چگونه ویزای ازبکستان بگیریم؟

چگونه ویزای ازبکستان بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| دوشنبه, ۱۰ تیر ۹۸ ساعت ۲۱:۰۰

ازبکستان یکی از مقصدهای بکر و البته ارزان برای گردشگران ایرانی است که سفر به‌ آن نیازمند اخذ ویزا است.

ازبکستان یکی از کشورهای آسیایی و همسایگان شمالی ایران است که برای بسیاری از گردشگران ناشناخته باقی مانده است. در این رابطه، دو شهر سمرقند و بخارا از مشهورترین شهرهای ازبکستان هستند که آثار تاریخی بسیاری را در خود جای داده‌اند.

البته با وجود جاهای دیدنی ازبکستان، آثار هنری و مناظر دیدنی بکر آن، پایین بودن هزینه‌های سفر به این کشور و حتی امکان سفر زمینی برای ایرانیان، گردشگران اطلاعات چندانی در این رابطه ندارند. نکته قابل‌توجه اینکه دارندگان گذرنامه ایرانی برای سفر به ازبکستان مانند اغلب کشورها نیازمند دریافت ویزا هستند.

ویزای ازبکستانشرح خدمات
انواع ویزاتوریستی، کار، ترانزیت، تجاری، تحصیلی
مراحل صدور ویزابه دو صورت حضوری یا الکترونیک
مدارک لازم برای صدور ویزافرم درخواست، اصل و کپی گذرنامه، عکس و...
مدت زمان لازم برای صدور ویزااز هفت تا ۲۰ روز
سفارت/کنسولگریدارد

انواع ویزای ازبکستان

  • ویزای توریستی
  • ویزای کار
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی

مراحل و روش‌های صدور ویزای ازبکستان

طبق فرمان رئیس‌جمهوری ازبکستان از تاریخ ۱۹ مارس ۲۰۱۹ میلادی، ایرانیان می‌توانند به‌صورت الکترونیکی ویزای ازبکستان را دریافت کنند. برای این منظور شهروندان ایرانی می‌توانند مراحل درخواست ویزا را ازطریق سایت e-visa.gov.uz انجام دهند. در غیر این صورت، می‌توانند به شکل حضوری مدارک خود را به کنسولگری ازبکستان ارائه کنند تا در اسرع وقت ویزای درخواستی صادر شود.

ویزا

مدارک لازم برای صدور انواع ویزای ازبکستان

برای کلیه ویزاهای ازبکستان باید فرم تقاضای ویزا به‌صورت کامل و خوانا تکمیل شود.

ویزای توریستی

  • اصل و کپی گذرنامه (با حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • عکس رنگی ۴*۶ با زمینه سفید
  • بلیط هواپیما
  • واچر هتل

ویزا

ویزای ترانزیت

  • فهرست تائید شده انجمن حمل‌ونقل که دارای مشخصات کامل و به‌روز راننده شامل (نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد و شماره گذرنامه معتبر) باشد.
  • اصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار
  • کپی صفحه‌های اول و دوم دفترچه خروجی
  • یک برگ اصل CMR (بارنامه) تکمیل شده و ممهور به مهر شرکت حمل‌ونقل
  • معرفی‌نامه تایپ شده و عکس‌دار برای نماینده شرکت حمل‌ونقل که مجاز به مراجعه به بخش کنسولی است (در این معرفی نامه باید اطلاعات کامل شخص شامل نام، نام خانوادگی، نام پدر، سال تولد، شماره شناسنامه و شماره کارت ملی قید شوند.)

ویزا

ویزای تحصیلی

  • نامه تائیدیه مؤسسه یا دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید
  • اصل و کپی گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • عکس ۴*۳ با زمینه سفید از رو‌به‌رو و بدون روتوش
  • ریز نمرات تحصیلی سال‌های قبل متقاضی
  • پرینت سه‌ماهه آخر بانکی با تائید و مهر بانک
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • مدارک دال بر تمکن مالی
  • پرداخت تمامی هزینه‌های مربوط به اخذ ویزای تحصیلی.

ویزا

ویزای کار

  • نامه تائیدیه و استخدامی کارفرما به اسم شخص متقاضی
  • عکس ۴*۳ بدون روتوش، با زمینه سفید و کاملا از رو‌به‌رو
  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی (در صورت متاهل بودن مدارک همسر و در صورت داشتن فرزند مدارک فرزندان نیز مورد نیاز است)
  • پرداخت تمامی هزینه‌های مربوط به اخذ ویزای مربوطه
  • گواهی سلامت
  • گواهی عدم سوءپیشینه

ویزا

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

ویزای توریستی ازبکستان به دو شکل عادی و فوری صادر می‌شود که ویزای عادی حداکثر در مدت ۱۵ و ویزای فوری در مدت هفت روز کاری صادر می‌شود. همچنین، مدت زمان لازم برای صدور ویزای تجاری ازبکستان ۲۰ روز کاری است.

هزینه صدور ویزا

هزینه صدور ویزای سه‌ماهه کثیر‌السفر فوری با مدت انتظار هفت روز، ویزای نیمه فوری با مدت انتظار ۱۰ روز و ویزای عادی با مدت انتظار ۱۴ روز به ترتیب ۲۴۰، ۲۱۰ و ۱۶۵ دلار آمریکا است.

ویزا

سفارت ازبکستان در ایران

  • ساعت کاری سفارت: یکشنبه تا پنج‌شنبه
  • آدرس سفارت ازبکستان در ایران: تهران، اقدسیه، خیابان بوستان، خیابان نسترن
  • شماره تماس: ۲۲۲۹۹۷۸۰ و ۲۲۲۳۲۷۰۱ (۰۲۱)
  • ایمیل: uzembiri@mail.ru
  • وب‌سایت: www.uzbekembassy.ir
  • شماره تماس دفتر کنسولگری: ۲۲۲۹۱۵۱۹
  • آدرس دفتر کنسولگری: تهران، اقدسیه (خیابان موحد دانش)، پارک چهارم، کوچه دهم

دیدگاه  

    تورهای برگزیده

    تبلیغات