کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

کشف آثار تاریخی در بازرسی خودرو مشکوک در آذرشهر

چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
مطالعه 1 دقیقه
کشف آثار تاریخی
بازرسی یک خودروی مشکوک در آذرشهر منجر به کشف آثار تاریخی اصل و بدلی شد.
تبلیغات

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌شرقی از کشف ۱۸ قلم اشیای تاریخی اصل و غیراصل با قدمت دوره معاصر در جریان بازرسی از خودروی مشکوک در شهرستان آذرشهر خبر داد.

سرهنگ غلامرضا زینالی با اعلام این خبر گفت:

به‌دنبال تردد خودرویی مشکوک در سطح شهر آذرشهر، عوامل انتظامی این شهرستان با اخذ دستور مقام قضایی اقدام به توقف و سپس بازرسی از این خودرو کردند که ۱۸ قلم اشیای تاریخی اصل و بدل با قدمت دوره معاصر در جریان این بازرسی کشف و ضبط شد. تعداد یک قلم مجسمه سنگی سر گوزن از جنس مواد ترکیبی غیراصل و یک قلم مجسمه سنگی مورچه‌خوار از جنس سنگ سیاه غیر اصل در جریان این بازرسی به‌عنوان اشیای تاریخی «غیراصل» کشف و ضبط شدند.

او افزود:

تعداد یک قلم سماور ذغالی برنجی، سه عدد آویز فلزی و سنگی با نگین‌های تزیینی، ۶ قطعه سنگ ایرانی سفید، دو عدد تسبیح سنگی، یک عدد قلوه سنگ رودخانه‌ای، یک عدد سنگ تخم‌مرغی و تعداد دو قلم کاسه‌ صمغی از جنس مواد ترکیبی که همگی با قدمتی مرتبط به دوران معاصر در جریان بازرسی از این خودرو توسط عوامل انتظامی آذرشهر کشف و ضبط شدند.

سرهنگ زینالی گفت:

تعداد دو متهم، راننده و سرنشین خودرو به‌همراه ۱۸ قلم اشیای تاریخی اصل و غیر اصل که همگی آن‌ها مربوط به دوره معاصر هستند برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی دلالت داده شدند.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات