منشور حقوق گردشگر مطابق با برنامه ششم توسعه تدوین شد

عماد جعفری
عماد جعفری پنجشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۰
منشور حقوق گردشگر مطابق با برنامه ششم توسعه تدوین شد
منشور حقوق گردشگر در ۱۵ محور بر اساس مبانی نظام و سیاست های دولت مبنی بر اطلاع گردشگران از حقوق مربوط به خرید خدمات و تکریم ارباب رجوع  تهیه شده است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه پنج برابر شدن تعداد گردشگران سیاست تکلیفی برنامه ششم توسعه است، گفت:
این منشور به تمامی آژانس ها و شرکت های خدمات مسافرتی ابلاغ شده است و باید در مقابل دید عموم مسافران و ارباب رجوع قرار گیرد.  برای تدوین این منشور با همکاری و همفکری تمامی فعالان صنعت گردشگری کشور اعم از دانشگاهیان، اصحاب رسانه و اعضای تشکل ها، دو سال زمان صرف شده است.
مرتضی رحمانی موحد، با بیان اینکه چارچوب منشور حقوق گردشگر بر مبنای کد اخلاق سازمان جهانی گردشگری و مستندهای قانونی و آیین نامه دولت است، گفت:
کارت اعتباری با ظرفیت پنج هزار دلار و به نرخ روز به گردشگران خارجی ارائه می شود. این کارت توسط شعبه بانک ملی در فرودگاه امام ارائه می شود و در صورت کسر مبلغ به همان میزان قابل شارژ است.  در روزهای گذشته بانک سپه نیز کارت اعتباری برای گردشگران خارجی رونمایی کرده است که توزیع آن گسترده تر خواهد بود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در رابطه با ارائه سیم کارت‌های گردشگری اظهار داشت:
محتواهای گردشگری و خدماتی به منظور اطلاع رسانی به گردشگران خارجی در سیم کارت های گردشگری گنجانده می شود. مثلا در این سیم کارت‌ها جاذبه های گردشگری، مسیرها و مراکز اقامتی گنجانده شده و گردشگران از پشتیبانی محتوایی این سیم کارت نیز بهره مند خواهند شد.
وی با بیان اینکه در آینده نزدیک این سیم کارت ها در شعبه های همراه اول با ارائه گذرنامه تحویل داده می شود، ادامه داد:
در مراحل بعدی تلاش می شود این سیم کارت قبل از ورود به کشور به گردشگران تحویل داده شده و در زمان حضور در کشور فعال سازی شوند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه پنج برابر شدن تعداد گردشگران سیاست تکلیفی برنامه ششم توسعه در حوزه گردشگری است. خاطر نشان کرد:
یک‌سری برنامه های کیفی و محتوایی نیز از جمله در بحث قوانین و مقررات، تسهیل فعالیت بخش خصوص، کاهش زمان ارائه مجوزها و ایجاد حس اعتماد و حمایت واقعی در حرکت بخش خصوصی نیز در برنامه ششم توسعه مدنظر است.
وی با اشاره به اینکه هشت موضوع به عنوان موضوع های خاص برنامه ششم است که یکی از این محورها گردشگری است، افزود:

گردشگری موتور محرکه اقتصاد و فرهنگ در کشور است و باید احکام و سیاست های متناسب با آن در برنامه ششم توسعه دیده شود.

رحمانی با اشاره به رکود صنعت گردشگری کشور طی سالیان گذشته ابراز امیدواری کرد:

۱۰ سال در حوزه گردشگری در کشور هیچ گونه فعالیتی انجام نشد اما اکنون با وجود موانع و مشکلات بودجه‌ای، فضاهای خوب و افق های روشنی پیش روی صنعت گردشگری کشور قرار گرفته است.
منبع: irna

مطالب مرتبط:

دیدگاه