چگونه ویزای اندونزی بگیریم؟

چگونه ویزای اندونزی بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| چهار شنبه, ۲۶ اردیبهشت ۹۷ ساعت ۲۰:۰۰

جمهوری اندونزی یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا است که از هزاران جزیره تشکیل شده و جاذبه‌های منحصربفرد آن هر گردشگری را برای سفر وسوسه می‌کند. آیا می‌دانستید که برای سفر به اندونزی نیز باید ویزا تهیه کرد؟

اندونزی یکی از مقصدهای محبوب آسیایی در حوزه گردشگری است که عمده محبوبیت خود را مرهون طبیعت بکر متشکل از جزیره‌ها و سواحل زیبا است. از آنجایی‌که اندونزی در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پرباران‌ترین مناطق جهان قرار دارد، ولی در طول سال از آب و هوایی مناسب برای سفر و گردش برخوردار است. کلیه این موارد باعث شده تا سالانه گردشگران بسیاری، از جمله شهروندان ایرانی،  تور اندونزی را برای تعطیلات خود انتخاب کنند؛ ولی اندونزی نیز یکی از کشورهایی است سفر به آن حتی برای گردش نیازمند دریافت ویزا از سفارت اندونزی است.

ویزای اندونزی

انواع ویزای اندونزی

در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:

  • ویزای توریستی (گردشگری)
  • ویزای تجاری
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی

ویزای اندونزی

مدارک لازم برای صدور ویزای گردشگری

۱) تکمیل فرم درخواست

۲) شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها

۳) گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

۴) دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳

۵) نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ اانگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).

۶) بلیط رفت و برگشت و تائیدیه رزرو هتل.

ویزای اندونزی

شرایط و نکته‌ها

  • سفارت اندونزی در تهران برای اتباع ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند.
  • ویزای توریستی اندونزی یکبار ورود است و در صورت ترک خاک اندونزی پیش از تمام شدن مدت ویزا، امکان استفاده مجدد و ورود دوباره به اندونزی با همان ویزا وجود ندارد و متقاضی باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کند.
  • دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.
  • مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی دو ماه پس از صدور بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد. 
  • صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.
  • ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ در صورت درخواست ویزای توریستی مدت زمان لازم برای صدور ویزا دو تا سه روز کاری است.

سفارت اندونزی در تهران

  • نشانی:  تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰
  • تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)
  • نمابر: ۸۸۷۱۸۸۲۲
  • صندوق پستی: ۴۵۶۴-۱۱۳۶۵
  • پست الکترونیک: tehran.kbri@kemlu.go.id
  • وب‌سایت: www.kemlu.go.id/tehran
  • روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده