سفارت کره جنوبی و اخذ ویزای این کشور

سفارت کره جنوبی و اخذ ویزای این کشور

زهره زرشکیان
| یکشنبه, ۲۷ فروردین ۹۶ ساعت ۱۹:۰۰

سفارت کره جنوبی در ایران کجاست؟ برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی چه مدارکی لازم است؟ کجارو در راهنمای سفارت کره جنوبی، به این سوالات پاسخ می‌دهد.

کره جنوبی کشوری در شرق آسیا است که پایتخت آن سئول است. این شهر بزرگ‌ترین شهر کره جنوبی محسوب می‌شود. محدوده پایتخت کره، دومین محدوده متروپولیتن در دنیا است.

برای سفر تفریحی به این کشور، لازم است ویزای توریستی کره جنوبی را دریافت کنید. ویزای توریستی کره جنوبی، طبق توضیحات سایت سفارت در این صفحه، باید از طریق یکی از آژانس‌هایی که به آنها اشاره شده است دریافت شود. اگر می‌خواهید شخصا برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی اقدام کنید، لازم است دعوتنامه داشته باشید. برای آشنایی با سفارت کره جنوبی، آدرس سفارت و مدارک مورد نیاز آن، در ادامه همراه کجارو باشید.

سفارت کره جنوبی کجاست؟

سفارت کره جنوبی در ایران، در شهر تهران قرار دارد و در ميدان ونک، خيابان شيخ بهائی شمالی، کوچه دانشور غربی، شماره ۲ قرار دارد.

موقعیت سفارت کره جنوبی در تهران روی نقشه

بخش کنسولی سفارت کره جنوبی

  • روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (به جز تعطیلات رسمی ایرانی)
  • ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ صبح و ۱۳:۰۰ الی ۱۵:۰۰ بعدازظهر
  • تحویل گذرنامه ها: ۱ الی ۲ روز کاری

تحویل گذرنامه‌ها و دریافت مدارک تایید شده

بخش دريافت مدارک سفارت کره جنوبی فقط صبح‌ها خدامت ارائه می‌کند. روزهای کاری این بخش، يكشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰ است.

همچنین بخش تحویل گذرنامه‌ها در سفارت کره جنوبی، فقط بعد از ظهرها فعال است و روزهای يكشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ می‌توانید به این بخش مراجعه کنید.

سفارت کره جنوبی

هزینه ویزای کره جنوبی

  • ویزای یک بار ورود (تا ۹۰ روز اقامت): ۵۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود (بیش از ۹۰ روز اقامت): ۸۰ دلار آمریکا
  • ویزای دو بار ورود: ۹۰ دلار آمریکا
  • ویزای ورود به دفعات: ۱۲۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود اکسپرس (تا ۹۰ روز اقامت): ۱۰۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود اکسپرس (بیش از ۹۰ روز اقامت): ۱۶۰ دلار آمریکا
  • ویزای دو بار ورود اکسپرس: ۱۸۰ دلار آمریکا
  • هزینه ویزا غیر قابل بازگشت است و باید به دلار آمریکا به صورت نقدی موقع تحویل مدارک پرداخت شود.

کره جنوبی

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی

تمام مدارک زیر باید به انگلیسی ترجمه شوند، اما نیازی به تاییدیه دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

۱. اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه‌های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

بیشتر بخوانید:

۲. شش قطعه عکس ۵/۴ در ۵/۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. عکس باید حداکثر برای ۶ ماه اخیر باشد و مشابه عکس ویزا یا پاسپورت‌های قبلی نباشد.

۳. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن

۴. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی. ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است. زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال باشد.

۵. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.          

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

* برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۶. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۷. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

* حضور کلیه مسافرین برای انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت‌نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰‌,۰۰۰,۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات. بعد از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر، متعاقبا اعلام می‌شود.

* لازم به ذکر است کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست شود که تهیه و ارائه آنها برای اخذ ویزا الزامی است.

دیدگاه ها  

    عضو کانال تلگرام کجارو شوید