چگونه ویزای اتریش بگیریم؟

چگونه ویزای اتریش بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| چهار شنبه, ۱ فروردین ۹۷ ساعت ۲۰:۰۰

اتریش یکی از اعضای اتحادیه اروپا و معاهده شینگن است؛ از این‌رو، گردشگران باید پیش از سفر به آنجا از طریق سفارت برای تهیه ویزا اقدام کنند.

کشور اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی به شمار می‌رود و پایتخت آن شهر وین است. وین، شهر بناهای تاریخی جذاب به سبک باروک، شهر کافه‌های دنج و جذاب، شهر موسیقی، هنر و موزه‌‌ها است. با وجود این جاذبه‌ها، وین یک مقصد گردشگری کامل است که هر کسی با هر سن و سلیقه‌ای از آن لذت می‌برد. البته باید به خاطر داشت که اتریش یکی از اعضای پیمان شینگن است، بنابراین، سفر به اتریش نیازمند مراجعه به سفارت اتریش در تهران و تهیه ویزای شینگن اتریش است.

ویزای اتریش

انواع ویزای اتریش

مدارک لازم برای ویزای اتریش

ویزای اتریش

برای دریافت ویزای توریستی اتریش، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

۱. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

۲. دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)

۳. پاسپورت معتبر؛

  • گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد
  • گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد

۴. کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

۵. مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

۶. بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

۷. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی یا مستقیم توسط هتل تایید شده باشد. (تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نیست)

۸. بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

توضیح: اصولا ارائه‌ی بلیط قطعی خریداری شده الزامی نیست.

۹. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)؛ ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

۱۰. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه نکند و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه‌ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهدنامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.

۱۱. مسافرانی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است.

مراحل صدور ویزای اتریش

ویزای اتریش

برای درخواست ویزا یا اقامت اتریش، لازم است تا متقاضی از سفارت این کشور، وقت قبلی تهیه کند. در این رابطه، متقاضیانی که تعهدنامه الکترونیکی دارند (EVE) یا قصد دارند درخواست اقامت کنند، می‌توانند فقط به صورت آنلاین و از طریق مراجعه به وب‌سایت Terminreservierung ÖB Teheran، وقت ارائه درخواست خود را رزرو کنند. (سیستم تعیین وقت جهت ارائه درخواست ویزای اتریش)

سایر متقاضیان می‌توانند از یکشنبه تا پنج‌شنبه بین ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۲:۰۰ (به وقت ایران) فقط از طریق تماس با شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ یا ارسال ایمیل به نشانی ایمیل رزرو وقت مصاحبه سفارت اتریش، وقت خود را رزرو نمایند. همچنین مسئولان بخش کنسولی سفارت اتریش از یکشنبه الی پنج‌شنبه هر هفته بین ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۰۰ (به وقت ایران) از طریق شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ آماده پاسخگویی به سوالات کنسولی (ویزا) شما خواهند بود.

نکته‌های مهم

  • کلیه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.
  • سفارت این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در مواقع خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.
  • به غیر از مواردی که از درخواست کنندگان خواسته شده است، نباید مدارک دیگری برای سفارت ارسال شود.
  • تمامی مدارک خواسته شده باید توسط فرد متقاضی، هنگام ارائه درخواست ویزا تحویل داده شوند.
  • برای تمامی اقدامات مرتبط با صدور ویزا، تنها وجهی که باید پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا است و فرم‌های درخواست ویزا رایگان هستند.
  • لازم است تا متقاضی فرم درخواست ویزا را به صورت کامل، تکمیل و آن را امضا کند، چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست خواهد شد.
  • درخواست‌ها باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود.
  • صدور ویزا تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نیست.

هزینه صدور ویزای اتریش

ویزای اتریش

هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو برای بزرگسالان، کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) باید به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی‌شود.

سفارت اتریش در ایران

ویزای اتریش

  • نشانی: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸
  • کدپستی: ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
  • تلفن سفارت: ۲۲۷۵۰۰۳۸
  • تلفن بخش کنسولی: ۲۲۷۵۰۰۴۶ (زمان پاسخگویی تلفنی یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۳:۳۰ تا ۱۵ بعدازظهر)
  • تلفن امور دیگر: ۲۲۷۰۵۲۶۲
  • نمابر: ۲۲۷۰۵۲۶۲
  • وب‌سایت: www.bmeia.gv.at
  • ساعت کاری بخش کنسولی: یکشنیه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر
  • تحویل گذرنامه: گذرنامه‌ها و اسناد و مدارک تائید شده متقاضیان صرفا از ساعت ۱۴ تا ۱۴:۳۰ تحویل می‌شوند.

 

تور اتریش

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده