تور فرانسه - ایتالیا ترکیش ایرلاین - آوای سرزمین میترا (۸ شب) - کجارو

تور فرانسه - ایتالیا ترکیش ایرلاین - آوای سرزمین میترا (۸ شب)

خدمات آژانس:

مدارک مورد نیاز:

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه. 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 2) 6 قطعه عکس 5/4 *5/3 رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) 3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن. 4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد. حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی گواهی تمکن برای سپرده­های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد. 5) اصل سند مالکیت. 6) اصل و ترجمه مدارک شغلی پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی وکلا: پروانه وکالت. مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی. مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات. معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه 3 فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان دانش آموزان، دانشجویان، (اصل نامه اشتغال به تحصیل) * جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است. 7) برای فرزندان زیر 18سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد. 8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار. تکمیل فرم مشخصات فردی حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است. کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه‌ی A4 دارند. لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

اطلاعات آژانس

  • place خیابان میرزای شیرازی -بین مطهری و بهشتی - نبش کوچه آزادگان- پلاک 219(ساختمان زیتون)-طبقه دوم-واحد2
  • phone 02188108507
  • email mitratour2013@gmail.com
  • public mitra365.com
call

تور فرانسه - ایتالیا ترکیش ایرلاین - آوای سرزمین میترا (۸ شب)

speaker_notes نظر دهید
0 بررسی
0 رای مفید

شما به تور فرانسه - ایتالیا ترکیش ایرلاین - آوای سرزمین میترا (۸ شب) چه امتیازی می‌دهید؟

با نمره دادن به این تور امتیاز بگیرید

  • place
  • flag

اطلاعات آژانس

  • place خیابان میرزای شیرازی -بین مطهری و بهشتی - نبش کوچه آزادگان- پلاک 219(ساختمان زیتون)-طبقه دوم-واحد2
  • phone 02188108507
  • email mitratour2013@gmail.com
  • public mitra365.com
call

روش سفر: هوایی

مدت: 9 روز و 8 شب

روش سفر: هوایی

مدت: 9 روز و 8 شب

روش سفر: هوایی

مدت: 12 روز و 11 شب

مسافران پرسش‌های خود را مطرح کرده‌اند و دیگر کاربران ما به آن‌ها پاسخ داده‌اند.

  • کاراکتر باقی مانده
  • delete
    طرح پرسش