اشتراک گذاری

تور فرانسه - هلند - پاریس - آمستردام 6 شب

از 890 یورو
30 آذر
ترکیش ایرلاین
6 شب
کارینا پرواز
www.karinaparvaz.com
برای رزرو این تور تماس بگیرید

02188548824

برنامه سفر

تهران
تهران
پاریس
ترکیش ایرلاین
پاریس
3 شب
پاریس
آمستردام
ترکیش ایرلاین
آمستردام
3 شب
آمستردام
تهران
ترکیش ایرلاین

قیمت و اقامت

تاریخ‌های اجرای تور

قیمت به ازای هر نفر محاسبه می‌شود

30 آذر 98
انتخاب تاریخ
مقصد هتل
قیمت دو تخته

قیمت به ازای هر نفر محاسبه می‌شود

پاریس (3 شب) آمستردام (3 شب)
هتل 4 ستاره هتل 4 ستاره
BB
اتاق+یک وعده صبحانه
BB
اتاق+یک وعده صبحانه
890 یورو 1,040 یورو
سایر اتاق‌ها
  • 890 یورو
  • 1,040 یورو
890 یورو
سایر اتاق‌ها
  • دو تخته 890 یورو
  • یک تخته 1,040 یورو
بستن

خدمات

پرواز
هتل
ویزا
بیمه مسافرتی
  • هزینه راهنمای فارسی ، گشت شهری در صورت تمایل مسافر به پکیج اضافه خواهد شد

مدارک مورد نیاز

هزینه راهنمای فارسی ، گشت شهری در صورت تمایل مسافر به پکیج اضافه خواهد شد . اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار از زمان خروج امضاء شده ( و پاسپورت قديم ) . 2 قطعه عکس ( رنگی زمينه سفيد- 70% چهره- 3.5*4.5 ) عكس پاسپورت و ويزاهاي قبلي قابل قبول نيست . اصل شناسنامه . مدارک مالی و بانکی: ريز پرينت بانکی 3 ماه يا 6 ماهه اخر و تمكن مالي( با درج ارز دلاري يا يورويي) به زبان انگليسی - حد اقل موجودي ۷۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان ( به ازائه هر نفر) با مهربانک ( حساب کوتاه مدت يا جاری). در صورت داشتن حساب بلند مدت ، تمکن مالی حساب.(سرمايه گذاری بلند مدت بانکی). اصل سند ملکی.(ارزش ملک از ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان به بالا قابل قبول می باشد) مدارک شغلی: پزشکان: پروانه مطب+کارت نظام پزشکی. مهندسان: پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی وکلا:پروانه وکالت/کارت وکالت. کسبه: پروانه کسب /کارت بازرگانی در صورت داشتن. صاحبان شرکتها:روزنامه رسمی تاسيس شرکت و آخرين تغيرات شرکت + کارت بازرگانی در صورت داشتن. کارمند بخش خصوصی: آگهی تاسيس و تغيرات شرکت + گواهی شغلی ( با ذکر سمت،تاريخ شروع فعاليت،حقوق و مزايا،علت سفر) + 3 فيش آخر حقوقي+گواهی مرخصی+سابقه بيمه کاری+ قرارداد همكاري . ساختمان سازها:اصل گواهينامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پايان کار ساختمان/کارت انبوه سازی. مشاغل دولتی:حکم کارگزينی +گواهی شغلی (با ذکر سمت، تاريخ شروع فعاليت ،حقوق و مزايا،علت سفر)+ 3 فيش آخر حقوقي+گواهی مرخصی+ ليست بيمه. بازنشسته ها : حکم بازنشستگی + فيش حقوقی 3 ماهه آخر+ دفترچه بيمه. دانش آموزان و دانشجويان : گواهي اشتغال به تحصيل تائيديه ثبت نام دانشگاه يا مدرسه+مرخصي تحصيلي . - در صورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ايشان کسب ميشود + سند ازدواج. - در صورت سفر كودك موافقتنامه محضري از والدين كودك الزامی است.

قوانین و ملزومات

هزینه ترجمه و ورودی سفارت به عهده مسافر است . هزینه پرواز به مبلغ تور اضافه خواهد شد

مدارک مورد نیاز

هزینه راهنمای فارسی ، گشت شهری در صورت تمایل مسافر به پکیج اضافه خواهد شد . اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار از زمان خروج امضاء شده ( و پاسپورت قديم ) . 2 قطعه عکس ( رنگی زمينه سفيد- 70% چهره- 3.5*4.5 ) عكس پاسپورت و ويزاهاي قبلي قابل قبول نيست . اصل شناسنامه . مدارک مالی و بانکی: ريز پرينت بانکی 3 ماه يا 6 ماهه اخر و تمكن مالي( با درج ارز دلاري يا يورويي) به زبان انگليسی - حد اقل موجودي ۷۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان ( به ازائه هر نفر) با مهربانک ( حساب کوتاه مدت يا جاری). در صورت داشتن حساب بلند مدت ، تمکن مالی حساب.(سرمايه گذاری بلند مدت بانکی). اصل سند ملکی.(ارزش ملک از ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان به بالا قابل قبول می باشد) مدارک شغلی: پزشکان: پروانه مطب+کارت نظام پزشکی. مهندسان: پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی وکلا:پروانه وکالت/کارت وکالت. کسبه: پروانه کسب /کارت بازرگانی در صورت داشتن. صاحبان شرکتها:روزنامه رسمی تاسيس شرکت و آخرين تغيرات شرکت + کارت بازرگانی در صورت داشتن. کارمند بخش خصوصی: آگهی تاسيس و تغيرات شرکت + گواهی شغلی ( با ذکر سمت،تاريخ شروع فعاليت،حقوق و مزايا،علت سفر) + 3 فيش آخر حقوقي+گواهی مرخصی+سابقه بيمه کاری+ قرارداد همكاري . ساختمان سازها:اصل گواهينامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پايان کار ساختمان/کارت انبوه سازی. مشاغل دولتی:حکم کارگزينی +گواهی شغلی (با ذکر سمت، تاريخ شروع فعاليت ،حقوق و مزايا،علت سفر)+ 3 فيش آخر حقوقي+گواهی مرخصی+ ليست بيمه. بازنشسته ها : حکم بازنشستگی + فيش حقوقی 3 ماهه آخر+ دفترچه بيمه. دانش آموزان و دانشجويان : گواهي اشتغال به تحصيل تائيديه ثبت نام دانشگاه يا مدرسه+مرخصي تحصيلي . - در صورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ايشان کسب ميشود + سند ازدواج. - در صورت سفر كودك موافقتنامه محضري از والدين كودك الزامی است.

قوانین و ملزومات

هزینه ترجمه و ورودی سفارت به عهده مسافر است . هزینه پرواز به مبلغ تور اضافه خواهد شد

بازگشت به اطلاعات تور

امتیاز کاربران