راهنمای ویزای شینگن در مرجع تخصصی

بخش تبلیغات
بخش تبلیغات سه شنبه، ۳ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۰۰
راهنمای ویزای شینگن در مرجع تخصصی

پیمان شینگن قراردادی است که برای رفع مشکلات رفت و آمد بین مرزی ساکنان کشورهای اروپایی منعقد شده است.

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنان کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‌ها کم شود. بنابراین ویزا شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‌خواهند به این محدوده وارد شوند.

۲۶ کشور عضو معاهده شینگن هستند:

آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین، سوئیس و ساکنان و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنان و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به‌مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد یا خارج شوند.

با راه‌اندازی سیستم «وی آی اس» در یازدهم مهر ماه ۱۳۹۱ قوانین گرفتن ویزا و ورود به شینگن یک‌پارچه‌تر شد، VIS سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است، اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می‌شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می‌گیرد.

انواع ویزای شینگن

چهار نوع ویزای شینگن صادر می‌شود:

  • ویزای نوع C

اکثر ویزای مورد درخواست ایرانی‌ها، همین ویزای توریستی و نوع C است.

  • ویزای نوع A

ویزای ترانزیت، یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود.

  • ویزای نوع B

ویزای عبور است، یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به‌عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند.

  • ویزای نوع D

ویزای بلندمدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

شینگن

مراحل اخذ ویزا شینگن

۱) تماس و مشاوره رایگان با کارشناسان موسسات معتبر ویزای شینگن در مرجع ویزاشینگن.نت در جهت راهنمایی شرایط و نحوه گرفتن ویزای شینگن و سپردن امور اجرایی این حوضه به دستان پر توان کارگزاران متخصص کشورهای شینگن.

۲) ارائه مدارک مورد نیاز ویزای شینگن که در زیر درج شده است به این موسسات.

۳) گرفتن وقت سفارت برای یکی از کشورهای مورد نظر حوضه شنگن به‌صورت آنلاین, حضوری یا از طریق مراکز معتبر

۴) مصاحبه از طریق سفارت و افسر پرونده

۵) دو هفته انتظار برای اخذ ویزا در صورت قبولی در مصاحبه

تعیین وقت سفارت و مصاحبه کشورهای شینگن

بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید، درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به‌صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می‌شود، سفارت معمولا وقت عادی به مسافر می‌دهد، بنابراین بهتر است از ۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت اقدام کنید.

در شرایط خیلی خاص پزشکی و... با صلاحدید خود سفارت، امکان دریافت وقت فوری هم است، بعد از تعیین وقت سفارت، مسافر برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت حاضر می‌شود لازم به ذکر است مطمئن‌ترین و ارزان‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای تعیین وقت اقدام کند.

سوال‌های مصاحبه سفارت معمولا سوال‌هایی کلی در مورد خود شخص و دلایل سفر خواهد بود.

عکس و اثر ده انگشت مسافر هم در زمان مصاحبه برای ثبت در سیستم VIS گرفته می‌شود.

مهمترین مرحله برای شروع مطمئن روال اخذ ویزای شینگن یافتن آژانس مسافرتی یا موسسه معتبر و مجرب در این مسیر است که مرجع کاملا تخصصی ویزای شینگن با معرفی فعالان معتبر و مجرب حوضه شنگن که دارای مجوز رسمی میباشند، شما را در این مسیر یاری مینماید تا بتوانید با مقایسه گزینه‌های بیشتر, قیمت و کیفیت خدمات موسسات مختلف را مقایسه و بهترین انتخاب را داشته باشید.

مدارک ویزای شینگن

شینگن

مدارک ویزای شینگن مورد نیاز برای همه کشورهای عضو شینگن شبیه به هم است، فقط در جزئیات کمی متفاوت است.

مدارکی که باید در روز مصاحبه  همراه داشته باشید عبارت‌اند از:

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای شینگن

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به‌صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود، این فرم را باید به‌همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.

توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای تمام کشورها ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.

شناسنامه ایرانی

ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتما موجود باشد.

گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد، کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی

در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.

ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۶ در ۴ باشد.

طبق مقررات شنگن، عکس شما روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.

نکته: لازم است که این مدارک به‌همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند: پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد و در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر.

قبل درخواست ویزا در  صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده، اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.

متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند، این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی  نیاز به درمان یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد، شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد، در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

واچر رزرواسیون هتل

برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.

دعوت‌نامه شینگن

اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده، اگر دعوت‌نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.

مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.

توجه: مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولا دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

مطالب مرتبط:

دیدگاه