چگونه ویزای قطر بگیریم؟ - کجارو
چگونه ویزای قطر بگیریم؟

چگونه ویزای قطر بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| دوشنبه, ۲ بهمن ۹۶ ساعت ۲۰:۰۰

قطر یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است که علاوه بر نفت در زمینه گردشگری نیز به موفقیت رسیده است. البته دریافت ویزا یکی از ملزومات ضروری سفر به این کشور است.

قطر با نام رسمی دولت قطر یکی از کشورهای منطقه خاورمیانه در جنوب‌غربی آسیا است. این کشور نیز در حاشیه خلیج‌ فارس قرار دارد و مانند بیشتر کشورهای منطقه از ذخایر نفت و گاز بهره می‌برد. در این رابطه، مجله فوربز قطر را ثروتمندترین کشور جهان معرفی کرده است.

ولی جالب است بدانید که قطر علاوه بر گنجینه طلای سیاه دارای جاذبه‌های گردشگری جذاب و هیجان‌انگیزی مانند جزیره مصنوعی مروارید، پارک حیات وحش الماها، منطقه کورنیش، صحراگردی، مراکز خرید و رستوران‌های متنوع است. همچنین، قطر نخستین کشور میزبان جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۲ خواهد بود. البته دریافت ویزا یکی از لازم برای سفر به این کشور است و گردشگران باید پیش از سفر به سفارت قطر در تهران برای درخواست ویزا مراجعه کنند.

انواع ویزای قطر

ویزای قطر

  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی
  • ویزای شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس
  • ویزای همراهان شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس (شامل پرستار کودک، راننده و...)
  • ویزای ترانزیت (این ویزا مختص کسانی است که به‌عنوان مقصد ثالث قصد عبور یا اقامت در قطر را دارند.)
  • ویزای توریستی مشترک برای بازدید از دو کشور قطر و عمان (شهروندان ۳۳ کشور جهان می‌توانند از این نوع ویزا استفاده کنند.)
  • ویزای فوری توریستی (ویژه شهروندان ترکیه، لهستان، مجارستان و قبرس)
  • ویزای بازدید
  • ویزای مجدد (این ویزا ویژه شهروندانی است که پیش‌تر ویزای خود را به صورت الکترونیک دریافت کرده‌اند.)

هزینه‌های صدور ویزا

نوع ویزاهزینه (ریال قطر)
ویزای مقام‌های رسمیمعاف از پرداخت هزینه
ویزای تجاری۲۰۰
ویزای توریستی۲۰۰
ویزای شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس۱۰۰
ویزای همراهان شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس۱۰۰
ویزای ترانزیت۱۰۰
ویزای توریستی مشترک برای بازدید از دو کشور قطر و عمان۱۰۰
ویزای فوری توریستی۱۰۰
ویزای بازدید۲۰۰
ویزای مجدد۲۰۰

مدارک لازم برای ویزای توریستی قطر

  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
  • مدارک لازم برای صدور ویزا
  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • دو قطعه عکس ۴*۶
  • رزرو قطعی هتل و هواپیما
  • ارائه سند بانکی مربوط به حساب سه ماه گذشته متقاضی (حداقل موجودی حساب بانکی متقاضی باید ۵۰۰۰ ریال قطر باشد.)

مدت اعتبار ویزای توریستی

ویزای توریستی قطر در مدت ۲۴ ساعت برای شهروندان کلیه کشورها با سیستم اتوماتیک صادر می‌شود. این ویزا از تاریخ صدور به مدت سه ماه دارای اعتبار است و دارنده ویزا باید قبل از اتمام اعتبار آن وارد خاک قطر شود. همچنین، دارنده ویزا می‌تواند به مدت یک‌ماه با استفاده از ویزای توریستی در خاک قطر اقامت داشته باشد. البته ویزای توریستی قابل تمدید نیست.

سفارت قطر در تهران

ویزای قطر

  • نشانی: تهران، بلوار آفریقا، خیابان گل‌آذین، پلاک ۴
  • تلفن: ۷- ۲۲۰۲۹۳۳۶ (۰۲۱)، ۲۲۰۲۹۳۳۷، ۲۲۰۵۸۴۵۳، ۲۲۰۵۱۲۵۵ و ۲۲۰۵۱۲۵۶
  • وب‌سایت: tehran@mofa.gov.qa
  • ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۵:۳۰ بعدازظهر

 

 

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه