حضور روزانه گردشگران اروپایی در خرانق، بزرگترین بخش ایران

زلیخا رحمانیان
زلیخا رحمانیان پنجشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۰۰
حضور روزانه گردشگران اروپایی در خرانق، بزرگترین بخش ایران

گردشگران اروپایی روزانه از بزرگ‌ترین بخش ایران، خرانق، بازدید می‌کنند.

جاوید عیدانی،سرپرست جدید بخشداری خرانق، بزرگترین بخش ایران، در جمع اصحاب رسانه، گفت:

حضور روزانه گردشگرانی از کشورهای درجه یک اروپایی در این بخش نشان از قدرت مغفول مانده گردشگری منطقه است، چرا که حضور صرف گردشگر بدون توجه به مقوله درآمدزایی صنعت توریسم در این بخش نتیجه‌ای برای این منطقه نخواهد داشت و باید در زمینه این صنعت با برنامه‌ریزی بهتری به پیش رفت.

جاوید عیدانی، سرپرست جدید بخشداری خرانق در جمع اصحاب رسانه، در جواب مسئله مشترک چند خبرنگار که حوزه توریست و گردشگری این بخش را بسیار مهم می‌دانستند و اذعان داشتند که به خوبی از این ظرفیت استفاده نشده است، تصریح کرد:

بخش خرانق به‌ویژه روستای هدف گردشگری خرانق یک نقطه عالی با ظرفیت جهانی است که مورد توجه جهانیان قرار دارد.

روستای خرانق مرکز بخش خرانق در شهرستان اردکان استان یزد است. این روستا در ۸۵ کیلومتری شهر یزد واقع شده است.

وجود معادن سنگ آهن و همچنین منطقه حفاظت‌شده دره انجیر با دارا بودن حیواناتی چون: کل، بز، میش، قوچ، گربه وحشی، سیاه گوش، یوز پلنگ و هوبره این منطقه را خاص و مورد توجه ساخته است. روستای خرانق در ناحیه کوهستانی استان یزد واقع شده است.

سرپرست بخشداری خرانق خاطرنشان کرد:

در صورت اجرایی شدن مصوبه یک درصد فروش معادن و اختصاص آن به استان‌ها، نگاه ویژه به حوزه گردشگری این بخش در اولویت قرار خواهد داشت.

وی، اولویت ورود حرفه‌ای به بخش گردشگری خرانق را طرح ویژه برای دژ و قلعه خرانق عنوان کرد و افزود:

در صورت ورود بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری گردشگری خرانق مطمئنا در اندک زمانی شاهد پیشرفت صنعت توریسم این منطقه خواهیم بود.

سرپرست بخشداری بزرگ‌ترین بخش کشور، به گستره فعالیت در این بخش وسیع اشاره کرد و گفت:

بیش از ۲۸۰  روستا، آبادی و مزرعه در این بخش وجود دارد که هر کدام از ظرفیت‌های خاص خود برخوردار است و ما از تمامی اهالی این روستاها می‌خواهیم برای رفع مشکلات موجود ارتباط خود را با مرکز بخش حفظ کنند.

عیدانی به دیگر جاذبه‌هایی گردشگری منطقه از جمله ریگزارهای زرین، مغستان، روستاهای هدف گردشگری همچون هامانه، انجیرآوند و درند اشاره و تصریح کرد:

روستاهای با ظرفیت منطقه باید در تهیه سند راهبردی و ایجاد یک شناسنامه قوی برای بخش وسیع خرانق تمام توان خود را بکار گیرند، چرا که با توجه به بُعد مسافت روستاهای این بخش، در دسترس بودن اطلاعات دقیق برای برنامه‌ریزی و توجه درست به همه روستاهای بخش بسیار اثرگذار خواهد بود.

مطالب مرتبط:

منبع ایسنا

دیدگاه