سفارت انگلیس و دریافت ویزای این کشور

سفارت انگلیس و دریافت ویزای این کشور

زهره زرشکیان
| یکشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۹۶ ساعت ۱۹:۰۰

چگونه وقت سفارت انگلیس بگیریم؟ برای دریافت ویزای توریستی انگلیس چه مدارکی لازم است؟ سفارت انگلیس در ایران کجاست؟ کجارو در راهنمای سفارت انگلیس، به این سوالات پاسخ می‌دهد.

ویزای توریستی انگلیس با گرفتن وقت سفارت و مراجعه به سفارت و تحویل مدارک، پرداخت هزینه و انگشت نگاری صادر خواهد شد. خدمات مرتبط با صدور انواع ویزا در مرکز تقاضای روادید و مهاجرت بریتانیا در تهران ارائه می‌شود. برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت انگلیس، نحوه گرفتن وقت سفارت انگلیس، دریافت ویزا و دسترسی به این سفارت در ادامه همراه کجارو باشید.

سفارت انگلیس کجاست؟

سفارت انگلیس در ایران، در تهران، خیابان فردوسی، شماره ۱۹۸ قرار دارد.

موقعیت سفارت انگلیس در تهران روی نقشه

بیشتر بخوانید: 

سفارت انگلیس در تهران

ساعات کاری بخش کنسولی

بخش کنسولی سفارت انگلیس، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۱۴:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

گرفتن وقت سفارت انگلیس

برای گرفتن وقت از سفارت انگلیس در تهران، لازم است فرم تقاضای ویزای انگلستان را که به صورت آنلاین در وب‌سایت سفارت انگلیس قرار دارد، تکمیل نمایید. بعد از انجام مراحل آنلاین، وقت سفارت انگلیس، تعیین‌شده و از طریق ایمیل به طور خودکار به آدرس ایمیلی که در زمان تکمیل فرم وارد کرده‌اید، ارسال می‌شود.

مدارک لازم برای درخواست وقت مصاحبه سفارت انگلیس

  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی
  • تکمیل فرم فارسی درخواست وقت سفارت انگلیس
  • اسکن دعوتنامه (در صورت داشتن دعوتنامه) و مدارک اقامتی دعوت کننده

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی انگلیس

اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی

۱. پاسپورت معتبر

  • گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد

بیشتر بخوانید:

۲. فرم تکمیل شده آنلاین درخواست روادید به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت

۳. دو قطعه عکس ۴/۵ در ۳/۵

۴. اصل یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن، رزرو هتل در انگلیس

۵. اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج

۶. اصل و ترجمه رسمی شناسنامه

۷. اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی (گواهی اشتغال به کار همراه با ذکر تاریخ درخواست مرخصی و اینکه آیا این مرخصی با حقوق است یا خیر. جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی, لیست بیمه ۶ ماه آخر،‌ برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و ...)

*در صورت کامل نبودن مدارک شغلی خود از مدارک شغلی همسر هم می توانید استفاده کنید.

مدارک میزبان در انگلستان

  • دعوتنامه
  • کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده
  • پرینت حساب بانکی
  • مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد
  • فیش حقوقی
  • سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه
  • آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده
  • قبوض پرداختی از قبیل آب، برق و گاز
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به انگلیسی برای ۳ ماه گذشته، سپرده‌های بانکی و...
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان انگلیسی برای ۶ ماه گذشته الزامی است
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره‌نامه

ترجمه رسمی (دارالترجمه) برای تمامی مدارک گفته شده کافی است و نیازی به مهر دادگستری و تایید وزارت امور خارجه نیست.

از آنجا که در روز تحویل مدارک،‌ مصاحبه‌ای انجام نمی‌شود، همه مدارک گفته شده در بالا باید کامل و دقیق باشد. خصوصا مدارک بانکی شامل درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیقا بیان شوند.

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده