اشتراک گذاری

تور فرانسه - اسپانیا - پاریس - بارسلون 8 شب

منقضی شده
13 تیر تا 10 مرداد
هواپیمای لوفت هانزا
8 شب
www.ghoghnos.ir
برای رزرو این تور تماس بگیرید

02124525

برنامه سفر

تهران
تهران
پاریس
هواپیمای لوفت هانزا
پاریس
4 شب
پاریس
بارسلون
هواپیمای لوفت هانزا
بارسلون
4 شب
بارسلون
تهران
هواپیمای لوفت هانزا

خدمات

پرواز
هتل
ویزا
راهنمای فارسی
بیمه مسافرتی
ترانسفر فرودگاهی
گشت شهری
راهنمای محلی
اتوبوس
  • اقامت در هتل هاي ۵ ستاره در اتاق های دونفره صبحانه ،
  • ديدار از جاذبه های جهانگردی هر شهر طبق برنامه تور كامل ‌،
  • وروديه محل های مورد بازديد و پيش بينی شده در برنامه ،
  • تور و انتقال از فرودگاه ها به هتل ها و بالعكس ،
  • عوارض فرودگاه های خارج از كشور ،
  • همراهی راهنمای ايرانی و محلی در روزهای بازديد ،
  • هزينه های باربری در هتل ها ،
  • اخذ ويزای گروهی يا انفرادی و بيمه مسافرتی ،
  • انعام راننده و راهنمای محل

مدارک مورد نیاز

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه : مدارک شناسائی ، گذرنامه ، اصل گذرنامه امضا شده با حداقل شش ماه اعتبار پس از اتمام سفر با دو صفحه ی خالی رو به روی هم ، اصل گذرنامه های باطله ، عکس ، 3 قطعه عکس5/4* 5/3 با زوم 70 ,%رنگی با پشت زمینه سفید, بیش از شش ماه از گرفتن عکس نگذشته باشد و مشابه عکس گذرنامه و ویزاهای قبلی نباشد. اصل و ترجمه شناسنامه ، همراه داشتن اصل شناسنامه تمامی اعضای خانواده در هر رده سنی در هنگام مراجعه به سفارت الزامی است . مالی و دارایی ، مدارک مالی ، گواهی تمکن و گردش سه ماهه حساب های بانکی با ذکر نام به زبان انگلیسی با مهر برجسته و امضا بانک ، مربوطه در صفحه های A4 ، زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تحویل مدارک به سفارت باشد. اصل و ترجمه مدارک شغلی ، پزشکان: پروانه مطب با تاریخ به روز, کارت نظام پزشکی ، پزشکان مشغول در بیمارستان: نامه اشتغال به کار روی سربرگ به همراه مهر و امضا سازمان یا حکم کارگزینی, سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی ، وکلا: پروانه وکالت ، مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت و مهر و امضا مدیر عامل با ذکر سمت و سابقه, میزان حقوق و ذکر تاریخ و تائید مرخصی، سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی ، بازنشسته ها: حکم بازنشستگی, آخرین فیش واریزی ، مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار روی سر برگ شرکت با مهر و امضا مدیر عامل, سه فیش حقوقی اخیر, سابقه بیمه تامین اجتماعی - خویش فرما: جواز کسب, آخرین آگهی تغییرات, آگهی تاسیس به روز شده ، مدرس, اساتید دانشگاه: حکم کاگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سر برگ و مهر سازمان مربوطه, سه فیش حقوقی اخیر, سابقه بیمه تامین اجتماعی دانشجو یا دانش آموز: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل با ذکر تاریخ و تائید مرخصی در صورتی که مسافر نیاز به حمایت مالی برای تامین مخارج سفر دارد, اصل و ترجمه مدارک مالی, شغلی و شناسایی برای اثبات نسبت شخص حمایت کننده و مسافر الزامی است. برای بانوان شاغل که قصد سفر به اتحادیه شنگن بدون همسر را دارند, ارائه اصل و ترجمه مدارک مالی, شغلی و تعهدنامه تامین مخارج سفر از سوی همسر الزامی است .

قوانین و ملزومات

کلیه مدارک ترجمه شده به زبان انگلیسی با مهر مترجم و از زمان تاریخ ترجمه ها حداکثر دو هفته از تحویل مدارک به سفارت قابل قبول است . ارائه نامه کتبی گارانتی در خصوص پرداخت هزینه سفر و هزینه های احتمالی از سوی سرپرست خانواده برای تمامی اعضای خانواده برای فرزندانی که بدون یکی از والدین سفر می کنند یا ویزا معتبر دارند, ترجمه رضایتنامه محضری به زبان انگلیسی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است. برای فرزندانی که یکی از والدین آنها فوت کرده اند, ارائه ترجمه گواهی فوت و رضایتنامه محضری سرپرست قانونی به زبان انگلیسی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است. • مراجعه متقاضیان بالای 11 سال به سفارت جهت انگشت نگاری الزامی است. هزینه دارالترجمه " به عهده " مسافرین تور " است .

برچسب‌ها

مدارک مورد نیاز

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه : مدارک شناسائی ، گذرنامه ، اصل گذرنامه امضا شده با حداقل شش ماه اعتبار پس از اتمام سفر با دو صفحه ی خالی رو به روی هم ، اصل گذرنامه های باطله ، عکس ، 3 قطعه عکس5/4* 5/3 با زوم 70 ,%رنگی با پشت زمینه سفید, بیش از شش ماه از گرفتن عکس نگذشته باشد و مشابه عکس گذرنامه و ویزاهای قبلی نباشد. اصل و ترجمه شناسنامه ، همراه داشتن اصل شناسنامه تمامی اعضای خانواده در هر رده سنی در هنگام مراجعه به سفارت الزامی است . مالی و دارایی ، مدارک مالی ، گواهی تمکن و گردش سه ماهه حساب های بانکی با ذکر نام به زبان انگلیسی با مهر برجسته و امضا بانک ، مربوطه در صفحه های A4 ، زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تحویل مدارک به سفارت باشد. اصل و ترجمه مدارک شغلی ، پزشکان: پروانه مطب با تاریخ به روز, کارت نظام پزشکی ، پزشکان مشغول در بیمارستان: نامه اشتغال به کار روی سربرگ به همراه مهر و امضا سازمان یا حکم کارگزینی, سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی ، وکلا: پروانه وکالت ، مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت و مهر و امضا مدیر عامل با ذکر سمت و سابقه, میزان حقوق و ذکر تاریخ و تائید مرخصی، سه فیش حقوقی اخیر و سابقه بیمه تامین اجتماعی ، بازنشسته ها: حکم بازنشستگی, آخرین فیش واریزی ، مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار روی سر برگ شرکت با مهر و امضا مدیر عامل, سه فیش حقوقی اخیر, سابقه بیمه تامین اجتماعی - خویش فرما: جواز کسب, آخرین آگهی تغییرات, آگهی تاسیس به روز شده ، مدرس, اساتید دانشگاه: حکم کاگزینی یا گواهی اشتغال به کار روی سر برگ و مهر سازمان مربوطه, سه فیش حقوقی اخیر, سابقه بیمه تامین اجتماعی دانشجو یا دانش آموز: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل با ذکر تاریخ و تائید مرخصی در صورتی که مسافر نیاز به حمایت مالی برای تامین مخارج سفر دارد, اصل و ترجمه مدارک مالی, شغلی و شناسایی برای اثبات نسبت شخص حمایت کننده و مسافر الزامی است. برای بانوان شاغل که قصد سفر به اتحادیه شنگن بدون همسر را دارند, ارائه اصل و ترجمه مدارک مالی, شغلی و تعهدنامه تامین مخارج سفر از سوی همسر الزامی است .

قوانین و ملزومات

کلیه مدارک ترجمه شده به زبان انگلیسی با مهر مترجم و از زمان تاریخ ترجمه ها حداکثر دو هفته از تحویل مدارک به سفارت قابل قبول است . ارائه نامه کتبی گارانتی در خصوص پرداخت هزینه سفر و هزینه های احتمالی از سوی سرپرست خانواده برای تمامی اعضای خانواده برای فرزندانی که بدون یکی از والدین سفر می کنند یا ویزا معتبر دارند, ترجمه رضایتنامه محضری به زبان انگلیسی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است. برای فرزندانی که یکی از والدین آنها فوت کرده اند, ارائه ترجمه گواهی فوت و رضایتنامه محضری سرپرست قانونی به زبان انگلیسی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است. • مراجعه متقاضیان بالای 11 سال به سفارت جهت انگشت نگاری الزامی است. هزینه دارالترجمه " به عهده " مسافرین تور " است .

بازگشت به اطلاعات تور

امتیاز کاربران