رونمایی شرکت انیاک جی دی اس از فناوری های نوین خود در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری
حضور پررنگ و متمایز هولدینگ انیاک در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری بهمن ۹۸ با رونمایی از فناوری نوین جی دی اس همراه بود.
سلب مسئولیت: تحریریهی کجارو در تهیه این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
شرکت انیاک جی دی اس (EniacGDS) از فناوری های نوین خود در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری بهمن ۹۸ رونمایی کرد.
مرکز نمایشگاههای بینالمللی تهران در روزهای بیست و سوم تا بیست و ششم بهمن ماه ۱۳۹۸ شاهد حضور پررنگ و متمایز هولدینگ انیاک در حوزه صنعت گردشگری و فناوری های نوین بود.
گروه شرکتهای دانش بنیان انیاک از محصول نوآورانه GDS رونمایی کرد که حلقه رابط توزیع و مدیریت محصولات گردشگری داخلی و خارجی تلقی شده و دسترسی به بیش از ۶۰۰ هزار هتل در همه نقاط جهان و کل خطوط هوایی داخلی و بیش از ۴۰۰ ایرلاین خارجی را سبب میشود.
در حاشیه نمایشگاه، آقای دکتر تیموری، معاون وزیر گردشگری، دکتر جان فشان، مدیرعامل اداره میراث فرهنگی، و صنایع دستی و گردشگری تهران، حرمت الله رفیعی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی و روسای انجمن های صنفی آژانسهای مسافرتی استان های کشور از غرفه گروه شرکتهای انیاک دیدن کردند. جناب آقای دکتر جان فشان در مورد دغدغهها و تاثیرات شرکتهای دانش بنیان همچون انیاک جی دی اس در حوزه گردشگری مسائلی مطرح کرده و با سید ناصر حجازیان، رئیس هیئت مدیره گروه انیاک به تبادل نظر و ارائه پیشنهادها پرداختند.
دکتر تیموری، معاون وزیر گردشگری، ضمن اشاره به ابعاد ارزآوری، بازگشت سرمایه و اشتغال زایی صنعت گردشگری و امکان توزیع عادلانه ثروت و درآمد در میان اقشار جامعه به تاثیر نمایشگاهها و GDS و شرکتهای زیرساختی همچون انیاک در حوزه سفر و توریسم پرداخت :
نمایشگاه یکی از ابزارهای اطلاعرسانی در زمینه گردشگری از گذشته تاکنون بوده است و با وجود گسترش فناوری و اینترنت، نقش نمایشگاهها کمرنگ نشده بلکه نمایشگاه خود را با ویژگیهای فناوری تطبیق داده و از آن بهرهبرداری کرده است.
وی افزود:
تقریبا از سال ۲۰۱۰، گردشگری با فناوری های اطلاعات و ارتباطات عجین شد. سازمان گردشگری از سالها پیش به حذف شدن مقاصد گردشگری در صورت عدم تطبیق با قابلیتها و الزامات فناوریها اشاره کرده بود.در چنین شرایطی، کسب وکارهای ایرانی نیز الزام تطبیق با قابلیتهای فناوری را تجربه کردهاند. سرعت اتصال آنها به شبکههای اینترنتی و فضای مجازی با سرعت خوبی در حال پیشرفت است. انیاک جی دی اس با ایده رفع مشکلات و چالشها در فضای خارج از وب، مبحث پرداختهای آنلاین و بیمه گردشگران را مطرح کرده که طبیعتا سهولت و آرامش گردشگران داخلی و خارجی را در پی دارد. این امر در حوزه ورود گردشگران خارجی به کشور از اهمیت بالاتری برخوردار است. انیاک جی دی اس امکان اتصال به شرکتهای بینالمللی و رزرواسیون های CRS،GDS را برای همکاران حوزه گردشگری، خدماتی، اقامتی و آژانسهای مسافرتی را فراهم میسازد تا در بستر فعالیتهای کم هزینهتر و گستردهتر به ذی نفعان معرفی شوند.
همچنین در این رویداد، خانم مهندس شریفیون، قائم مقام اجرایی ریاست هولدینگ، آقای مهندس هداوند، مدیر فروش گردشگری و آقای مهندس احمد صفر، مدیر محصول انیاک به ارائه و معرفی دستاوردهای محصول EniacGDS پرداختند.
از دیگر تلاشهای شرکت دانش بنیان EniacGDS در نمایشگاه بینالمللی گردشگری سال ۱۳۹۸ میتوان به رشد دانش و توانمندسازی فعالان حوزه سفر و گردشگری با برگزاری سمینارهای تخصصی اشاره کرد. برجسته ترین اساتید بازاریابی دیجیتال و سئو و موضوعات تخصصی گردشگری: آقایان دکتر حسین بهزاد عباسی، دکتر حسین خائف و مهندس بابک بنیادی و دکتر فخری طبق برنامه زمانی مشخص شده، سمینارهای رایگان در حوزه اهمیت بازاریابی دیجیتال در گردشگری نوین، سئو در گردشگری، چالش های مالیاتی، بیمه و مقررات گردشگری، ضرورت اتصال آژانسها از طریق GDS را برگزار کردند که مورد استقبال گسترده مدیران آژانسهای مسافرتی و متولیان این حوزه قرار گرفته و محیط پویای پرسش و پاسخ را در محیط نمایشگاهی در پی داشت. آشنایی پروایدرها مصرف کنندگان صنعت با کسب و کار و تکنولوژی های نوین و دانش روز حوزه توریسم در هم افزایی و شراکت ایجاد فرهنگ کاری مشترک نقش بسزایی دارد.
استقبال متولیان حوزه گردشگری و بانکداری و پرداخت از غرفه انیاک جی دی اس بی سابقه بود که از مهمترین بازدیدکنندگان میتوان به دکتر اربابی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیل رانی، موسس بانک حکمت ایرانیان،مدیرعامل بانک سپه، کارگزار بانک مرکزی و پنج بانک دیگر یاد کرد. همچنین، آژانسهای مسافرتی هرمس توران باستان،ستارههای سربی متین، آرین توریست،آتیه گشت سبز، مهاجر سیر ایرانیان، ثنا سفرگشت در غرفه بهعنوان سرویس گیرندگان محصول انیاک جی دی اس حضور داشتند. از مهمانان حوزه فناوری نیز میتوان به دست اندرکاران اپلیکیشن های بانکی همانند دیبا و ایرانزمین و اپلیکشن های موبایلی و کاربردی پاس و آمینا اشاره کرد.
همه این تلاشها، توسعه بسترهای آنلاین عرضه محصولات سفر و توریسم و رشد و شکوفایی فعالان این حوزه از جمله شرکای تجاری، برگزار کنندگان تور، آژانسهای مسافرتی و وبسایتهای گردشگری و هتلداری را سبب میگردند که با هم افزایی خود، رشد سطح خدمات آنلاین و آفلاین گردشگری، توزیع یکپارچه خدمات مربوطه میان سرویس دهندگان و سرویس گیرندگان، مقابله با انحصارگرایی، افزایش بازار فروش، افزایش سهم این صنعت در رشد سرانه ملی و ورود ارز به ایران در عصر دیجیتال را بههمراه دارند.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جزییات اخبار نمایشگاه و سمینارهای تخصصی گروه انیاک از وبسایت https://EniacGDS.com/ بازدید کنند.
دیدگاه