارك شغلي ترجمه شده با مهر مترجم . پزشكان: پروانه مطب و كارت نظام پزشكي مشاغل آزاد: جواز كسب معتبر. در صورت داشتن سمت مدیریت و یا هر سمتی دیگر ،روزنامه رسمی آن شرکت و آخرین تغییراتی که در آگهی تاسیس آمده است ،آگهی تاسیس شرکت به همراه گواهی اشتغال به کار که عنوان و سمت مورد نظر در سربرگ شرکت به همراه امضا دارندگان حق امضا آن شرکت ، در صورت کارمند بودن در شرکت/ موسسه/ سازمان و ... گواهی اشتغال به کار در سربرگ معتبر به همراه لیست بیمه ۶ ماه آخر و آخرین فیش حقوقی . کپی ویزاهای قبلی (آمریکا ،کانادا ،شنگن ) - در صورتی که افراد محصل و دانشجو می باشند، باید گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه ممهور به مهر آموزش و پرورش و مهر منطقه آن مدرسه و برای دانشگاه مهر معتبر دانشگاه الزامی می باشد،به همراه کارت دانشجویی.

بازگشت به اطلاعات تور

امتیاز کاربران