همکاری ایران و انگلیس در زمینه های فرهنگی و گردشگری گسترش می‌یابد

فرناز رهبران رنجبر
فرناز رهبران رنجبر یکشنبه، ۱۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۴۵
همکاری ایران و انگلیس در زمینه های فرهنگی و گردشگری گسترش می‌یابد

ایران و انگلیس در زمینه‌های فرهنگی و گردشگری همکاری داشته و مایل است که این روابط و همکاری‌ها را ارتقا دهد.

امروز یکشنبه علی‌اصغر مونسان، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، با راب مک کایر سفیر بریتانیا در تهران دیدار کرد.

وی گفت:

سطح روابط بین دو کشور ایران و انگلیس افزایش یافته است و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد. این سازمان وظایف و مسئولیت‌های فرهنگی (میراث فرهنگی) و اقتصادی (گردشگری و صنایع دستی) دارد، بر همین اساس موضوعات مختلفی برای همکاری و تعامل بین دو کشور وجود دارد.

یکی از نقاط همکاری بین دو کشور، برگزاری نمایشگاه مشترک بین موزه ملی ایران و موزه ملی بریتانیا است. انگلیس نیز می‌تواند نمایشگاهی از آثار صنایع دستی ایران را برگزار کند.

مونسان افزود:

تسریع در روند صدور ویزا برای اتباع دو کشور از دیگر زمینه‌هایی است که می‌تواند مورد توافق و تفاهم قرار گیرد، چراکه هدف بیشتر ایرانیانی که درخواست ویزا دارند، گردش یا فعالیت‌های اقتصادی و فرهنگی است و نباید این افراد برای گرفتن ویزا دچار زحمت شوند.

اب مک‌کایر سفیر بریتانیا گفت:

روابط دوجانبه ایران و انگلیس از دو سال قبل تاکنون افزایش یافته و بریتانیا علاقه‌مند به افزایش ارتباط و تعامل با ایران در همه زمینه‌ها است. افزایش همکاری‌ها در زمینه‌های نو از علاقه‌مندی‌های ماست، با توجه به موفقیت ایران در برگزاری موزه‌های مشترک، انگلیس هم آماده همکاری در این حوزه است، چراکه با تعامل در این بخش، همکاری‌ها در سایر زمینه‌ها نیز ارتقا پیدا می‌کند.

سفیر بریتانیا در تهران با تاکید بر اینکه موضوع ویزا باید به‌صورت دوجانبه از سوی دو کشور مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد:

در حال حاضر لیست بلندی از افرادی که درخواست ویزا دارند وجود ندارد و هر یک از اتباع ایرانی که درخواست ویزا داشته باشند ظرف مدت یک هفته قرار ملاقات می‌گیرند و روند صدور ویزا آغاز می‌شود.

در برنامه‌ای که برای ورزش چوگان به‌صورت بین‌المللی برگزار خواهد شد، انگلیس اعلام همکاری کرده است.

ایران توانایی نگهداری آرشیو سفال مربوط به کاوش‌ محوطه‌های باستانی که در اختیار سفارت انگلیس است، در موزه ملی ایران را دارد.

ایران و انگلیس در حوزه باستان‌شناسی و در حوزه مرمت آثار تاریخی همکاری‌های گسترده‌ای دارند و مایل هستند که این همکاری‌ها را توسعه دهند.

ولی تیموری معاون گردشگری گفت:

تبادل اطلاعات و تجربیات در زمینه مدیریت در حوزه گردشگری، آموزش و تجهیز مراکز اقامتی و همچنین توسعه زیرساخت‌های گردشگری سایت‌های تاریخی از مواردی است که دو کشور می‌توانند همکاری داشته باشند.

مطالب مرتبط:

دیدگاه