چگونه ویزای کار چین بگیریم؟

چگونه ویزای کار چین بگیریم؟

سارا کرایی
| شنبه, ۷ مرداد ۹۶ ساعت ۱۹:۰۰

اگر به دنبال اخذ ویزای کاری چین هستید، در این مقاله می‌توانید درباره مدارک و شرایط اخذ این نوع ویزا بخوانید.

ویزای کار چین (یا ویزای نوع Z) به کسانی داده می شود که دارای مجوز کار در چین هستند و در واقع دولت چین مجوز کار یا مجوز استخدام برای آن‌ها صادر کرده است. ویزای Z معمولا برای یک دوره 000 مدت (یعنی متعاقبا تعیین می‌شود) صادر می‌شود. صاحب ویزای Z باید ظرف ۹۰ روز پس از صدور ویزا وارد چین شود و طی ۳۰ روز از زمان ورود در دفتر امنیت عمومی ثبت نام کند. در این دفتر مجوز اقامت جایگزین ویزای Z می‌شود.

پس اگر قصد مهاجرت کرده‌اید و به فکر درخواست ویزای کار چین هستید، باید درخواست خود را مطابق با شرایط مندرج در زیر آماده کنید.

لطفا مدارک مورد نیاز خود را طبق دستورالعمل زیر تهیه کنید.

 ۱.  اصلگذرنامه، به همراه فتوکپی صفحه اول 

پاسپورت

  • لطفا اصل گذرنامه خود را ارسال کنید. ویزا در خود گذرنامه صادر می‌شود.
  • گذرنامه باید حداقل ۱۲ ماه اعتبار و ۲ صفحه خالی روادید داشته باشد. در غیر این صورت، ابتدا باید گذرنامه خود را تمدید کنید. 
  • اگر یک ویزای معتبر چین در گذرنامه دیگری دارید، باید گذرنامه جدید را همراه با گذرنامه قبلی ارائه دهید.

۲.   فرم درخواست ویزا

ویزا کار چین

  • لطفا فرم درخواست را در رایانه خود پر کنید، یک نسخه کپی تهیه کنید و آن را امضا کنید.
  • فرم دست نوشته‌ای قابل قبول نیست.
  • تمام موارد الزامی هستند. اگر یک بخش برای شما صدق نمی کند، لطفا «هیچ» را تایپ کنید. فرم ناقص پر شده رد می‌شود.
  • قبل از چاپ این فرم، لطفا برای حذف و خطا چک کنید. تغییر یا اصلاح در فرم چاپ شده مجاز نیست. 
  • لطفا نسخه را چاپ کنید و صغحات باید یک رو باشد.

۳.   عکس استاندارد گذرنامه اخیر

  • تمام رخ، زمینه سفید، ۴ × ۳.
  • عکس با کیفیت پایین قابل قبول نیست.
  • عکس باید ظرف ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.

۴.  یکی از اسناد زیر

  • اطلاع نامه مجوز کار صادر شده توسط اداره امور خارجه چین

یا

  • مجوز استخدامی خارجی صادر شده توسط وزارت کار و امور اجتماعی چین

۵.  مراجعه به سفارت چین در تهران

  • متقاضیان باید شخصا برای دریافت ویزا به سفارت چین در ایران مراجعه کنند.
  • هزینه صدور ویزا به همان اندازه انواع دیگر ویزاهای چینی است. به طور کلی، سفارت یا کنسولگری چین تنها مجوز ورود نوع Z را برای بیگانگان صادر می‌کند. متقاضیان باید حداقل ۲۴ ساعت قبل از دریافت ویزای خود، هزینه را پرداخت کنند.

__________________________________________________

! یادآوری 

ویزا کار چین

فتوکپی دعوت نامه معمولا قابل قبول است. با این وجود، در صورت لزوم، افسر کنسول ممکن است نسخه اصلی دعوتنامه را درخواست کند.

در صورت لزوم، افسر کنسول ممکن است از متقاضی درخواست سایر اسناد حمایتی یا مواد تکمیلی یا مصاحبه با متقاضی داشته باشد.

نتیجه درخواست ویزا به تصمیم افسران ویزا بستگی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر، از طریق شماره تماس‌های ٢۶۱۳۰۷۹۷-٠٢١ (ساعت اداری ۸:۳۰ تا ۱۲:۱۵ ـ ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ از یکشنبه تا پنجشنبه) با سفارت تماس بگیرید.

برای ورود به وب‌سایت سفارت چین در ایران بر روی این لینک china-embassy کلیک کنید.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١۵

منبع visarite

دیدگاه ها  

    عضو کانال تلگرام کجارو شوید