یونس عالیپور، معاون هماهنگی امور زائران استانداری قم، برای تقویت زیرساختهای اقتصادی استان قم استفاده از فنآوری اطلاعات را لازم دانسته و تقویت این بخش را در رونق صنایع فرهنگی قم بسیار موثر دانست.
یونس عالیپور، گفت که قم در بین استانهای کشور برای توسعه صنایع فرهنگی، با داشتن ۵۲ دانشگاه و حوزه علمیه و همچنین ورود سالانه ۲۳ میلیون زائر که سه میلیون آن خارجی شرایط خاص و منحصر به فردی را دارد.
وی زیر بنای اقتصاد قم را در توجه به مباحث فرهنگی دانست و اضافه کرد:
گردشگری مذهبی بهعنوان زیرساخت مورد نیاز توسعه صنایع فرهنگی و بازار فروش مناسب محصولات این حوزه در قم فراهم است که باید تقویت شود.
حمید یزدانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم نیز گفت که در حوزه گردشگری و صنایع فرهنگی از طرحهای برتر که به ارتقای زیرساختهای این صنعت، ایجاد کارآفرینی و بهبود وضعیت اقتصادی استان کمک کند، استقبال میکنیم.
به گفته او، ارائه طرح و ایدهپردازی نو علاوه بر رونق این صنعت باعث معرفی توانمندیهای قم در بخش صنایع فرهنگی و گردشگری میشود.
وی با اشاره به این که کارآفرینی در حوزه صنایع فرهنگی و گردشگری باید در استان قم مورد توجه قرار گیرد، گفت:
امروزه باید برای برونرفت از فضای سنتی کسب و کار و رشد اشتغال زایی و درآمدزایی به سمت استارتآپها کارآفرینی و ایدهپردازی حرکت کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم ادامه داد که در این صنعت ارائه طرحهای برتر نقش مهمی در توسعه تبلیغات، بازاریابی و جذب مخاطبان بیشتر در کشورهای اسلامی دارد.
وی با تاکید بر این که ظرفیتهای صنایع فرهنگی قم باید معرفی شود نیز گفت:
برای جذب سرمایه و افزایش سطح اشتغال استان ارائه طرح و ایده در راستای عرضه و فروش این صنایع لازم است و در این زمینه باید تلاش شود.
یزدانی گفت:
باید برای فراهم کردن امکان خرید اینترنتی صنایع فرهنگی تولید شده در قم از ظرفیت فضاهای مجازی اهتمام ورزید و آن را به بازارهای کشورهای اسلامی معرفی کرد.
منبع عکس کاور: ایسنا
عکاس عکس کاور: احمد زهرابی
دیدگاه