همه چیز در مورد ویزای شینگن

همه چیز در مورد ویزای شینگن

بخش تبلیغات
| سه شنبه, ۱۰ بهمن ۹۶ ساعت ۱۱:۰۰

معاهده شینگن قراردادی است که بین چند کشور امضا شده و طبق آن، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد است.

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‌ها کم شود. بنابراین ویزا شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‌خواهند به این محدوده وارد شوند.

کشورهای عضو شنگن

ویزای شینگن

۲۶ کشور عضو معاهده شینگن عبارتند از: ویزای شینگن آلمان، ویزای شینگن فرانسه، ویزای شینگن ایتالیا، ویزای شینگن اسپانیا، ویزای شینگن پرتغال، ویزای شینگن هلند، ویزای بلژیک، ویزای لوکزامبورگ، ویزای سوئد، ویزای نروژ، ویزای فنلاند، ویزای دانمارک، ویزای لیتوانی، ویزای لتونی، ویزای لهستان، ویزای مجارستان، ویزای شینگن اتریش، ویزای استونی، ویزای اسلواکی، ویزای اسلوانی، ویزای چک، ویزای ایسلند، ویزای مالت، ویزای یونان، ویزای لیختن اشتاین، ویزای سوئیس ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد یا از آن‌ها خارج شوند.

موسسات معرفی شده در مرکز ویزای شینگن با داشتن سابقه درخشان و تجربه‌ای کارآمد در زمینه اخذ و دریافت ویزای شینگن اروپا، افتخار خدمت‌گذاری سالم و تضمین شده به شما هموطنان گرامی را در سراسر جهان دارا است.

با راه‌اندازی سیستم «وی آی اس» در یازدهم مهرماه ۱۳۹۱، قوانین گرفتن ویزا و ورود به شینگن یکپارچه‌تر شد. VIS سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است، اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می‌شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می‌گیرد.

انواع ویزای شینگن

چهار نوع ویزای شینگن صادر می‌شود که اکثر ویزای مورد درخواست ایرانی‌ها، ویزای توریستی و نوع C آن است.

ویزای نوع A

ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود.

ویزای نوع B

ویزای عبور است؛ یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند.

ویزای نوع D

ویزای بلندمدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

کجا ویزای شینگن بگیریم و در این زمینه مشاوره کنیم؟

کجارو توصیه می‌کند برای اخذ ویزای شینگن به مرجع ویزای شینگن مراجعه کنید؛ زیرا این مرجع اولین و معتبرترین وب‌سایت نیازمندی در این خصوص است که با جمع‌آوری و معرفی کارشناسان و مشاوران متخصص در امور ویزای شینگن جهت راهنمایی تخصصی ویزای شینگن و انجام تمامی امور مربوط به این مقوله، نقش پل ارتباطی امن میان خدمات‌دهندگان امور ویزای شینگن و افرادی را بازی می‌کند که به دنبال منبعی معتبر می‌گردند تا به تمامی فعالان مجرب این شاخه دسترسی داشته باشند و بتوانند خدمات ایشان را مقایسه کرده و در نهایت بهترین کارگزار یا خدمات‌دهنده ویزای شینگن را انتخاب کنند.

مراحل دریافت ویزای شینگن

ویزای شینگن

  • تماس و مشاوره رایگان با موسسات معتبر ویزای شینگن در مرجع ویزا شینگن.نت
  • ارائه مدارک مورد نیاز ویزای شینگن که در زیر درج شده است به این موسسات.
  • گرفتن وقت سفارت برای یکی از کشورهای مورد نظر حوزه شنگن به صورت آنلاین، حضوری یا از طریق مراکز معتبر
  • مصاحبه از طریق سفارت و افسر پرونده
  • دو هفته انتظار برای اخذ ویزا در صورت قبولی در مصاحبه

تعیین وقت سفارت و مصاحبه

بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می‌شود. سفارت معمولا وقت عادی به مسافر می‌دهد، بنابراین بهتر است از ۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت اقدام کنید.

در شرایط خیلی خاص پزشکی و... با صلاحدید خود سفارت، وقت فوری هم داده می‌شود. بعد از تعیین وقت، مسافر یک روز برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت حاضر می‌شود. مطمئن‌ترین و ارزان‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای تعیین وقت اقدام کند. سوال‌های مصاحبه سفارت معمولا سوال‌هایی کلی در مورد خود شخص و دلایل سفر خواهد بود. عکس و اثر ده انگشت مسافر هم در زمان مصاحبه برای ثبت در سیستم VIS گرفته می‌شود.

مدارک ویزای شینگن

ویزای شینگن

مدارک ویزای شینگن مورد نیاز برای همه کشورهای عضو شینگن شبیه به هم است، فقط در جزئیات کمی متفاوت است.

مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید:

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.

توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‌شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.

شناسنامه ایرانی

ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات

باید حتماً موجود باشد. گذرنامه اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.

کپی گذرنامه

کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی

در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید. ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۶ در ۴ باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد. لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.

پرینت حساب بانکی

گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

بیمه

در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل درخواست ویزا، در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده

اصل و ترجمه‌ سند

اصل و ترجمه سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان سفر

بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد. متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

واچر رزرواسیون هتل

برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.

دعوت‌نامه

اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده. اگر دعوت‌نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.

مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.

توجه: مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

منبع: مرجع ویزای شینگن

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده