اشتراک گذاری

تور اروپا - لوزان - پاریس 6 شب

منقضی شده
29 خرداد
هواپیمایی قطر ایرویز
6 شب
samseir.com
برای رزرو این تور تماس بگیرید

02122376866

برنامه سفر

تهران
تهران
لوزان
هواپیمایی قطر ایرویز
لوزان
3 شب
لوزان
پاریس
هواپیمایی قطر ایرویز
پاریس
3 شب
پاریس
تهران
هواپیمایی قطر ایرویز

خدمات

پرواز
هتل
ویزا
راهنمای فارسی
بیمه مسافرتی
ترانسفر فرودگاهی
گشت شهری
راهنمای محلی
  • نرخ ریالی بلیط به پکیج اضافه میگردد.لطفا برای اطلاع از نرخ بلیط با شماره 2324 تماس بگیرید

قوانین و ملزومات

مدارک مورد نياز (كپي ها حتما در برگه A4) • ضمانت برگشت به ازای هر مسافر به مبلغ 800،000،000 ريال نقد یا ضمانت نامه بانکی. • تكميل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر • اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار همراه با امضاي دارنده پاسپورت به همراه پاسپورت های قبلی. • دو قطعه عكس در اندازه 3*4 رنگي،تمام رخ،با زمينه روشن و جدید. • اصل شناسنامه و ترجمه آن با مهر مترجم • سند مالكيت به نام متقاضي ارائه اصل و ترجمه آن با مهر مترجم . • گواهي حساب بانكي به زبان لاتین از بانک به همراه مهر برجسته و معتبر شعبه و روابط بین الملل: الف)پرینت حساب بانکی 3 ماه آخر ب) تمکن مالی یا بالانس حساب • مدارك شغلي ترجمه شده با مهر مترجم . * پزشكان: پروانه مطب و كارت نظام پزشكي * مشاغل آزاد: جواز كسب معتبر. * در صورت داشتن سمت مدیریت و یا هر سمتی دیگر ،روزنامه رسمی آن شرکت و آخرین تغییراتی که در آگهی تاسیس آمده است ،آگهی تاسیس شرکت به همراه گواهی اشتغال به کار که عنوان و سمت مورد نظر در سربرگ شرکت به همراه امضا دارندگان حق امضا آن شرکت ، * در صورت کارمند بودن در شرکت/ موسسه/ سازمان و ... گواهی اشتغال به کار در سربرگ معتبر به همراه لیست بیمه 6 ماه آخر و آخرین فیش حقوقی . • کپی ویزاهای قبلی (آمریکا ،کانادا ،شنگن ) • در صورتی که افراد محصل و دانشجو می باشند، باید گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه ممهور به مهر آموزش و پرورش و مهر منطقه آن مدرسه و برای دانشگاه مهر معتبر دانشگاه الزامی می باشد،به همراه کارت دانشجویی.

قوانین و ملزومات

مدارک مورد نياز (كپي ها حتما در برگه A4) • ضمانت برگشت به ازای هر مسافر به مبلغ 800،000،000 ريال نقد یا ضمانت نامه بانکی. • تكميل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر • اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار همراه با امضاي دارنده پاسپورت به همراه پاسپورت های قبلی. • دو قطعه عكس در اندازه 3*4 رنگي،تمام رخ،با زمينه روشن و جدید. • اصل شناسنامه و ترجمه آن با مهر مترجم • سند مالكيت به نام متقاضي ارائه اصل و ترجمه آن با مهر مترجم . • گواهي حساب بانكي به زبان لاتین از بانک به همراه مهر برجسته و معتبر شعبه و روابط بین الملل: الف)پرینت حساب بانکی 3 ماه آخر ب) تمکن مالی یا بالانس حساب • مدارك شغلي ترجمه شده با مهر مترجم . * پزشكان: پروانه مطب و كارت نظام پزشكي * مشاغل آزاد: جواز كسب معتبر. * در صورت داشتن سمت مدیریت و یا هر سمتی دیگر ،روزنامه رسمی آن شرکت و آخرین تغییراتی که در آگهی تاسیس آمده است ،آگهی تاسیس شرکت به همراه گواهی اشتغال به کار که عنوان و سمت مورد نظر در سربرگ شرکت به همراه امضا دارندگان حق امضا آن شرکت ، * در صورت کارمند بودن در شرکت/ موسسه/ سازمان و ... گواهی اشتغال به کار در سربرگ معتبر به همراه لیست بیمه 6 ماه آخر و آخرین فیش حقوقی . • کپی ویزاهای قبلی (آمریکا ،کانادا ،شنگن ) • در صورتی که افراد محصل و دانشجو می باشند، باید گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه ممهور به مهر آموزش و پرورش و مهر منطقه آن مدرسه و برای دانشگاه مهر معتبر دانشگاه الزامی می باشد،به همراه کارت دانشجویی.

بازگشت به اطلاعات تور

امتیاز کاربران