تقویت مقدمات افزایش جذب گردشگران چینی به ایران

فرناز رهبران رنجبر
فرناز رهبران رنجبر یکشنبه، ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۴۰
تقویت مقدمات افزایش جذب گردشگران چینی به ایران

با توجه به علاقه‌مندی چینی‌ها برای سفر به ایران، مقدمات افزایش جذب گردشگران چینی به ایران تقویت می‌شود.

لیلا اژدری سرپرست دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در نخستین نشست هم‌اندیشی میز گردشگری چین امروز یکشنبه ۱۳ اسفند در سالن خلیج فارس معاونت گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی ضمن اشاره به علاقه‌‌مندی چینی‌ها برای سفر به ایران، خبر داد که برنامه‌ریزی‌هایی به منظور جذب گردشگران چینی به ایران انجام شده است.

او گفت:

اکثریت چینی‌ها در سفر حرفه‌ای هستند و دوست دارند مقاصد جدید و کمترشناخته‌شده را تجربه کنند. در جلساتی که با فعالان رسانه‌ای و فعالان گردشگری و حتی سرمایه‌گذاران چینی داشتیم برای سفر به ایران ابراز علاقه می‌کنند.

او با اشاره به طرح «یک کمربند و یک جاده» از سوی چین افزود:

طرح یک کمربند و یک جاده، یک طرح سرمایه‌گذاری در زیربناهای اقتصادی بیش از ۶۰ کشور جهان و توسعه دو مسیر تجاری «کمربند اقتصادی راه ابریشم» و «راه ابریشم دریایی» است که توسط چین در سال ۲۰۱۳ ارائه شده است. و چین قصد دارد با اجرای این طرح به مقاصد عالی در حوزه اقتصاد برسد و در این میان از گردشگری به‌عنوان یکی از ابزارهای مهم خود در این طرح استفاده می‌کند.

به گفته وی چینی‌ها گردشگرانی هستند که هزینه می‌کنند و خوشبختانه در سال‌های اخیر شاهد افزایش ورود گردشگران چینی به ایران و نیز افزایش علاقه‌مندی آن‌ها برای سفر به ایران بودیم به همین دلیل بخش دولتی و خصوصی باید با همکاری هم به یک جمع‌بندی مناسب برسند اما اهمیت بخش خصوصی بیشتر از بخش دولتی است. چرا که عمل‌کننده و بخش عملیاتی در رسیدن به اهداف ما در این حوزه بخش خصوصی است که با همراهی دولت می‌تواند به جذب گردشگر از چین دست یابیم.

مصطفی شفیعی‌شکیب عضو هیئت‌مدیره جامعه تورگردانان ایران نیز در گفت:

چینی‌ها واقعا برای سفر به ایران علاقه‌مند هستند لذا بخش دولتی و خصوصی باید برای تأمین مقدمات افزایش سفر چینی‌ها به ایران همکاری کنند.

وی به منظور جذب گردشگران چینی به ایران خواهان تقویت همکاری هتل داران و آژانس دارها شد.

با توجه به گفته‌های شفیعی‌شکیب استفاده از راهنمایان ماهر و مسلط به زبان چینی، تبلیغات و معرفی جاذبه‌ها و آثار تاریخی ایران در چین، توجه به ذائقه چینی‌ها در طبخ غذای رستورانی، افزایش همکاری‌های بخش خصوصی و دولتی، تقویت حمل‌و‌نقل و راه‌های ارتباطی، تهیه بروشورهای اطلاع‌رسانی به زبان چینی و... از جمله مسائلی است که باید در این باره مورد توجه قرار گیرند.

مطالب مرتبط:

دیدگاه